![]() |
Prilično dobra ponuda
|
Citiraj:
Proizvod trenutačno nije raspoloživ, nabavit ćemo ga u najkraćem vremenskom roku! Osobno preuzimanje u trgovini Trenutno nemamo na zalihi. ......tipičan "balkanski" način promocije svoje trgovine: oglasiš par najtraženijih proizvoda najjeftinije u državi ali ih "slučajno" trenutno nemaš.....no za samo malo više novaca imamo "prekonekoliko":D podjednako dobrih modela .... dođite pokazat ćemo Vam:roller: |
Kad sam stavio link bio je "raspoloživ u trgovini" :)
|
Citiraj:
Ja sam ga naručio u srijedu 30.01. kad je bio "raspoloživ". Rekli su mi da bude spreman za isporuku u roku 4 do 6 dana.. Javim kad stigne! |
Ja sam ga isto mislio ubost, ali se u međuvremenu ukazala prilika da dobijem novi Vertex 4 za 700 kuna. I da, prvi put sam čuo za ovaj dućan. Javi kad (ako) stigne :)
|
- WD VelociRaptor 150GB 10000RPM
valja li ovaj SSD išta ? ima tu na oglasu za nekih 400 kn...nekako me zainteresirao,a totalno sam neuk što se tiče SSD-a...btw. garanciju ima do 11.07.2013! ? ili da pitam za ovog...imam dobra iskustva s memory c pa bih mogao lako i od njih naručit,ovaj je na akciji http://www.memoryc.com/storage/solidstatedisk/128gbpatriotextremewarpssdsata.html?sh=yes |
Citiraj:
|
a jbg sad!:) nego valja li bar ovaj drugi s memoryc?
|
Pozdrav svima, trebam savjet u vezi kupnje SSD-a. Gledam Samsung 250GB 840 Series i Intel Intel 240GB 335 Series. Cijenom su tu negdje, a po reviewima mi se čini da je Intel malo brži. Može netko dati preporuku ili mišljenje?
:fala: |
ako osjetis tu razliku u brzini...svaka ti čast :D
|
znam, zato i pitam ovdje ako netko ima iskustva, a može dati preporuku, jer u brzini i cijeni nema razlike. mišljenja na netu idu u korist intela, tako da će to vjerojatno biti moj odabir.
|
Citiraj:
|
|
Sata 2 SSD + vidim da bi ga kupio vani, racunaj da ce ti nasi udarit PDV ( 23% ) + moras ga slati vani ako bude morao na garanciju + platit postarinu = ne :D
Ubodi OCZ SSD Vertex 4 128 gb . |
Potaknut prelaskom na win 7 što inače ne volim nikako, win xp radi skoro 4 god bez problema, razmisljao sam o prelasku na ssd. Kako sam danas nakon 4 godine otkrio da mi matična ima 5x unutarnjih sata konektora a ne 4 kako sam do sad mislio :D odluka je pala na ssd. Ali koji bemu ? :D ima ih toliko, svako svoga hvali, koji je najbolji do 500kn, samo će win i programi bit na njemu, igre idu posebno. Dosad su mi xp i programi bili na particiji od 20gb ali u znanju da sami win7 zauzimaju vise + programi 10ak gb + nesto za budućnost :D + 30% slobodnog što mora bit da bi disk radio kako spada, iako neće radit u full jer imam sata 2 kontrolor.
dakle koji disk do 500kn? rastegnuo bi se jos 100kn ako je bas dobar :D hvala |
Najbolje da ciljaš neki SATA2, veći, ali sporiji pošto najvj na matičnoj nemaš SATA3, već samo SATA2. Loviti neko polovno rješenje pod garom isto ne bi bilo loše.
|
Neću polovno, garancije nikad dosta danas. A i velim matična nema sata3. A kako mislim kupovat za cca 2 godine novu matičnu/proc/rame uzeo bi odmah sata3
|
Vertex 4 64gb ukoliko ti garancija presudna, makar mozda bi bio bolji ulog za buducnost da se rastegneš za 128gb model :)
|
Ucini si uslugu i uzmi neki 128GB.
I ne zamaraj se sa e-peen pricama o performansama SATA2/3. |
I ne zamaram se, vec sam 4 godine na ata disku kao sistemskom, sve radi tip top. Ne radim nista zahtjevno, jedino što mi u zadnjih godinu dana malo teže otvara foldere sa slikama jer ih ima gro,a sve vise i vise ih je, može bit da je to proca ili do diska, al se ne zamaram toliko sa tim.
A šta kazete ovo, malo vislje je netko rekao da je best buy ? :) http://www.edigital.hr/SSD/Samsung_B...&partner=10001 |
Citiraj:
Ja sam ti taj diskić naručio 30.01. i još ni traga ni glasa.. Zvao sam prošli tjedan i kao, trebalo je već stići, pa neznaju zašto nije još, pa čim stigne me zovu .. bla..bla Super je cijena, ali ako kroz dan,dva ne dobijem nikakvu informaciju idem u drugu trgovinu jer nema više smisla čekati.. |
Citiraj:
Dakle nazvao prije pola sata gore spomenutu trgovinu i kažem: ..zanima me Samsung ssd 120GB,serija 840 Basic po cijeni od 609kn i vidim zelenu kvačicu i da ih imate na lageru raspoloživih,čak piše podizanje moguće osobno u dućanu na Iblerovor Trgu,..na što mi čovjek s druge strane koji se predstavio kao Robert kaže: da,imamo ih,dobili smo ih jučer i možete doći,kupiti i osobno preuzeti ssd,na moje inzistiranje još zapiše i rezervaciju jer sam doma u Vel.Gorici pa neznam hoću li stići do njih do 20h. Ja se spremim,obučem i obujem kad se sjetim da ih još pitam jel u paketu kit za montažu (kao kod 830 serije) ...a ono ženska s druge strane: ...kakav Samsung....nemamo mi nikakav ssd 840 raspoloživ u prodaji,...ali ostavite mi broj provjeriću pa Vas nazovem za 5 minuta. .....ja onako obučen i obuven čekam i zvoni tel. kad ista ženska veli: ...ne ipak nemamo nijedan raspoloživ ssd,...svi koji su došli su već rezervirani:roller::roller:,....i šta sad misliti o toj trgovini,...jadno i žalosno,...dobro da nisam krenuo do Zg-a po ssd:D:D. evo i dokaza (ukoliko ga ubrzo ne promijene u "trenutno nedostupan" kao i obično: http://www.edigital.hr/SSD/Samsung_B...s)-p29830.html |
|
Citiraj:
kad smo kod ssd-a, što bi se isplatatilo stavit u lap ibm T61 ? |
Citiraj:
eto piše :D Raspoloživ. Možete preuzeti u trgovini,gdje možete platiti gotovinom ili karticom. edit:Zvao sad, kaze ima ih dovoljno na stanju :D bu valjalo to za windowse? :D |
Ak instaliram win7-64 na OCZ Vertex 4 128gb, i ostavim drugi hard sata1 stari maxtor za podatke a ovaj za os..jel ce maxtor usporavat rad? ili ce se moc iskoristit ssd full kapacitet brzine? ploca je sata 3.
|
gle, ako mislis instaliravati stvari na hdd dok su ti windowsi na ssd, normalno da budu te stvarcice s hdd-a radile sporije.
a sad, ukoliko je pitanje, dal bu hdd usporil ssd, nebude :) |
Citiraj:
|
Pa odgovoreno ti je:stoopid:
Neće jedno kočit drugo, ono šta je instalirano na SSD će radit kako SSD već radi, nazovimo to "brzo", a ono šta je na HDD će radit kao i do sada, nazovimo to "sporo" Pa svi imamo kombinacije SSD+HDD, nitko nema SSD od 2TB na kojem drži sve... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:02. |