![]() |
Iako zapravo nije
:D |
|
Citiraj:
Citiraj:
Ugl. story continues :D |
witcher3 je definitivno goty za mene a f4 ima povrsinske questove a ono zbog cega ga igram kao prijasnje faloutove je masivno detaljan svijet vrijedan istrazivanja.
|
Meni je pak taj Witcher kojega toliko spominjete i hvalite zadnje smeće od igre.
Stavio sam ga nekidan i stvarno se trudim pronaći u igri nešto što bi mi se svidjelo, al ne ide... Više se borim protiv igre i debilnih bugova nego što zapravo igram. |
Citiraj:
300 sati koliko sam utukao dovoljno govori,ali dobro svatko neka igra sta hoce. |
Istina, i meni je W3 postao benchmark za rpg-e i F4 ima nesreću bit prva igra instalirana nakon prelaska witchera (isto nekih 200-300 sati, neću toliko ostavit u f4 sigurno). prvo što mi je zasmetalo je grafika i optimizacija naspram witcherove koja je svemirska kraj ovoga, a nakon toga jako loša priča i neuvjerljivi likovi. sreća pa mu je svijet (usput rečeno i najbitnija stavka) jako zanimljiv i sadržajan inače osim što je dio fallout serijala ne bi imao razloga trošit vrijeme na ovo.
|
Mod community je prejak za Fallout i tu se očekuju još stotine sati materijala.
Apsolutno se slažem sa osspaljenim, na Witcher 3 sam bacio lovu. |
Citiraj:
|
Gle, zadrti sam Falloutovac (kvragu, ljetos sam ponovo prešao cijeli F2 Restoration Project :D), obožavam sve Falloute ikada izašle (F4 uključivo, Season pass sam uzeo prije nego sam odigrao minutu igre), ali... Otkad sam instalirao Witchera nisam pomislio na F4.
Daleko od toga da je F4 loš, ali u Witcheru nemam osjećaj bezumnog grindanja, svaki quest je drugačiji, obrati, zapleti, posljedice dvojbenih odluka koje se vide tek nakon par desetaka sati igranja. Ono, uvuče te u svijet samo tako, još me muči što nisam uspio spasiti Bloody Barona... Pitaj me za bilo koji lik iz F4 i ne mogu ih se pola sjetiti (osim možda Nick Valentine-a i onog luđaka Hancocka), Ni sam nisam neki ljubitelj srednjovjekovnih settinga, ipak više volim gauss rifle od mača, ali Witcher je jednostavno igra s dušom, frigaj ga, vanilla F4 nije. |
Brzi hint za crossfire:
koristit Skyrim profil za Fallout 4 i scaling je nevjerojatan. Otključat fps imate na netu,teško za objasnit |
Eto napokon i ja krenuo i odmah problemi.. Nevjerojatno da igra s kraja 2015 ima takve kolosalne zajebe.
Vsync je nepodnošljiv jer stvarno dodaje puno laga i kad mičem miš imam osječaj kao da igram na ledu, a ako isključim vsync dolazi do dosta problema jer je očito engine napravljen da radi samo na 60fps :D Rješenje sam za sad našao tako da sam isključio vsync, s nvidia inspectorom lockao fps na 60 i stavio da je igra u "windowed borderless" kako bi izbjegao screen tearing. Za sad se čini ok Ż\_(ツ)_/Ż Kako ste vi rješili taj problem? Ili ste se pomirili s vsyncom :D |
Bar nisam konjina i sj*** saveove....A nista, uninstall i pogledat na youtube sve moguce krajeve :(
|
Citiraj:
|
Stavio 60 fps limit? kako možeš to ne staviti?
|
Kak misliš? Ako ugasiš vsync fps ode preko. Samo što onda i fizika ode kvragu jer je sve vezano za fps.
E sad, pošto vsync dodaje hrpu laga, najbolje rješenje je isključit ga, a fps na neki način ograničit. |
Pa od kada to?
Koliko ja znam lockano je na 60 fps-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nije.
|
Citiraj:
Ako ti je doista isključen, onda ne znam zašto ti je lockano. |
Ne dodje na isto jer je gameplay bolji, nema mouse laga
|
Citiraj:
|
http://www.cooltechinfo.com/new-vega...t-4-follow-up/
Ovo bi bilo super. F4 ću pričekat da padne na 10 - 15 $ (uključujući DLC) ali obsidian verziju bih uzeo jer sam radije za RPG. |
https://youtu.be/BMF5Egd9tCs :D:D:D
|
Cijenu Season Pass-a su digli s 30$ na 50$:
http://www.pastemagazine.com/article...ing-add-o.html Do 1.3 se može kupiti po staroj cijeni :kafa: |
Mogli bi bit zanimljivi DLC-ovi, nova mapa, misije, likovi, oruzja, neprijatelji i slično.
Mogao bi uzet sada Season Pass, kaj velite? |
Uzmi prije 1.3. svakako. 50 funti ili dolara je puno samo za season pass
|
Kao vlasnik season passa i zadrti Falloutovac koji je odigrao sve što se u Fallout svemiru moglo odigrati, i to više puta, mogu samo reći da je ovo sramota. Gdje oni vide 40$ odnosno 60$ sadržaja?
Neka uzmu olovku i papir pa odu do CD Projekt Reda pogledati kako se DLCovi rade i kako se odnosi prema gamerskoj zajednici. Nakon što sam završio F4 i nakon njega W3, vratio sam se odigrati još malo F4. Izdržao sam 5 minuta i izašao iz igre. Nemam neki želju je opet pokrenuti. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:02. |