![]() |
Vjerujem u naš prolaz. Usrali smo se protiv Turske i protiv Portugizaca. Sad nebi trebali.
Moramo kao danas Urugvaj, brzo zabiti gol. Danas da Cavani nije zubima onog ubacio, Fernando Santos je u 5.minuti već u mislima bio u produžecima. Nećeš razbojniče :D Nebi se trebali bojati Danske. Ali niti ih podcjeniti. Ako se dogodi da ispadnemo, Daliću neću zamjeriti ama baš ništa. Čovjek radi po svome i kako zna i umije. Sve što je napravio, napravio je dobro bez igrica i manipulacija kao svi prethodnici od Bilića nadalje. Stoga, gazimo Dance ko plitak potok :D i nadamo se da će suci pokrast Špance :D Sent from Usreo Mobara |
A ne ne ne. I španjolcima imamo dugova za naplatiti :D
I ja vjerujem u prolaz danas. Bit će to pravi test onog što tvrdimo za Dalića - da igramo kao momčad te da dobro kuži igru i pravovremeno reagira. Bolji smo dosta, treba to i pokazati na terenu. |
Bilo bi vrh rano im ućerat. Onda bi se likovi kad tad morali otvorit, a onda su najebali. Tad bi ih mogli razvalit...
Ako dođe do tamo negdje 70 minute, a mi ne zabijemo lagano raste nervoza i mislim da njima rastu šanse. Ako dođe do penala kao što sam rekao mislim da smo u kurtzu, a oni u velikoj prednosti |
Slažem se potpuno, ići na gol bez puno kalkulacija i gotovo.
Mene već i na poluvremenu počinje štrecati kada napuštamo teren, a 0:0 je. Ne voljem to, i gotovo :) Smatrajte me ludim, ali ja bih radije Španjolce. Da netko (Mehiko?) krkne Brazil, ovi gore Ruse, i to je to. |
skloniji sam brkovom načinu razmišljanja.
nit su danci bauk niti je rusija loš protivnik. ajmoooooooooo |
TOOOOO BAĆUŠKAAAAA!!!!
I Španci su samo Danci:D Biti će još pokolja ovdje ;) |
rusi glume island bunkericu, a španci neznaju di bi s loptom...
|
Toga se ja i bojim. Ako može jedna Rusija preživjeti Španjolsku, zašto ne bi mogla Danska nas??! Još uz to nam predsjednica sjedi negdje na tribinama. Gotovi smo!
|
Samo nek ju stave u prvi red točno iza protivničkog gola, i stvar riješena:fiju:
:D |
Hebate, Rusi više ne mogu gledat kolko su umorni, ali Španjolci i dalje ne znaju kaj bi s loptom. Nešto su probali Iniesta i Isco izpimplat par puta, ali džabe. Još i sami sebe fauliraju ispred 16.
|
ide to na penale...
|
...pa na nas.;)
|
Ajde Rusi nemaju stvarno nikakve igrače. Ali šta je sa Španjolskom? Pa ovo je preloše. Bez obzira ispali ili prošli, ovo je katastrofa.
|
Će dat Ramosu da puca penal?
|
Nadam se... Ajmo braćo Rusi!
|
Citiraj:
Naravno... Ramos će fulat tako da se Isco može pridružiti Mssiju i Ronaldu na putu kući... Neymar je idući :D |
Eeee, Koke, Koke
|
tooo..
|
ZDRAAVSTVUJTE EKSPERTI!
:D |
Plač!! :lol2:
|
Nekaaaaaaaaaa!!! Idemo na Rusiju!!! :)
CYKA BLJAT |
Kaj sam vam reko jučer :D Rašaaaaaa
Sent from Usreo Mobara |
E sada neka vrate dug od 21.11.2007.
Sa kamatama:cool: |
Meh...
Ako prođemo radije bih da je espanja protivnik. Em lako ćemo, em se ovak svakog može zbunkerirati -hint: grči poučak. |
Pa to ja pričam još od skupine i potpuno se slažem sa tobom.
No ipak: bude li fer suđenje, biti će to deja-vu u smislu Danaca. |
Drago mi je da su Rusi prošli, ali lakše bi dobili španjolce u hipotetskom 4-finalu.
A ovo danas protiv danaca će bit kao i spa-rus. Sa više sreće na našoj strani :D |
Ajmo sad mi. 2:0 :D
Sent from Usreo Mobara |
Ili hladan tuš poznavajući nas.
|
Gubimo u produzetku/penalima. Nazalost.
|
Bitno da optimizam vlada forumom.
Sramite se |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |