![]() |
Reko je da će doći al s čim.......:rambo:
:D :D |
:D
hehe |
ej vidim da nema PCE klan u uni3, pa me zanima hoće li ga tko napraviti ili ste zaokupljeni uni1 i uni2..
ako pravite savez u uni3 ja sigurno upadam (imam oko 1000 bodova) |
U uni 3 ti je CROPower naj jaci zato sto ima preko 200 clanova al ja ne volim bas tako velike saveze.
P.S. jel igras u uni 1?? |
ne igram ni uni1 ni uni2..počeo sam igrat prije 2-3 tjedna i igra mi se svidila..
|
uni1 Super Krava15-savez .beer.W - 53k bodova :)
uni3- Super Krava - Savez CoS - oko 1300 bodova :o |
Citiraj:
A kolko dugo igras?? |
od 10. mjeseca, ah, bodovno stanje mi je slabo jer su me u početku dosta raidali.:fuming:
|
Ja poceo igrat prije mjesec i nesto. i dosta sam se razvio. za to vrijeme.:beer:
|
mozete mi preporucit neki savez u uni 3. zovu me u mgb, luđaci i OKM. zna ko da li sta valjaju. inace imam oko 750 bodova usao sam sa tjedan zakasnjenja... sretna Nova!:beer:
|
jebemu mater svi me j*ebu na ovom OGAMEU. jedva skrpin koju kunu za platit struju da mi rudnici ne rade na 60%, kad dođe neki drkaDŽija i pokrade mi sve. J*eben in mater svima.
Unaprijed se ispričavam.... |
Citiraj:
|
ma joj danas me lik uhvatio s falangom i ode flota mogao sam samo gledat i plakat i sto je najgore 20% za mjesec i naravno nisam ga dobio :fuming: :fuming:
btw. jer ima ovdje nekoga iz ufo saveza?? |
Citiraj:
|
Evo:
Napadac je pobijedio borbu! Napadac pljacka sljedecu kolicinu resursa: 117967 Metala, 47735 Kristala i 47732 Deuterija Napadac je izgubio ukupno 1093000 jedinica. Obranioc je izgubio ukupno 8113000 jedinica. Na ovim koordinatama u rusevinama sada pluta 1846500 Metala i 907500 Kristala. Sansa za stvaranja mjeseca iznosi 20 % |
daj jel ima ko da je u savezu u UNI 2. Kad san sam svi me naguze:confused:
|
Evo i ja u zadnje vrijeme počeo intenzivnije igrat OGame. :gringo:
Ali postoji problem, sam sam i gotovo je nemoguće igrati. Tako da bi mi neki savez jako dobro pasao !!!!! Unaprjed zahvalan :D :D :D :D :beer: |
Citiraj:
|
Odi k meni u Cro fire. Za akademiju moraš znati nekog iz CRO fire. Buduči da sam ti ja prvi susjed, imaš ulaz.
|
Ajoj sta ste se odma razgrabili:D
|
Citiraj:
Hvala na svim ostalim ponudama.. |
LOL. Čestitiam. Dobro došao u empire. Moja najdraža farma :D
Šalim se naravno :p |
Ajmo ljudi, ak je netko u UNI3 i nema savez neka se javi na PM pa cemo rijesiti nekaj:beer:
|
Ajmo ljudi, ak je netko u UNI3 i nema savez neka se javi na PM pa cemo rijesiti nekaj:beer:
|
Če počet tko igrat u uniji 4, u pon se otvara pa da znam u koji savez da uđem?
|
Nisam čitao forum, ak ima alliance depot igram ak ne neću, gemmy ja ću osnovat savez u kojem smo sad pa ak hoćeš..:beer:
|
AKS a nece biti vec je potvrdjeno.
|
Citiraj:
Normalno da ču u isti savez :beer: |
Citiraj:
Sumnjam da ću igrat ak neće bit.:( |
Nece biti :smoke:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |