![]() |
Evo, fakat ne znam koji vrag me tjerao da igram pikes peak s 205. Tek prvi stage, još ima dosta patnje do kraja :D
|
Pežo Živčo :D
Ne zaboravite, radi malo vise drame, checkpoint/save je tek nakon kraja 3. stagea, prije finalnog runa. |
Sale jes' l' to ti u grabi zavrsio na 2010? :D
|
Znaci, par sekundi nakon starta na drugom zavoju izletio van i otrgnuo straznji kotac -.-
Ostatak staze vozio 40 na sat :D https://thumb.ibb.co/gsWG2c/dBexjah.jpg Update: Strgao i prednji kotac na Runu 2 :D Jbm ti taj hill climb :D |
Momci, jel bi radilo ovo na konfi pod "moj komp" , grafika me ne zanima, samo da radi na 1080p ili 1680x
edit: grafa je hd4850 :D (cod2 na dx7 zadnjih par god.) |
Pred nosom mi osao DFP GT volan za 270kn na njuskalu :(
Bio jeftiniji nego gamepad f710 |
Denton - Yup :D
Riješio grp b rwd. Još se navikavam na manual shifter. Nemam filing još za neke zavoje i brzine. Al zato sam skinuo nub-a na pikes peaku :D xGame - zajeban je taj pežo :D papčić - moj frend je igrao pristojno sa fx4300 i 6950 |
Koliko vidim po yt, phenom x4 moze vrtjet preko 80fps, a hd6950 35-40 na ultimate postavkama AA.Mislim da bi trebalo solidno radit na nekim medium/high postavkama.
|
Citiraj:
|
Ti spadas u domenu igraca sa flight simulator opremom, kapa dole, huge respect :D :hocemovideo:
|
Citiraj:
Inace, igra mora bit original da se moze zaigrat ovo sto vi igrate medusobno? Ne znam ni mogu li ju vrtit pa ono.. |
Kurvu i onu reverse kurvu sam uspio zavrsit prvi! Sa totalno raskantanim autom nakon Walesa. Tamo sam opet dva puta busio gume, to mi je skoro 60% zaostatka na kraju bilo. Probao sam na felgi neko vrijeme, ali jednostavno nije islo...morao sam stat i mijenjat. Iako nije neki rezultat na kraju, zadovoljan sam - prvi put osvojio dva brzinca! :D
|
Citiraj:
Ali mozda bi i ova gurala na low? |
|
Citiraj:
Slobodno ga probaj provozat mimo liga, ja mislim da mi je ovo prvi i zadnji put da ga vozim :P |
Cekaj da sljedeci tjedan krene event sa 208icom pa ce da cupamo kosu :)
|
Denton strikes again :D :D
nub - nisam ni skužio da si uzeo 205. Morat ću ga probati da vidim da li je toliko loš jer ga nisam nikada vozio. xlr - si vidio mantu i pp vožnju? Komentar na mijenjanje brzina? Nekad ne znam da li da ubacim u prvu ili da nastavim u drugoj jer je tu negdje :D |
Bit ce u buducnosti koji PP event sa jednim autom pa ce biti "ravnopravnije". Nadam se da vam ne bu dopizdilo non stop uzbrdo :)
Sale - je vidio sam, Mantu dobro hendlas al moze biti i do sporije voznje u zavojima, no complains :D Mene taj rwd jos ceka. A ako pitas za PP i saltanje 1. ili 2., i ja sam tu negdje izmedju. Kad vozim manualni seq. onda sam cesto u 2. jer lakse odrzavam okretaje visoko. Na h-shiftu+kvacilo (te snimke niste vidjeli :D) cesce spustim u 1. jer mi se auto lakse ugusi i nemam dobru tehniku. Ako i zaglavim u 2. onda ga mu izlasku iz zavoja dam malo kvacila da skoce djiri. |
Znači "xlr approved" :D
|
Citiraj:
Inače, zanimljivost, kad već pričamo o šaltanju. 205 je fakat super nestabilan i da bi prošao hairpin živ moram ipak uć u prvoj u njega, ali ima toliki turbo lag da ako izgubim moment kotaća, tj ako uhvate grip, počne se vuč ko stara baba u niskim okretajima. Baš komično. Kad se dovuče do viših okretaja, totalno podivlja :D |
Sva tri iz ponude se slicno ponasaju, a svejedno su zabavni za voznju. Vjecna borba izmedju hvatanja gripa i zivaca :)
Btw kod kreiranja evenata nudi mi opciju 208ica + gravel ili mixed staza. To treba testirati jednom prilikom! Citiraj:
|
Nije provokacija nego si mi ti uzor :P
nub - ja sam pokušao sada kada imam volan malo izvježbati 037 ali ne možeš to voziti nikako. Manta je milina naspram nje. |
Citiraj:
|
Za razliku od vas ja sam promjenio nick na forumu tako da sam sad tu isto ko na Steamu ;)
1. xlr - xlr 2. SaleFFS - sasa.vaska 3. JC Denton - Crack 4. nub - nub 5. VandaL.pr! - VandaL.pr! 6. 1v@n - 1v@n 7. B0ss - Delwor 8. Matoje - Matoje 9. afterburner - ivan_st 10. cro_ryder - fkfk2422 11. zgmmax - zgmmax 12. theo - Tejo 13. xGAME - xg4m3- 14. MadManBD - m4dm4nhr EDIT: Ispravljeni! |
Editiraj mene i nuba, sad koristimo forumska imena, pa da se ne proteze u beskonacno :D
Btw nesto me svrbi OCD, hocemo malo unificirati imena liga (sale, tebe gledam)? Da uzmemo neki jednostavni patern tipa PCE - GR.B 4WD (ili RWD), PCE - F2 KIT CAR, PCE - HILL CLIMB, PCE - ENDURO (za nju ne treba definirati klasu, to budemo valjda mijenjali s vremenom)...? Vidim nekih nepravilnosti u trenutnim nazivima... Ps: pravog uzora si nasao haha! |
Ma mijenjaj ako hoćeš tak svejedno :D
|
I daj kad ste vec kod toga, stavite aute s izdrzljivijim kotacima, a ne da mi se auto do 2. sektora raspadne :D
|
Nešto mi nije jasno...
Kako imaš IDENTIČNO vrijeme u prvom i drugom runu, i to stalno? https://s18.postimg.org/hrqese2h1/20180223143721_1.jpg |
Nemam pojma. Mislim da mi je prvi run ipak bio nešto lošiji a drugi run je ubiti taj od 2:48. Možda neki bug.
|
Sta sektore isto morate voziti 2 puta? Nisam to znao, ako moze potvrda jer ja jos nisam krenuo voziti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:55. |