![]() |
Citiraj:
Ali ovaj Magarčev link nemogu niti pokrenuti... edit: ni ff ni ie nerade, ma odustajem, neda mi se...kad smo jadni pa ni svoje tekme nemozemo na telki gledat... |
Probaj iz nekog drugog browsera. Kod mene radi ok, prekine, mozda jednom u 2,3 min na kratko.
http://www.usagoals.com/live/197265-...ivo/tv/gratis/ |
da, radi ok u IE 10. Pa nek neko kaže da windows 8 ne valja :D:D
edit, 1:0 Porto... |
bezveze
|
gol daje Porto , ajmo još dva - tri da prođu svi hendikepi
Nego jel ima gdje Real-City? |
Gleda li neko negdje tekmu Real-City:) i gdje a da je donekle gledljivo jer na par str. gdje sam probo jako zatrzava jbg.:fuming:
|
|
Trenutno stanje:
|
http://www.footballstreaming.info/st...nks/index.html
Evo dodajte link da možete pratiti lakše utakmice koje vas zanimaju. Gledam Real i nisam zadovoljan utakmicom mislim da je bolje prebaciti na Malagu ili Arsenal tamo ima bar golova :) |
Kelava, Kelava..
Dinamu bolje da se probudi jer djeluju bezopasno. |
Jbm onog koji je dodao kIlavi onu loptu iz koje je mogao past prvi gol, čudim se kako je ono fulao :D
|
DIJAMANT!!!:D:p
|
haha trpa Džeko ko da mu je dvadeset... :D
|
veza reala kedira, alonso, esien ima napadacke sposobnosti ko i hamm-jelc-timmy. murinjo ziheras bez muda
|
1-1 Marcelo.
|
UJ, razvalila Malaga Zenit:)
|
koja golijada u Madridu 2:2
|
Madridiste se spašavaju stalno :D
|
GOOOOOOOOOOLLLL!! :D
|
Dinamo-Porto
Najdosadnije nogometno poluvrijeme ikad :D Brozovic je isao samnom u osnovnu, nikad nije bio neki igrac, nemam pojma kako je dosao do Dinama.. |
Kristina:suicide:
|
P jbt, nemožeš pogledat normalan live stream na ovom jbn netu.. Sve trza, šteka, ma.. Ali drago mi je za pobjedu Reala..
|
Sad mi je drago što sam nastavio gledati Real, drugo poluvrijeme je odlično prošlo. Sreća da je City dao prvi gol diamant je diamant :) onda je sve eksplodiralo i počela je golijada.
Od ostalih parova jako mi je drago da je Dortmund dobio, malo sam iznenađen kako je Malaga rasturila Zenit a Schalke i Porto su donijeli lovu :D |
Ufff kakvih 20min na tekmi Real-City:D ajme koja golijada:care: bio prijenos na BHT-u kad neće naša govna hoće komšije:D
|
izvrstno drugo poluvrijeme u madridu :D
drago mi je da je i borussia uspjela ulovit 3 boda protiv ajaxa :) |
Dinamo dobro, na momente pokaze nesto dobro, mozda neki bod kod kuce protiv Kijeva dodje ali tesko. Steta moglo je biti i nerjeseno ,ali eto kad su vec izgubili bar su izgubili sa 2 razlike da dobijem na kladi :D
|
Ja neznam što Rukavina radi u ekipi? Kelava je pokazao svoju vrlo BOLNU točku..
|
Dinamu bi bilo bolje da igra u Uefi jer nisu jos ni blizu kvaliteti za Ligu prvaka, onoj minimalnoj. Nebu nikad ni imao dokle gode se vodi kak se vodi..
|
Ma ne, s te strane svaka im čast, uspjeh je uć u Ligu prvaka i tu im skidam kapu, jer cilj im je pobrat koji milijon što je posve razumno i probat ostavit što je bolji dojam. Ali inače imaju velike rupe u ekipi, kondiciono u kriminalno loši..
|
Dinamo solidan...Tity po piksi...nije loše :) Milan...:(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:26. |