![]() |
Na tim grafama se moraju kresat detalji u svakom slucaju a usporedivat ih na postavkama koje su daleko iznad njihovih mogucnosti nije bas previse bitno.
Ugl i takva ddr3 grafa tjera FC3, Infinite, Diablo 3 u 1080p sa kombinacijom medium i low postavki. |
Citiraj:
S druge strane, po mom mišljenju, i na low postavkama većina igara danas ne izgleda uopće loše. Prošli su oni dani kada si na low postavkama imao tako izblurane teksture da bi se izgubio svaki smisao teksture :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
AMD never settle reloaded level up
Da li neko zna hoće li never settle reloaded level up doći u hrvatskoj i u kojoj trgovini
|
Citiraj:
Tako da vjerujem da ce i ovaj upgrade biti dostupan takoder. |
dobio si tomb raider,bioshock infinite i far cry 3 blood dragon zar ne ?
|
Citiraj:
|
Za sad je samo u americi i australiji,poslo sam email linksu za obavijest
|
Nisam pratio pa ne znam, u linksu jedino Never settle funkcionira ili ima negdje jos?
Edit, da samo links. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam MSI AMD Radeon HD 7770 1GB DDR5, 128bit, procesor FX6100 i 8GB RAM ddr3 1333MHz. E sad, negde sam procitao da je moguce sa jednog racunara istovremeno emitovati razlicitu sliku na dva monitora koji su povezani preko razlicitih izlaza na grafickoj kartici, npr preko DVI i HDMI. Da li postoji, takva mogucnost, ako postoji da li je moguca sa ovim komponentama koje sam naveo i kako se sve to podesava na racunaru?
|
Citiraj:
Evo ipak i link http://support.amd.com/en-us/kb-arti...onitorFAQ.aspx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54. |