![]() |
Sretniče. :(
|
1 privitaka
Citiraj:
Jos smo bili pocasceni sa rakijicom.. |
Baš idem danas prvi put u Chello zbog vaših pohvala....jao si ga vama ako me muljate.....:D:D
|
mogao bi se razočarati
|
Citiraj:
|
doomsday svakako za prvi put!
|
Ja naručio neki dan deep dish, pizze su im i dalje vrhunske, samo idi i rokaj.
kako veli trouble, kad već ideš tamo, treba probat doubledecker, deep dish, gotham ili doomsday svakako :D Doomsday još nisam probao to pada slijedeći put :D |
Bome fino....bio sa skvo i naručio doomsday :D:D:D
Moram priznati da nisam dugo jeo tako brutalno dobru pizzu.....Od sira, mesa, umaka....ma ostali smo paf....jedina mana...nisam mogao pojesti cijelu...ostao jedan komad....očito sam za staro gvožđe :D:D:D:D :goood::goood: |
Ja jucer po prvi puta narucio deep dish pizzu, i moram priznati da me razocarala. Tijesto pretanko osim turbo debelih rubova, deblji je sloj sira nego tijesta.
|
Kad dolazim u ZG s ekipom uvijek uzmemo 2-3 različite pizze. Ali uvijek je Doomsday i Gotham city... još kažemo da malo zaljuti. Anihilacija, a trebam voziti kući. Moram riješiti kavu i Monster od 0.5 pa se nekako dogega. :D
Evo jedna lokalna pizzerija u BJ, postali su jako dobri u zadnje vrijeme. Osobno se nahdem od 3 kriške http://se.uploads.im/t/NcMae.jpg |
Baš sam u Bjelovaru nedavno jeo slavonsku i mogu reć da je odlična. Otišao na slijepo i fino se najeo
ovdje |
Vidiš vidiš, to je prije bila dobra pečenjarnica ali je propala. Sad sam vidio prije tjedan dana da je opet nešto no smetnuo sam s uma. Baš budem probao jedan dan da li je na starim stazama slave :)
|
Citiraj:
Prefino i zasitno, pola ostalo za drugi dan :D Citiraj:
jebemu, nikako taj doomsday probat, moram što prije :D |
Citiraj:
|
I u recesiji oakvoj nisam izašao iz Chella sa osjećajem da sam opljačkan :D. Gotham FTW
|
Da, zaboravih reći. Naravno da i jedna ide u gepek za kući. Košta ali mi nije žao u Chellu ostaviti :D
|
Citiraj:
Pogotovo zato što se od pizze realno četvero ljudim može biti sito. Ako govorimo o žderonjama onda dvoje :D Da je skupo i meni za pizzu, je, ali par puta godišnje si ju priuštim. Radije to nego neka kvazi fensi šmensi skupa jela :) |
Citiraj:
ako ju sam cijelu pojedes, ja ti ju platim. |
solo je možeš pojest jedino ako je samelješ i nadomjestiš sve unutarnje organe sotom smjesom :D
|
Već mirišim da bude nek'o došel i Shockreu napisa - čelenđ aksepted :D
|
jel da vam recenziram pizzu iz jedne od dvije "pizzerije" iz maslenice? :D
mogu otić i uzet čisto iz zabave :D samo da kažem kako u jednoj jedne godine nisu imali pizza tijesta i moglo se samo nutra uzet ćevapi... dobivam pizza kutiju i kao ćevapi su nutra, došao doma otvorio i vidio random razbacane ćevape po toj kutiji i dvije šnite nefriškog bijelog kruha (ipak sam naručio dve velike porcije). luka nije bilo. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nikakve rijeke opatije i ostale cice miče nisu joj ni do koljena :) |
Citiraj:
Čudo da već nije preselio negdje i da nije Audi S8 sparkan pred pizzerijom :D. |
nek rade kaj hoće, samo da pizze ostanu dobre :D
|
Pojedem redovito po 7-8 jaja na oko u jednom obroku, ali onu pizzu s prošle strane s jajetom na vrhu - ne bi nikako, bar ne taj dio :D
|
Citiraj:
Vratio sam se u ZG nakon 3mj sinoć.....danas idem u džihad u Chello sa ekipom...ima da dišem ko argentinska žaba nakon! |
You go Girl!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:59. |