PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Kvalifikacije za EP 2016 (Francuska) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=257103)

Alph4Dawg 07.09.2015. 23:46

Strani trener je nemoguc u Rvackoj, jer ima previse domoljuba koji su rodeni '99.

trouble 07.09.2015. 23:59

Citiraj:

Autor trouble (Post 2824605)
Ma ugasit repku. Ja se nadam izborniku iz sjene...nasem kolegi tehničaru iz Ruđera...doktoru Anti Čaćiću :lol2:

Citiraj:

Autor Guls (Post 2824970)
Čitam nešto da će nasljednik Nike Kovača biti, nitko drugi nego dobro nam poznati trener, Ante Čačić.

Mamićev as iz rukava. Poslušnik prve klase. Naravno, rekla kazala, no ne bi se puno začudio.

I da, Ladić rekao svoje. Jedan pojam pravog vrijednog čovjeka i sportaša.

Jos od doba Modricevog transfera se mozete pouzdati u moje insajderske informacije :)

Mileni 08.09.2015. 07:18

Ajmo Ante, pokazi im zanat.

Odavno je reprezentacija sprdnja, ali ovi se stvarno trude sprdati sto vise. Svaka im dala :D

burmuz 08.09.2015. 07:38

Di su ovakvi igrači danas? :D
http://sportske.jutarnji.hr/20-godin...ometa/1412234/

coconut 08.09.2015. 07:46

Znači, nakon Mamića Mamić. Krasno. Netko se stvarno za**bava s ovim narodom.
Netko je lijepo bio napisao da bi trebalo HNS raspustiti, neke od njih poslati u ropotarnicu povijesti, neke u Remetinac i dovesti kompletnu novu ekipu. Bojim se da mi to nećemo dočekati u ovom životu.

Roberto 08.09.2015. 08:37

Niste valjda mislili da će doći netko normalna? Pa kaj vam još nije jasno tko odlučuje cijelo vrijeme? Šanse da se imenuje normalan, neovisan i dobar trener su ravne šansi Dinama da dočeka proljeće u ligi prvaka ove sezone :D

Ja bih ipak da Kovač ostane, barem za još ove dvije utakmice. U situaciji u kojoj Mamić odlučuje o izbornicima, a igrači dolaze na okupljanja repke ko gastarbajteri s bauštele na vikend odmor... skoro da jer svejedno tko je izbornik. Kovač mi je ako ništa drugo draži od ostalih koji vire iza Mamićeve kiklje (Jurčić, Čačić, Ivanković...). eventualno Bjelica, no to Mamić neće dozvoliti.

Guls 08.09.2015. 09:02

Bez cijepanja HNS-a ovakav kakav je, ništa se neće promijeniti. A pitanje da li će se promijeniti i onda, jer se tu vrti velika lova, a ljudi ko ljudi su gramzivi sami po sebi.

Da se mene pita, jedne kvale bi odradio s balavurdijom. Trener bi bio nebitan jer bi se svi potrgali pokušavajući se prodati i dočepati lake love.

Realno, dobro veli Ladić, kaj tu trener može napraviti osim se izderavati kao mamlaz. Dovedeš (sad ću bubati bezveze) Brozovića koji igra zadnjeg veznog 100 utakmica kroz sezonu uz totalno uštimanu momčad i suigrače koje poznaje u dušu/pas i sad bi on tebi trebao odigrati desno krilo za repku s dečkima koje vidi četiri puta godišnje. Sve se na kraju svede tko će se više izboriti/istrčati i i ono nepopularno "baciti se na glavu". A toga kod nas nema jaaaako dugo.

burmuz 08.09.2015. 09:08

Neka se fino plati Kloppu ili Ancelotiju i bok. Makar, i Capello i Hiddink su j.. treneri pa kifla. Repka i klubovi nisu isto.

panda505 08.09.2015. 09:25

Čačić je 3 put bolji izbor od Kovača

Guls 08.09.2015. 09:28

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2825062)

Poštujem tuđe mišljenje, ali po čemu?
On je možda bolji čovjek od Kovača i ima više trenerskog znanja.
ALI
U repki mu to ništa neće značiti pošto repka i klub, kako je netko rekao, nemaju veze jedno s drugim. Tata će diktirati momčad, Ante će skrušeno slušati. Igrači će diktirati red u svlačioni i na terenu, Ante će skrušeno slušati. Tako da, i nije baš bolji izbor. Više mi zvuči kao ista stvar drugo pakovanje.

Flood 08.09.2015. 09:44

Veli Špaco da treba ispraviti pogrešku i vratiti Štimca na kormilo :D

Nije ni Bilić valjao.Nevidim problem u Čačiću...
K..... u čelo tuče Maminjo :D

Roberto 08.09.2015. 09:47

Ne znam po čemu je to Čačić bolji... Reference iz HNL-a ne znače niš više od Kovačevih, a po pitanju autoriteta, ni jedan ne valja, a to je ono najbitnije.
Ma velim, na kraju je to tako svejedno, jer ni jedan trener neće biti neovisan tako dugo dok ih Mamić postavlja.

burmuz 08.09.2015. 10:26

Jedini tko bi zvijezde doveo u red je Zdravko ( tata ) kad bi lupio šakom o stol i dreknuo na njih. Kad malo posauga sa stola kao u Scarface-u, i kaže AAAAAAJMOOOO!
No, s druge strane, da osvoji SP i EP ne bi valjao :D

freddie 08.09.2015. 11:17

Ček,ček...jeli to onaj Čačić kaj je svoje vremeno otišao u Maribor, pa su ga oni brže bolje potjerali nazad od kuda je i došal.
Moram priznati, falit će mi Kovač,onaj njegov izrazito pametan pogled,kuuul držanje uz aut liniju a bogami i lijepo zalizana i postojana frizura. A sdruge strane kad se već sprdaju sa repkom onda nek sprdnja bude još bolja ( čačić :care::care::care:)

coconut 08.09.2015. 11:34

Ako bi htjeli napraviti totalnu sprdnju od repke, onda je Zoki najbolji izbor.

Brko 08.09.2015. 11:37

Citiraj:

Autor Guls (Post 2825063)
Poštujem tuđe mišljenje, ali po čemu?
On je možda bolji čovjek od Kovača i ima više trenerskog znanja.
ALI
U repki mu to ništa neće značiti pošto repka i klub, kako je netko rekao, nemaju veze jedno s drugim. Tata će diktirati momčad, Ante će skrušeno slušati. Igrači će diktirati red u svlačioni i na terenu, Ante će skrušeno slušati. Tako da, i nije baš bolji izbor. Više mi zvuči kao ista stvar drugo pakovanje.

Ne mora bit. Ante će bit strog koliko Tata bude dozvolio. Tata je možda i motivirao igrače da okrenu Kovaču leđa.

Mileni 08.09.2015. 11:50

Osobno ne pusim te price o bojkotu. Bojkotirali bilica, bojkotirali stimca, a evo sad i kovaca. Njima se jednostavno ne da igrati te utakmice, cuvaju se skupocjene nogice. Na San Siru odigramo odlicnu utakmicu, zbijemo talijane na njihovoj polovici, puno kombiniranja, pritiska, itd.

U splitu totalno druga prica. Ekipi se jednostavno ne da igrati.

Manuel Calavera 08.09.2015. 12:03

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 2824654)
Ipak je gnk važniji za obiteljski biznis, tu buraz ostaje, a za repkitzu netko bivši iz gnk ili lokomotive (kljuno kurčić, profesor, čaćić aka sova i sl.)

:kafa:

Doink the Clown 08.09.2015. 12:07

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2825128)
Njima se jednostavno ne da igrati te utakmice, cuvaju se skupocjene nogice.

Mandžukiću se ne da općenito, bojkotirao je Pepa, bojkotirao je Simeonea a pitanje je vremena kad će bojkotirati Allegrija.

partwish 08.09.2015. 12:21

Nakon svih mogućih domaćih imena, možda bi najviše volio Ivankovića.

Doink the Clown 08.09.2015. 12:22

Kek bi to posložio kako treba ali nažalost nepodoban je vrhuški jer ga ne mogu podrediti sebi.

Manuel Calavera 08.09.2015. 12:30

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 2825138)
Kek bi to posložio kako treba ali nažalost nepodoban je vrhuški jer ga ne mogu podrediti sebi.

Po kojoj logici je nepodoban? Nije li rijeka dio "lijepe priče" (osovina mišković - mamić aka "odbor za hitnost").
Neovisno o tome mislim da je kao trener dobar, doktor za sve spominjane.

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2825048)
eventualno Bjelica, no to Mamić neće dozvoliti.

Isto nije ni on nužno nepodoban. Nije li trener Spezie (Volpijev klub kao i rijeka)? Kad se povuće paralela sa "lijepom pričom", nije nerealan izbor ako bi išao na miškovićevu preporuku. Spominjao sa i za GNK jedno vrijeme, ako se ne varam.

Plus što je navedeni dvojac od potencijalno podobnih Mamiću pojam od trenera za čačkea, profesora, zokija, jurčića i sličnih

Doink the Clown 08.09.2015. 12:34

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 2825143)
Po kojoj logici je nepodoban?

Po logici da ne bi dopustio da mu netko drugi kroji momčad.

Manuel Calavera 08.09.2015. 12:38

Pa tko mu je dovađao i odvađao igrače kako mu se prdnilo u rijeci? Misliš da ga se išta pitalo? Također sporan je i pristup rijeke u nekim utakmicama sa dinamom, tj. motivacija i pružena igra određenih igrača...

Uostalom mislim da sad u ovih par utakmica nitko nitkome neće krojiti momčad jer je cilj plasman pod bilo koju cijenu. Šuki, mamke, vrba i ostala banda se uplašila za pare od plasmana, u tom grmu leži zec

Alph4Dawg 08.09.2015. 12:53

Moje skromno misljenje je da treba dovesti inozemnog trenera. Ionako vecina reprezentativaca igra u inozemnim klubovima i respektiraju inozemne trenere, dok su domaci treneri odavno izgubili autoritet (koji su uopce i imali dozu autoriteta).
Mislim da bi Klopp ili Ancelotti puno bolji posao napravili sa repkom.
Ako nista drugo, vrijedilo bi barem pokusati jer nemas sto izgubiti. Izmedu dva zla uvijek izaberi manje zlo.
Postavljanje nekog domaceg trenera umjesto Kovaca nece nista promijeniti. Mozda jedna ili dvije tekme budu licile na nesto, ali sve poslije ce opet biti po starom.

Manuel Calavera 08.09.2015. 13:04

Taj film nećeš nikad vidjeti. Postoji nekoliko razloga:

1. Takvog trenera bi trebalo platiti nekoliko milijuna eura, što je u suprotnosti sa vrijednostima ovog HNS-a.

2. Vjerojatno nebi htjeli doći (barem ovi što rade u klubovima, a neki možda ne žele repku voditi nego čekaju klub)

3. Pitanje podobnosti

4. Ne paše nam u ovakvoj situaciji stranac koji bi morao na brzinu upoznati igrače, a kamoli atmosferu unutar i oko repke

Da je situacija normalna, ja sam već godinama za to da se proba sa strancem (ali iskusnim stručnjakom)

trouble 08.09.2015. 13:10

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2825062)

Bolji je i iskusniji od zadnja 3 izbornika skupa u trenutku kad su preuzimali repku. Al tu se radi o tome da bi se i Ancelottija bashalo u slucaju da je Mamićev vojnik.

Manuel Calavera 08.09.2015. 13:32

Zanimljivo da i romana eibl, veliki mamićev protivnik, te židak, jedan od najvećih mamićevih dupelizaca pišu da je čačke prvi pick

https://www.youtube.com/watch?v=VVSTUHdWVVM

srale7 08.09.2015. 13:33

Savrsena prilika da se proba dovuć Žutog :D

Brko 08.09.2015. 13:44

Žuti sa Našmrkanim i njegovom klikom ne želi imati posla. On lijepo bere pare u Azerbajdžanu i ima status legende nakon pola godine kaj je tamo. A i para vjerojatno više dobije nego Kovač ovdje :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:11.