![]() |
Neo mi kompenzira sve šta sam sjebo s Pay-em :D
|
Edit: ma neću tradeat danas, hodl! :) Ionako ih nemam puno (nažalost).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://s2.postimg.org/o6esu44g9/Image_001.png |
1 privitaka
Polazuje mi 7.4% u odnosu na jucer...
|
Ako je vjerovat povijesti, OMG bi trebao skocit danas ujutro oko 2-3, isao sam na rizik, kupio ga po 0.00089 i stavio sell na 0.00100 inace idem na 2-5% zarade, sad sam malo podignuo, riskiram... Sad vec imam zalihu OMG-a :D
|
Kako me ovaj Pay nervira.
A Neo oduševljava. 😩 |
Prodan OMG na 0.00099
jedan dio kupljen po 0.00089, drugi 0.00095 Sve u svemu, dobar početak dana. Čekam drop pa ću ponoviti danas, pretpostavljam da će do 0.0011 - 12 pa će pasti Napisat ću kad i po kolko kupujem + napisat ću kako za vikend planiram trgovati, pa kome se sviđa, može probati EDIT: postavljen buy order na 0.00092 planirani sell je na 0.00098 |
Super, hvala na infu :chears:
|
@jed2i
kako znati gdje je vrh? znaci coin kao recimo pay je krenuo gore, kako znati dokle ce ici dok jos ide? lako nakon sto je pao raditi analize "e gle tu vidis", ali koji su znakovi promjene smjera? |
Ne znaš gdje je vrh.... ko ti kaže da zna gdje je vrh - laže.
U crypto svijetu se već pokazalo da ne vrijede klasična pravila burze. Pogledaš recimo prosječan rast unatrag tjedan dana Pogledaš maksimum prošlog dana, volume prošlog dana i procjeniš Ako raste valuta, raste maksimum, volume se povećava - velika je šansa da će maks biti veći nego dan prije Iz tog razloga ja radim ovo brzo trgovanje. Koristim pad valute i prodajem kad dođe do 5% porasta, nerijetko se dogodi da poraste i za 10-15% a ja sam prodao s 5% i da ti kažem, boli me kiki, jer sam zaradio, ne tugujem po principu "šta bi bilo kad bi bilo" |
Jedini način da to znaš je pomoću Jedi snage Sile, Šestog čula i nešto molitve Bogu.
|
može li mi netko ovo ukratko objasniti kako ovo funkcionira
na srednjem grafu je prikazano crveno i zeleno polje te cijena valute, može li se iz toga zaključiti hoće li valuta ići gore ili dole? https://s2.postimg.org/ux856286d/kraken.jpg |
OMG kupljen po 0.0009275631, prodan po 0.00009476250. čisto probe radi.
|
jel to krenulo pumpanje BCCa
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Ako neka valuta ide gore, zašto bi to nužno odmah bilo pumpanje, osim ako je neki shitcoin?
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
je :)
jučer se mislio kupiti po 260$ali mi je bilo riskantno, reko izgubit ću i ovo što imam jer je valuta nestabilna kado ono preokret, par puta je udarilo u wall 365$ kasno sam se probudio da ulovim vlak, sad je lagano u padu no uspio sam zaradit neku siću |
Je, krenulo je pumpanje...ali mislim da nije to ni blizu onog glavnog...
nego, kupio NEO po 0.00595 prije par trenutaka....eno ga 0.0060 sad za 2 sekunde poslije Planirani sell je na 0.0063 |
Gdje kupiti signatum? Koje mijenjačnice preferirate?
|
Bittrex mi je glavna...koristim valjda još 15 drugih :)
Kad uočim nepravilnosti u tečaju onda odem na druge, tamo kupim pa prebacim negdje gdje je profitabilnije. |
Signatuma ima samo na cryptopiji. Navodno ce ga imat i bittrex.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
samo na cryptopiji |
Primirit ću se za danas, BTC mi nekak umjetno raste pa ovo ostalo samo pada naspram btc-a
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nope, btc u altove.
|
Citiraj:
u majning svaštari imaš detalje. Što prije kreneš to bolje. Coin je brutalno popularan. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |