![]() |
Meni recimo nije baš jasno kada netko dođe u Ranked i krene feedati. Što ne shvaćaš da svoje bodove isto uzimaš, kao i nama ostalim?
Ja se više niti ne živciram u rankedu...samo mi je žao što nemam nekog kvalitetnog duo tko može pokriti razne pozicije, pa da se zajedno uzdignemo, ja sam u Silver II trenutačno, makar mi je žao, da nisam pomagao frendovima da se dignu s niskog ela bio bi u gold 5/4 |
Citiraj:
Ja sam sada se razživcirao ko nikad u životu... Igram s katom u midu i imam na botu cait i tryndamere, na topu, darius i garen... I krenemo 1:8 gubiti, ja imam 1:0, ostala ekipa koma.. I lagano počnu igrati i score je bio nekih 8:12, i mi njih ace.. I ja velim, push mid i lagano mi rušimo turrete.. I onda oni počnu focusati Volia i 2 puta nas ace i ja si mislim gotovo sad je već 25:14 za njih nema šanse više.. I oni nas dalje ubijaju ali mi rušimo turrete... I krene jedan TF 4v5 ja čekam i uskačem, napravim triple, ace ih i krenemo mi u bazu njihovu... Ja stanem na gljivu i krepam, a garen i cait s punim HP u bazu.. sruše turret u bazi, inhibitor isto, i ostanu samo 2 ona prije nexusa... I garen ruši jednoga (i sruši ga) a ja pratim cait (njihovi su još 10-tak sekundi bili mrtvi) ona se okrene i ide ona farmati jungle... Inače ima score 3:8, teko nešto.. I garen sruši i drugi turret i krene tuči po nexusu i nije ga uspio, samo zbog te Cait... Na kraju smo dobili, ali umro sam.. Joj da sam tamo bio kraj nje, mislim da bi ju zagutil s kablom od miša.. BTW. Novi skinovi: http://www.lolking.net/news/new-skins-jayce-blitzcrank EDIT: U zadnja 2 dana prilikom svakog loadanja u igru mi izbaci BUG SPLAT... Netko zna nešto o tome? |
Kaj da vam velim:
http://img5.imageshack.us/img5/7803/123123s.jpg DING! Rasturili smo ih.. Igrao sam supp (Taric) na botu... S Vayne.. Jako loš adc, ali sam supportao tako da me nakon meča troje ljudi dodalo :D Sam sam se sebi čudio :) Sad trebam 2.5k za rune na lvl 30 :) |
Citiraj:
Ima svakavih idiota, a s obzirom da je LOL jedna on najvećih igara danas, nije ni čudno. |
Citiraj:
Sad ćeš tek vidjeti kakvih kretena ima u ovoj igri, low lvl je mila majka. :) |
Citiraj:
Da, tako sam se veselio i onda ovdje čitam... HLADAN TUŠ! :D EDIT: Evo odradio prvi meč lvl 30. Dobra ekipa relativno... Imali smo feedera teema, i vi je solo igrač bio, imao je score 7:7, ali je umirao bezveze.. Pushao top solo čisto do njihove baze i takve šeme.. Imal sam 12:6:17 score, najviše dmg... Zadovoljan :) EDIT2: Kayle je female! :O |
Kupio i probao danas Dravena, jest da je malo teže igrat s njim nego s većinom ADCa, ali je zvijerka, upravo rastepoh jedan game
|
Citiraj:
Evo jedna još današnja.. Jedno 6 pobjeda za redom, mislim da sutra neću ni igrati da ne pokvarim statistiku :) Lvl 30, 2 pobjede, 2 dobra teama :) (btw. pazi ime od nasusa) :P http://img14.imageshack.us/img14/8232/123123lg.jpg |
mislim, sjebano je svakog champa svladati dok ga kupiš, ali draven je pak posebna priča :D
|
|
Citiraj:
EDIT: Baš sam gledao, i kako su dobro likovi napravljeni.. Sona, Lee, Soraka, Vayne, Tryndamere, Teemo, Gankplank, Lux i Khartus u midu... Fora :) |
9ti u Silver II, nadam se Silver I unutar tjedan dana, sada MF ranked 19/3/6
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Btw. kaj je novi patch donesel? Danas sam neki patch skinul.. :S
|
Nemam pojma...s time da većinu gejmova u zadnje vrijeme igram premade 5vs5, teže tako nego solo :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma pravi kassa ti nece dat da kripa ubijes :goood: |
Citiraj:
|
Kassadin se i igra jako agresivno, ne daješ protivniku ni da farma
|
Kada igram protiv Kassadina na midu on obično ima manje od 20 cs do lv6 (recimo 20-40)...tako da, samo ga moraš shutdown prije lv 6...
edit: dao frendu da igra 3vs3 s nama...izgubili. meh |
Ma ne kužim kassa.. Prelud je :)
Uzeo Nocturne danas :) Ludnica champ :) |
prva promocija, idemo dalje :)
|
Aj pišite svoje nickove redom i server na kojem igrate da vas dodam sve.
DawnTerror EUNE |
EUNE - paaaaaaanda
|
MaliMomak
EUNE |
Svi ste na istu prava ekipa je na westu :D
|
Citiraj:
kretena ima poprilično na oba servera pa se nemože argumentirat da je ranked play na Westu bolji, jest da me užasno iritira dok mi retardosi od poljaka i rusa počni šprehat po svom, ali na isto mi dođe dok to počnu francuzi :lol2: tak da, isti je vrag |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/2e/110/1XKkqUht/untitled.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |