![]() |
I sad kad izađu prvi pravi testovi pa kad ispadne da je RT duplo bolji a realne performanse 30%-40% :D
|
Citiraj:
|
I opet, grafa u rangu 2080ti za 500 evrića. Tocno sam znao kad trebam prodati 2080ti :D
|
Citiraj:
Citiraj:
https://www.overclockers.co.uk/inno3...gx-07g-in.html Sto bi znacilo da bi nekakva 3070 super sa vise vrama mogla biti taman tih 4500kn :D Citiraj:
Na kraju se ispostavilo ono o cemu se pricalo, a to je da je Turing zapravo bio beta test za nove tehnologije i da ce se ta generacija brzo zaboraviti. O drasticnom padu cijena na polovnom trzistu ne zelim niti pricati... |
Citiraj:
Kod nas u dućanima 2070s i dalje uredno idu za skoro 6000 kn..Očito ja ne kužim njihovu računicu i dućani su uvjerenja da će se to sa lagera riješiti. Problem je što pričamo o karticama koje koštaju 5k +, a ljudi koji ih kupuju uglavnom malo izguglaju kakvo je stanje jer su to već fajn novci. |
Kaj sad za svoju 1080ti mogu dobit 1000kn?
lol 3060 pojede 1080ti za kikiriki? Poslano sa mog Galaxy S10 |
Ma ja cekam 3080 i lagano u ducan kad dodje. Solarno placanje i na miru sam sa kompom 5 godina napokon.
|
valjda neće bit puno iznad 6000kn
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo me podsjeća na doba kad su izbacili 8800GT, single slot zvjerčica. :D
|
Nije dugo trebalo da se potvrdi...
Citiraj:
|
hmm, vuče me uzet odmah 3080, al još više me vuče možda pričekat malo pa uzet nešto sa preko 10GB, HM HM HM
|
Pričekaj još bar koji tjedan da se slegne prašina i kad vidiš prve prave recenzije, čisto da ne bi bilo.:)
|
Baš me zanima kako će se odraziti na crypto svijet.
Malo se bojim da bi se mogao pokazat dobar hashrate. Što bi zasralo cijeli release kad krene majning ludilo a već je krenulo i sa starim grafama. Nestašice, porast cijene itd. Tako da osobno čim krenu u prodaju kopam po netu testove koliki hashrate daju. Po tome ću se ravnati treba li brzati sa kupovinom ili ne. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zadnje što se sjećam da se pisalo da je jedan GB GDDR6 dođe oko 10-11 dolara. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
guerra exiled - gg onda, samo da me ne povuče odmah na 3080 od nestrpljivosti :D
jer 1440p i 144HZ mi faking cijedi koštanu srž iz trenutne grafe, vapi za apgrejdom :D |
Jako rado cu ti je udomit, samo se javi. :D
|
ići će na bubanj, samo kako su stvari krenule, za ćevape :D
|
Moram priznati da me svrbe prsti za jednu 3080 :D
Izgleda super za 1440p gaming. Naravno, treba pričekati recenzije i sve to, ali je primamljivo, jako :D Tome sam se i nadao kad sam monitore uzimao. Samo jednu generaciju smo bili udaljeni do high refresh gaminga na 1440p i sad izgleda da to i dobivamo. Ali su si ostavili lufta između najavljenih modela. Poprilično je velika rupa između 3070 i 3080, kao i između 3080 i 3090 :D |
mene samo ovih 10gb kopka, iako je dosta za sve, volio bih još koji gb, čisto da bude futureproof
|
Da, ali ako to želiš, čekat ćeš tamo do 5. - 7. mjeseca sljedeće godine. Osim ako AMD stvarno nešto nenormalno dobrog izbaci.
|
Ljudi, dan nakon službenog preCtavljanja je potvrđeno da postoji RTX 3070 Ti 16GB GDDR6 model, tak da 100% sigurno postoji i RTX 3080 Ti 20GB model. Samo se malo strpite da sve sjedne na mjesto i onda u kupnju.:)
|
Mene svrbi 3070 ili eventualna 3070Ti zbog više VRAMA, plan mi je preći na 1080p/144 Hz i biti miran koju godinu.
FE cooler izgleda ok, potencijalni problem može biti što tjera vrući zrak na CPU prema van, a exhaust vent mi je na vrhu kućišta pa će se cooler od CPU-a morati mučiti dodatno. Kako bilo mislim da će opet biti nešto bolje nego standardni open air za moje a i ostala ITX kućišta. :goood: |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35. |