![]() |
moguce da su digli cijene sad za praznike.. nisam pratio.. :(
from my Le X720 on TT |
Digli su fest. Bili su jeftiniji od Honorbuya jer honorbuy ima skupi šiping iz EU. Sad isti mobiteli koštaju isto, u 30-40 kuna.
|
prate trendove.. :)
from my Le X720 on TT |
Oni doslovno svaki dan mijenjaju cijene, bas sam gledao Mi5 kojeg sam uzeo, prije 2-3 tjedna je bio 250$, sad nema ispod 260€.
|
hvala rista sredio ja svoj le eco 2 na hrvatski stavio bb72 rom,bio se zezao s time dosta dugo ali skuzio na kraju,sad je to to kak sam i htio da bude :))
pozz svima |
Citiraj:
Ovo vrijedi za sve shopove, ne samo grosso, da ne dobijem "po nosu". Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
btw jos danas http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...32bbafc8aa.jpg from my Le X720 on TT |
ocemo jednu grupnu prije Bozica da se ima sta za pod bor??
ovaj put sa svim poklonima naravno.. :) from my Le X720 on TT |
Pretpostavljam da je to retoričko pitanje. :D
|
Oćemo :)
|
Citiraj:
|
Jeeej, hočemo, ali sumljam da ce doci do Božiča jel je dosta kasna naruđba
|
Bude kaj od toga?
Pikiram redmi 4 prime koji je sad na akciji, pa neznam kakva će biti cijena za grupnu? |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Naručen Redmi 4 Prime ili ti Pro...
|
Citiraj:
|
Nekako sumnjam da može niže od ovoga...
|
Da li se je šta mjenjalo po pitanju shippinga?
Više nejde iz HK pa u Francusku? ili? https://s27.postimg.org/rr6bwv1tr/shipping.jpg |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Šteta ... :D
|
Naručio sam Redmi 4 pro pa me zanima da li dostava (8-10) radnih dana podrazumijeva i hendlanje narudžbe? Naručio sam 8.12, a od 9.12 je narudžba "In progress" i još uvijek nema promjene. Očekivao sam da stigne taman pred Božić a kako izgleda ništa od toga.
|
Pozdrav, evo gledam ovaj ZUK Z2, čini mi se dobar, nigdje nisam mogao naći nekakvu recenziju na hrvatskom pa ako ga netko ima da malo napiše kako je zadovoljan. Kako radi software i da li se mora flešati novi rom. Što se tiče dimenzija, zanima me debljina, negdje piše 8.5 mm a negdje 9 mm, pa što je točno. Hvala.
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Naručio Xiaomi Mi5s u prošli utorak, stigo jučer oko 11h. Mob je strava, samo da mi još odobre bootloader i ja szadovoljan :goood:
|
Ja nikako ne razumin ove njihove akcije,dođe mail gratis dostava za Eu,staviš mob u košaricu i onda 22€ dostave.?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://s29.postimg.org/m0z9o8bhf/Capture.jpg Citiraj:
Kak ti je tracking išao? |
Citiraj:
|
Update na trackingu...stigao je u Austriju...ako ću se mjerit po zadnjoj narudžbi, doći će mi u čet ili petak....vrlo vjerovatno u petak, jer nemože meni ništa ranije doći, sve mora kasnit.... :D
A kako to da nije došao sa Google playom? Šta si slagao, imaš tutorijal? |
Sto ne pise na njihovoj s5ranici uz svaki mobitel s kakvim softverom/romom dolazi? Kad sam ja kupovao je pisalo, i informacije su bile tocne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |