![]() |
Meni je recimo tvoja smijesna i kricava. Tako je tebi jadno i od ostalih.
Ali nastavi, vjerujem da ces se popraviti. ;) I ne vidim tko to ima milijun barova i ikona, jer cilj vecini ovdje je minimalisticko uredjenje deska. |
....
|
mat: Kak si napravio shortcute za Eject optike??
|
Kopiraj ovo u novi notepad document i spremi ga kao "eject.vbs".
Const CDROM = 4 For Each d in CreateObject("Scripting.FileSystemObject").Drives If d.DriveType = CDROM Then Eject d.DriveLetter & ":\" End If Next Sub Eject(CDROM) Dim ssfDrives ssfDrives = 17 CreateObject("Shell.Application")_ .Namespace(ssfDrives).ParseName(CDROM).InvokeVerb("E&ject") End Sub Nakon toga uredjuj ikonicu, radi shortcute na to i slicno. |
Citiraj:
... a možeš i sa Nircmd (~60Kb). Program(čić) je super jednostavan, nema instalacije, ne troši resurse a mogu se takve 'perverzije' izvodit da svakako vrijedi probati... |
Citiraj:
šareno, prettrpano svačim i nepregledno, a da ne govorim o start bar.... : nono : |
isssssssssss ubite me
malo sam ljut bio pa sam se mozda iskalio heh sry svima ak sam nekog uvrijedio al nemrete mi rec da je moj "prenatrpan", bas mi je kul :) :D :D peace ppl |
Citiraj:
|
1 privitaka
ahahahhahah aj skinite si ovo: roller : : roller : : lol2 : :D :D :D
edit: morate imat ovaj nircmd jel |
atha: A imaš nešto u onom stilu za zatvaranje vrata??:D
|
Evo pokušaj sa ovom :
Citiraj:
Ako imaš više CD/DVD uređaja napravi dvije skripte samo u drugoj zamijeni '0' sa '1' |
Citiraj:
potrazi na widgets.yahoo.com |
meni se sa onim nircmd otvara cmd i dok se vrata ne otvore prozor stoji dignut i onda se ugasi, zato mi je zanimljivije ono athino, niš se ne vidi da se događa.
EDIT: i ovo od crn-a je zakon. |
E, pa to i koristi, sasvim je dovoljno.
|
Citiraj:
|
a koja slikica? :D
baš mi nejde s tim nircmd. Probao sam ovo kaj si rekao, ali ništa. Nešto krivo radim, ali ne znam šta, zato ak ti nije problem koji screenshot.: goood : |
upiši u notepad
nircmd drive open x: i sejvaj kao otvaranje.bat kopirao si prije toga nircmd u win direktorij dakako |
ne ne ne :D
Imaš screenshot u gornjem postu (klikni na 'cdrom open') |
možeš tak, a možeš i ovak. kaj je kome jednostavnije ;)
|
evo i da ja piknem....
sad je ovak http://img453.imageshack.us/img453/4309/desktop5la.jpg http://img453.imageshack.us/img453/4173/mycomp4nx.jpg |
Citiraj:
Hm, dobro je to, al jel zna tko kak dodat tu opciju u kontekstualni meni - znači desni klik na cdrom pa load jer eject vec je sam po sebi. Znam da sam nekad to imao... |
tools => folder options => file types => nadi drive ili tak neš => advanced => nadi batch koji si napravio kako sam ti gore rekao i odaberi ga => ok
|
|
crn, imam jedno pitanje u vezi foobara. Pokusao sam staviti nove ikone za play, stop, ... ali kad stavim one pakete (.fcb), nista mi ne pokaze, samo prazni prostor tamo gdje su prije bile default ikone. Jel' to mozda zbog PNG-a? Sto uciniti?
|
1 privitaka
Mislim da nema png veze s tim evo probaj ove pa reci radi li...
(desni klik na ikone > customize > tools > load from file) |
crni i superunknown, muy gracias na wallovima:)
|
Citiraj:
|
....
|
|
hvala na odgovorima obadvojici:beer:
kad stavim opciju image ili image with text ne pokazuje mi nista. ista stvar je i sa drugim jednim setom ikona. path na ikonu je u redu da li treba mozda neki poseban plugin za to? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |