![]() |
nit moj vip app ne zeli stanje pokazat ako nisam na mobil data
ako sam na svojem wifi netu, veli spoji se na mobile data |
Citiraj:
|
Potvrđujem. Također danas resetirao pass i sve 5. U poruci se dobije username i trenutni pass (doduše, nisam na pretplati).
|
Citiraj:
"Doslo je do greske prilikom prijave. Molimo pokusaj opet". |
Nije do tebe . I mom puncu je isti k vec mjesecima . Nije mi se dalo zajebavati sa time i odustao sam
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
2. password resetiraj, dobiš novi password na mob i automatski te usmjerava da si promjeniš password na browseru, ovo su smjernice dok radiš na desktop browseru, ne na mobu 3. staviš novi password max 10 znamenka 4. ukucaš korisničko ime i novi password u browseru na pc-u Mora raditi, ako ne radi onda je do njih jer si novi korisnik :kafa: Btw i sam sam prošli tjedan to slagao... |
Potvrđujem, aplikacija radi i na WiFiju.
Čim se aplikacija pojavila, instalirao sam je i krenuo koristi. Uvijek mi je javljala slično (nepooznato ime ili tako nekako). Zvao sam SZK i oni su mi rekli da za bonove radi samo na mobilnom internetu, a da je user i pass za pretplatnike. To je bilo prije par godina, sad da li je tako bilo prije ili su mi dali krivu informaciju ne znam. Uvijek sam gasio WiFi kada bi išao pogledati kakvo mi je stanje na računu. Kako je sad više korisnika reklo da aplikacija radi i na WiFiju, reko aj da vidim. Na zaboravio sam lozinku mi javi da nisam registriran, pa sam se išao registrirati. SMSom dođe jednokratna lozinka, prođem proces registracije i SMSom dođe izabrano ime i lozinka. Nakon toga radi mi i preko WiFija (tomato bonovi). |
Citiraj:
|
@gin.tonic geez, preko weba radi! Tnx!
|
Citiraj:
|
Netko radio prijenos preko weba? Što je potrebno od dokumenata i može li odrediti točan datum kada želiš prelazak?
|
Treba ti samo oib, a datum/vrijeme odredis sam. Najraniji datum koji nude je 3-4 radna dana od dana kad si ugovorilo prijelaz. Mislim da nude svega nekoliko datuma zaredom, nema opcije da odaberes recimo prijenos za 20 dana. Dobijes simicu u 2 radna dana.
|
Zahvaljujem!
|
Ma zeza tomato app na mobu. Jedno vrijeme radi na wifi i data. Pa onda prestane autologin i login na wifi te samo oce na data. A poslije clear cache i data od app i opet radi na oboje neko vrijeme.
|
Meni taj app isto nije radio na wifiu..cak sam mislio da uvjek pisem krivu sifru:lol2: ali nakon nekog updatea sad proradilo i nema problema vise jel wifi ili mobilni net.
Hmmmm:stoopid:https://abload.de/img/capture_2019-05-30-21h0j0h.png |
Ta FLAT opcija traje 5 dana :kafa:
|
Moramo neku peticiju napravit da ju produze na mjesec dana :D
Barem da najjaci paket najveca plus za 130kn ima flat... Da udare kontru na tele2 |
Meni nude ''Najvise interneta'' za 55kn a to je 2GB :)
Nema flat opcije....ja sam jos uvijek na staroj tarifi.. Sto se tice app, prilicno je nestabilna, ima dana kada radi normalno a ponekad danima uopce ne radi. Tab Tarifa ne radi mjesecima, samo pise javila se greska kod ucitavanja podataka. |
Gdje vidim onih promo 2000 jedinica, mogu negdje provjeriti to stanje i jesu li mi ih uopce dali? Trebalo bi biti 7000+2000 zbog prijenosa broja
https://i.imgur.com/nuF6v3q.jpg |
Rekao bi da nemaš bonus. Koliko znam on bi se trebao prvi koristiti pa bi 5MB trebao uzet od bonusa
|
Meni u aplikaciji pokazuje jedinice iz tarife i ispod toga ove promo jedinice.
|
Tnx za feedback! Sibnuo im mail pa cemo vidjeti jer broj telefona ne vidim ili sam corav :D
https://www.tomato.com.hr/kontakti |
Citiraj:
|
Zasto mene uvijek takve gluposti potrefe :| Bit ce da je do chromea, ni request desktop site nista ne pokazuje
https://imgur.com/a/h2RkN5D |
Jesu oni to sada digli tarife za 10 kuna i uključili naknadu time u obračun? Ako jesu, onda novi korisnici dobivaju više jedinica ako se sad prebace nego u odnosu na par dana ranije.
|
A gle, ukljucili 10kn i dodali vise jedinica. Jucer je jos bilo po starome.
Edit: evo rijesili problem, dodali mi tih 2000 jedinica par dana nakon maila. |
Lik iz tehničke službe mi je rekao da bi VoLTE uskoro trebao i A1 i Tomato bonove.
|
To je i meni SZK rekao pred 3 mjeseca isto. VoLTE dolazi sigurno, vrlo uskoro i samo što nije :)
No kad dođe, bye bye bonbon. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Pitanjce od mene, jeli se u tomatu prenose neiskoristene jedinice u sljedeci mjesec ? Na bonbonu sam trenutno al je sve nekompetitivniji :p
|
Ne prenosi se, al da bi trebalo bi, kad su vec digli cijene...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |