![]() |
Citiraj:
|
nego, nije li sudac rekao da se odgađa za sutra? (nisam gledao onu emisiju kasnije pa nisam u toku...:D)
|
Citiraj:
pa ne vjeruje da ce se igrat |
Ja se nadam da će kad budu igrali Hajduk dobit,al onda dolaze na kantridu...
:o :o :o :o :clap: :clap: :clap: :o :o :o :o :o :cool: |
I kad je na kraju tekma???:confused:
Ja sam pročitao na teletextu da je odgođena za sredinu veljače??? |
Citiraj:
"Iako bi se prema pravilima Prve HNL utakmica trebala odigrati za 24 sata, derbi se ipak neće odigrati u nedjelju. Utakmica Hajduk - Dinamo zbog kiše i raskvašenog terena nepogodnog za igru odgođena je do polovine veljače, odnosno prije nastavka lige 18. veljače. Povjerenik natjecanja prve Hrvatske nogometne lige Josip Brezni kazao je kako će točan datum odigravanja utakmice biti određen naknadno." Pa, to više ide na ruku Ajduku koji je trenutno u govnima nego nama... |
Citiraj:
|
Hajduk je u govnima ali mislin da bi dinamo ovaj put falia zbog toga što su već u zamoreni a i "vaš kapetan" :D je bia posebno nabrijan na igru
|
1 privitaka
Svi ljubiteljima nogometa (i plave boje:D ) sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje za blagdane uz jednu prigodnu:)
:beer: |
Citiraj:
|
Bravo Jelc, sretan Bozic svima!
|
Citiraj:
Imam i jednu veću i ljepšu...:) |
Daklem, u nedjelju je derbi-sve je moguće, Dinamo na pripremama rastura, a Hajduk srednja žalost. No derbi je uvijek derbi, i nikad se nezna, vidim da je na Dinamo fini koef. mislim 2.40. Uglavnom samo se nadam da neće biti neka defanzivna i zatvorena tekma.
|
vjerojatno ce bit bunker, pa se necemo nagledat nogometa:smoke:
|
Nekaj se pričalo da će Ajduk igrat obranu sa četvoricom u liniji, to bi baš htjeo vidjeti:D
Mislim-ne bih se žalio...ni malo:) Jedva čekam tekmu, već sam se zaželio nogometa... bdw-ste vidjeli kak je Real dobio po p***i??? šest komada...hijaooo:p |
Citiraj:
Šteta :D |
Citiraj:
Citiraj:
Pa kaj nisu dobili espanyol:confused: |
1 privitaka
Evo ga, neizmjerno mi je drago BTW :beer:
|
1 privitaka
Vidim da je Ajduk dobio i nove dresove...ajme ča če bit lipi u njima:p
|
Citiraj:
Ajmo mornari:clap: |
Wiener Sängerknaben:D :D :D
|
Gledo jučer na OTV-u emisiju Istinom do gola, gost je bio J.Kuže i kolko je on govorio, mislim da idemo po sva tri boda. Osobno također mislim da se nećemo doći braniti, već napadati.
|
Iz Večernjaka:
"A što smo otkrili u špijunaži? Gudeljevo tjedno lutanje s formacijama. Pokušavao je s 4-2-3-1, pa 3-4-1-2, da bi naposljetku formacijski odlučio igrati 1-3-3-1-2. A to je u prijevodu 6-4. Šestorica u obrani, četvorica u napadu. Začepi sve prilaze, pa što Hrgović, Kranjčar, Erceg i Cimirotič u napadu naprave." Nadam se da neće igrat bunkerčinu nasred Poljuda :confused: : suicide To bi sjebalo cijeli derbi-samo obrana i prekršaji.... |
igrat će bunker ko i u maksimiru al će DINAMO pobijediti:clap: :clap:
|
Citiraj:
Nemam rijeci, " a ovi u napadu, sta naprave naprave":rolleyes: |
Uf...šteta kaj ono kaj je zveknuo Modrić nije ušlo...
|
Citiraj:
LOL zajeb mislio sam da si mislio na mamića:smoke: |
ona curica u Hajdukovom dresu ima lijepu frizuru...:D
|
Citiraj:
Bas:D :D :clap: |
A bas me zanima jel budu kaj dobili za ovu bakljadu:rolleyes:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |