![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
GTX 560 su GF114 |
thx na info... umjesto da ste mi olaksali izbor, u igru sam dobio jos jednu karticu :)
|
Citiraj:
|
ovaj frozr2 super obavlja posao, nažalost zbog nedostupnosti kod microline-a i predugog čekanja nisam uhvatio hawk :(
|
Citiraj:
|
upravo taj ;)
|
Dali se uopce isplati uzimati 560 Ti u odnosu na obicnu 560?
Konacno sam ubo dobro kuciste i napajanje pa sad prelazim na grafu.. |
Ovisi sto za tebe znaci isplativost? Sto radis s njom, jel se igras ili radis nesto za posao ili samo surfas. Pa onda koliko novca mislis izdvojit. Citam i nevjerujem pitanjima, jer ako imas 500kn na raspolaganju za grafu, onda ti se svakako neisplati ona od 1500kn. Imam gigabyte model 560ti OC i grafa je mrak. NIt se puno grije (do 60max) niti je bucna. A iskreno niti bi me toliko to opterecivalo kao vas...
|
Citiraj:
Pitam cisto radi performansi u odnosu na cijenu. Nisam neki hardware manijak pa meni ovo... GPU: GTX 560 Ti Core Clock: 822 MHz Shader Clock: 1644 MHz Memory Data rate: 4008 MHz Streaming Multiprocessors: 8 Shader processor: 384 GPU: GTX 560 Core Clock: 810 MHz Shader Clock: 1620 MHz Memory Data rate: 4008 MHz Streaming Multiprocessors: 7 Shader processor: 336 ...izgleda kao da i nema neke prevelike razlike s obzirom na razliku u cijeni. Karticu bi naravno koristio za igranje. |
samo kaj 560ti digneš na 900/950 i imaš maltene performanse 570 ;)
|
Citiraj:
|
560 treba raditi negdje na 930 da dođe do razine stock 560ti na 822....a 560ti možeš kupiti već tvornički clockane na 950.
|
ja sam svoju bez greške dignuo na hawk razine i eto... grafa rastura.
|
Samo cekam nekog da stavi 560 Ti na trznicu :D
|
Sta mislite hoce li 650W "izgurat" dvije u SLI-u ?
Znam da preporucuju 500W za jednu i + cca 175W za dodatnu... |
Jedna GTX 560 zapravo troši ~160W, tak da je 650W za SLi i više nego dosta.:)
|
Malo mozda je u gusto (za cijeli komp sam gore mislio 500W) ako bude clockanja ali i ja sam uvjeren da moze izdrzat.
Necu doznat dok ne ubodem jos jednu, zasad je sve ovo hipotetski :D |
Gusto bi bilo da razmišljaš o GTX 580 SLi, jer ta čuda troše svaka po ~250W. Ovak i uz clockanje, 650W-no napajanje za GTX 560 SLi, nije razlog za zabrinutost.:)
|
Hvala ti na rijecima "utjehe" i daljnjem poticaju za bacanje love u ovu sotonu, tzv. "kutak za gubljenje zivota" :D
|
ELSA Unveils Compact GeForce GTX 560 Ti Graphics Card
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/152866/EL...hics-Card.html |
Imam trenutno Accelero Xtreme 8800 i na službenoj stranici nestao dotični model. Zanima me kompatibilnost za GTX560 Ti.
Poslao sam nijma upit no prošlo im je tjedan dana. |
naravno da ne paše...
|
Posto bi stavljal jos jednu u SLI, dal ima veze ak je drugi proizvodjac i razlicite frekve? Tipa 900Mhz i 822.. skupa u Sli.. Pretpostavljam da nema frke..
|
Da li bi moje napajanje izdržalo GTX 560?
|
VX450 - bez problema ;)
|
S time da imam u kompu dva harda viška koje bacam van
|
I pianje za kraj,koju 560 uzeti do 1500kn,a da je najtiša?
|
Msi ili gigabyte bi trebali biti ok, gainward izbjegavaj.
|
Imas MSI posvuda za nesto manje od 1500 kn pa uzmi nju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |