![]() |
ah, naravno :D
|
1070 ispod 600 eura je fejk trenutno. SVE.
|
ko bi reko da će bit nestašica grafi od 4-5.000kn
da mi je to neko reko prije 5 godina reko bi LOL :D |
Citiraj:
Ovo sa nestasicom je jos +20%... |
Minimalno 20% obzirom na stanje. Nastaviti će gdje će Pascal ili Pascal refresh stati.
Iako i dalje mislim da Đontra ne bude tako skoro došla u consumer razred. Mislim da bude ipak nekakav Pascal Refresh u vidu Titovki ili nekih + verzija tipa 1090 ili tak neš... Ali živi bili pa vidjeli. Tako da mamutarka, čabe čekaš bolje sutra jer je ono bilo jučer. Sent from Mobara |
ma ne čekam bolje sutra, čekam bilo kakvo sutra :D
|
Ali dočekat ćeš malo sutra :D
A zašto ne kupiš recimo grafu direkt od recimo EVGAe iz njemačke? Platiti ćeš ju po poštenoj cijeni. Sent from Mobara |
Mislim da imaš još jako puno vremena do Exodusa razmišljat kaj ćeš i kako :D :D
Nego, spazite kak na njušci ima onak jedna GTX970 na zrak a da nije u nekoj konfi jbt... Edit: A čuj 980Ti ima za 2500kn, mislim ono... |
A nije sve ni tako crno... samo je pitanje koliko je zbilja nVidia agresivna u ovoj kampanji :)
https://wccftech.com/nvidia-instruct...s-sell-gamers/ Sent from Mobara |
Ako mislite da vlada pomama minera za Pascalom, čekajte da vidite kako će Volta nestati...
Majna puno bolje, a troši manje struje... Uglavnom, mislim da neće biti kartica za gejmere neko vrijeme... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
daj zamisli situaciju da majnanje ode u krasni k, odjednom
1080ti bi koštala 14 evra :D |
Citiraj:
Pa imaš garanciju... Bez gare ne kupuj ni onu koja nije.. |
Citiraj:
|
A to su neki radili istrazivanja koliko majnanje trosi karticu???
Pa dajte rezultate da vidimo! |
A ono, ljudi se vode logikom da je bolje kad manje radi, u čemu nema ništa netočno.
Mislim da je jednom "sapphie ed" izjavio da gpu nisu dizajnirane za 24/7 rad i da su tada kvarovi naravno najučestaliji, najviše ventovi (otud i ove nove sheme sa zamjenjivosti ventova na nekim gpu) |
Ja se vise drzim stare: "Neka ona radi za mene, ne ja za nju" :chears:
Gaming, mining... isti drekec :P Slažem se da se "vjerojatno skraćuje vijek" iako mi još uvijek nije jasno što "vijek" znači. Ekipa majna vec godinama i jaaako rjetko vidim mrtvu grafu. Ako i rikne nesto, riknu ventovi.. kod kolege 470-tke majnaju vec skoro 2 godine 24/7..ko nove :fiju: Kad kupiš takve, njima je u tvom kompu godišnji odmor :D :D |
Meni dosad nije niti jedna grafa riknula
Što se ventova tiče, najproblematičnije su izgleda Gigabytice jer mi je već na 7-8 RX-ica zacvikao vent, a sada su mi i na 1070 počeli cvikati (2 komada dosad) Ja nekako vjerujem da je zdravije za grafu da je na nekoj konstantnoj temperaturi nego da se XYZ puta ohladi/zagrije |
Citiraj:
|
I spojiti na centralno grijanje kuće :D
|
Ma u pravu ste svi, samo ja velim za sebe, meni je žao ali vi gledate grafe na drugačiji način, neka radi za vas. Sve 5. Meni žao :) Budala :)
|
Bogme one mene nisu zalile kada sam ih placao ko suho zlato :)
|
Citiraj:
Baš :chears: :lol2: |
eto i mali video onog o čemu pričamo zadnjih par stranica :nono: + https://www.polygon.com/2018/1/26/16...-mining-stores In other words, if you walk into a Micro Center to buy a graphics card as well as other PC components — as in, the kind of purchases you’d be making if you were building a gaming rig — a manager can provide a discount. Some customers said in a Reddit post today that they were even able to get the deals without a “bundle”; they simply told an employee that they wanted to buy a GPU for gaming purposes. |
Ja bi se mogal okladit da ti nećeš kupit ni intel procesor niti matičnu a kamoli gpu osim kaj ovdje bespotrebno nabijaš postove.
A nije se teško sam informirat i nije znanost odabrat između i5 8600k i i7 8700k.Za matične isto vrijedi kod intela.Ajde da je amd tu već ima nešto više opcija. |
https://kaufladen.de/detail/index/sA...a0f4f2697b7148
jučer uzeo, e sad samo treba vidjeti jer je patka ili nije |
Citiraj:
|
Citiraj:
kakva je uopće ta KFA2 firma? neznam ima li tko na forumu |
Citiraj:
Ako se ne varam, čini mi se da je KFA "odjel" od GALAX firme koji se prodaje isključivo za EU. Dok je GALAX za ostatk svijeta. A od prijatelja što je ima (nije sa foruma) za sada nema primjedbi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |