![]() |
A napokon si malo i to poboljšao :) falilo je jeftinih a dobrih...
|
hoce doci u ponudu nova kucista (zalman z1 raijintek arcadia...... i po kojoj cijeni) ;)
|
Ti brendovi nisu u ponudi kod mojih dobavljača, od drugih mogu nabaviti ali cijena nimalo nije konkurentna.
|
Samo pitanjce, na kojem principu radi ovaj filter ?
npr gigabyte x99 ploče se nađu ovako pod intel pločama a kad filtriraš pod s2011 samo asrock |
Citiraj:
|
Pozdrav!
Kupujem citavu konfu kroz par dana, pa bih uzeo in Uzi Shop-a. Naime takodjer sam cuo da postoji popust za clanove foruma, pa me zanima koja je procedura? :goood: |
Citiraj:
|
Registriraj se na websiteu i onda pošalji mail uzi shopu ili članu foruma "nino" jer je on vlasnik, mail s kojim si se registrirao i nick na pce forumu
|
Pozz Nino i ekipa :D, da ne tlačim upitima preko PM-a, a danas ćeš ih sigurno imati 1000 xD, naravno zanima me cijena novih GTX970 pa čim saznaš baci ovdje, hvala :chears:
|
Kad stignu kod dobavljaca mogu napisati cijene. Trenutno ih jos uvijek nema kao ni novih amd cpu-a.
|
RUMORS kaze da bi ovih dana trebalo stic:
- MSI GeForce GTX 980 4GB (V801-1275R) = 4.488,00kn - MSI GTX 970 Gaming 4GB (V316-001R) = 2.888,00kn - MSI GeForce GTX 980 GAMING 4G (V317-008R) = 4.782,00kn Cijene su sa pdv-om (bez uracunatog popusta za forumase). Moguca je i promjena kada stignu na lager. :) |
Cijena je čak ok, pogotovo za 970...
Da su spustili cijenu 980 na 3,5k kuna, uništili bi sve živo što AMD može ponuditi u višoj klasi. |
Obzirom da su MSI po nepisanom pravili nesto skuplje od ostatka, nadam se jos nesto nizim cijenama ostalih brandova.
Edit: Mogle bi Asusice već u ponedeljak biti dostupne. :) ASUS GeForce GTX 970 Strix 4GB - 2.898,00kn ASUS GeForce GTX 980 4GB - 4.685,00kn |
Daj mi reci kad se nesto pokvari u jamstvenom roku, trosak dostave komponente je na moj ili tvoj racun?
I dali je moguce dobit R1 racun? Hvala ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
I cekaj, ti zelis rec da danas svaki racun prolazi kao R1? Radim u trgovnini (doduse ne na kasi), ali znam da ljudi stalno pitaju, i dobivaju bas R1 racun, jedina razlika u odnosu na ranije je da je racun valjan bez pecata. Daj mi molim te malo objasni, jer mi sada stvarno nije nista jasno. EDIT: dao si truda i procitao prvih 6 stranica i dobio odg na oba moja pitanja, dakle trosak RMA slanja placa UZI i R1 se dobije. Ali bih stvarno savjetovao autoru da stavi nekakav FAQ u prvi post. Npr uz ovo vidio na tim prvim stranicama da dosta ljudi zanima dali laptopi imaju HR layout... |
Citiraj:
Citiraj:
Evo jedna prakticki standardna hrvatska prica... Kako sam u zadnje vrijeme cesto u Beogradu a putujem sam i bez stvari, idem autobusom i povratnu kartu kupujem preko web shopa Autobusnog kolodvora zagreb. Potpuno nefunkcionalno i sa vrlo limitiranom payment gateway redirekcijom - nemoguce je dobiti R1 racun prilikom kupovine. Pa sam ga prije cca. 6 mjeseci po prvi puta zatrazio na salteru. 45 minuta cekanja, red na medjunarodnim od 30ak gnjevnih ljudi (jer je radio samo jedan medjunarodni). Sada JA vec znam kakvi su im problemi, pa upozorim zensku ako je nova, sto onda izadavanje racuna smanji na 10 minuta maks. Citiraj:
|
Citiraj:
Ostatak je kolega Bubba iznio. Citiraj:
Uvijek postoji sluzbeni mail na koji se dobiju odgovori. :) |
Mali savjet vezan uz FAQ il' ti ga ČPP po HR :D
Pošto forum ima limit na broj znakova, možeš na svom Web-shopu napraviti FAQ i staviti poveznicu u OP ;) |
Evo i mene sa prvom trgovinom kod nine :)
Naručeno napajanje koje nema u HR i stiglo 5 dana ranije od očekivanog. Sve 5 :goood: |
Asus je udario prvi, cekamo druge i odgovor ATI-ja. :D
Prije http://www.pohrani.com/f/3I/Zw/4tRu3h4V/before.jpg Trenutno :fiju: http://www.pohrani.com/f/2V/kh/rGHTwXa/after.jpg |
Citiraj:
|
stvarno su dobro srezali...ali mene ipak prije zanima 970 kada dodje... :)
|
Mislim da nas sve zanima 970 :D
|
Mene 960 i naravno AMD-ovo rezanje :p
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
Ovaj ljepotan je jučer poslan u Makarsku. ;) Za ostatak pitanja bi dalje mogli nastaviti na mail? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:56. |