![]() |
Zašto kad ukradem konja i skinem se s njega on ode ko zna di?? Jel se može to kako ukrotit (neka caka je bila za to u oblivionu)
|
Kupiš si konja pa te čeka :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zavrsite vise Dark Brotherhood i problem s konjem rijesen...Samo toliko cu rec.
|
ma za 1k golda, nije problem konj
ja zavrsio igru, s pure mageom, na medium tezini, imao na kraju 30+ k golda u inventoriju, potione sam rijetko koristio, i samo sam enchantao/craftao armor i na tome zaradivao, a nis nisam trosio osim na carolije, kojih je jako malo :( sada poceo s wood elfom na vecoj tezini, i igrat cu sneak/bow/dagger still, s time da opet zelim maxat enchanting i armorsmith |
Imam problem sa misijom "Intimidate Sven in Riverwood". Naime u jednom od svojih ranijih pohoda sam ga ubio :D. Što mi je sada činiti da mogu nastavit s misijom?
|
jel se može nastavit igrat poslije za vršetka glavnog questa , tj. kraja igre? Ili je kraj kao u Fallout NV , pa ćeš za eventualne , tj. bolje reći sigurne DLC nastavke morat load stari save? Ili ipak ima free roam poslije kraja?
|
@Street Racer - mozes ga resurrectati.
nadji njegovo tijelo,stisni za prizivanje konzole,stisni desnim klikom na njegovo tijelo i upisi resurrect ili resurrect 1 , odmakni se i trebalo bi funkcionirati ;) @ivan77 koliko je Todd rekao,mozes bez problema,i zmajevi ti se i dalje pojavljuju poslije glavno questa |
skinuo sam ove modove od 1,2 gb i nemam folder textures, nego sam /program files/skyrim/data, jel ih samo ubacim tu, ili moram radit folder "textures" ?
|
http://i.imgur.com/skvVR.gif
:p:fiju::D |
haha :lol2:
|
Šta mislite hoće li se moći vrtiti ovo na PVI 3.0, GT 8600, 2GB Rama?
|
Citiraj:
* CPU: Quad-core Intel or AMD CPU * RAM: 4 GB * Graphics: 1 GB Graphics Memory Vjerovatno bi ti se vrtilo ali na toliko losim postavkama da je šteta uništavat ovakvu igru... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A to da grafika u elder scrolls serijalu ne znaci nista je subjektivno, Morrowind koliko god ruzan bio me odusevio, skyrim... upitno dal bi me zadrzo da ne izgleda koliko toliko pristojno... |
ja bez konja trčim jer ima staminu podignutu,kanibal,kod magic wepaona se kad unaprijeđujem se podiže samo damage ne i magični dio??
hm,već su me 2 put pokušali ubit oni sliver iz mrakort kako se već zove grad,i dark brotherhood. |
Citiraj:
|
Citiraj:
to vučenje se i meni događa i sad stalno,ja sam mislio da je zbog nosivosti jer sam cheto preko konzole,pa moram izać iz igre i uć ponovo. |
igra ima bug da ti nekad ostane strijela u tebi , ili komad leda , i nikako van. Trenutno mi liku viri ledeni šiljak iz guzice:D
|
Citiraj:
Za Frost lance nemam pojma. :S |
ako imate neki strani objekt u sebi napišite "sexchange" u konzolu i onda samo to ponovite da se vratite i to je to
|
Arnie is back :D
|
di ću nać enchatmente za arcane forge za upgrejdat magical weaponse i armor??
|
mozes jedino naci enchantane iteme koje kasnije dischentas i dobijes tj.naucis novi enchantment.
drukcije ne mozes tj. da kupis btw.iznenadila me igra,ne veliko ali ajd. isprobavao 3X sneak damage na bow i ubijem adrianne onu sta drzi kovacnicu odmah kad se udje u whiterun,i dodjem nakon 4-5 dana,platim bounty i odem nesta prodati njenom muzu,pitam ga odakle nabavlja stvari,on onako nakon Adriannine smrti moram kupovati od Khajjit karavana. ajd da i svijet reagira nekako na moja djela :D |
Zapeo sam na nekom excavation site-u u Markarthu, pobio sam sve, imam samo uzet note od mrtvog wizarda i gotov quest ali kad uzmem taj note pojave se 2 neka mamlaza koje nemogu ubit nikako (loadao 10 puta)...vjerojatno sam preslab za ovaj dio...lvl 13 sam, light armor, mage/one handed... Jel mogu nekako smanjiti težinu igre, pa ih ubit i onda vratit na staru težinu? Neda mi se sad napuštat ovaj dungeon pa se vraćat za 5 levela nazad.
|
Citiraj:
|
ma ne smanjuj težinu , nego odi na drugu lokaciju koja je primjerenija tvojem levelu ili se trudi i mlatni ih na neku foru. To ti je gušt.
|
Citiraj:
ko uči enchanting u whiteholdu ili riftedu ili di već??za pare. |
Citiraj:
Ja štrajkam do vikenda, dok ne dođem k dečku opet... Mislim, radio bi i kod mene vjerojatno, ali šteta mi igru upropaštavat, dragi ipak ima bolji komp i veći monitor. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |