![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nema žurbe. Došle budu a ima i drugih modela. Bila je i Cyclone kod mene i nije ništa posebno u odnosu na Palit koja je bila ranije kod mene. Bukom su slične, obje su tihe a za oc je nešto bolja bila Palit..Mislim da ti je bilo koja dobra kupovina, osim ak nije preskupa.
|
Citiraj:
Vidim u PROTISU ima puno nabrojanih, ne znam jesi pitao tamo jel dobavljivo. Samo pripazi s njima. Svakako nazvati ili osobno tamo otići prije kupovine. EDIT: sad vidim da si gledao protis, sry @magarac pričamo s različitim ljudima :) ili ja nešto krivo gledam |
Dve su overkill za skoro sve a tu bi mu već proc bio kočnica, pogotovo u BF2, gdje nebi ni vidio razliku između jedne i dvije.
Ma da al sve jedno nek se zna. |
Radi li se tu o BF2 ili o BFBC2? battlefield multi hmmm..... :kafa:
EDIT: @magarac čestitke na 1000-tom postu. :chears: EDIT2: da, slažemo se, što se mene tiče, svi znaju što mislim o isplativosti bilo crossfirea bilo SLI-a u bilo kakvim kombinacijama. Bar zasad. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kak mislis proc kocnica ? ak mislis na i7 920 ne kuzim kako on moze bit kocnica ? Ok ako nije klokan i na stock frekvi , al svejedno... |
Citiraj:
|
Aha, ma oke, jos gledam , reko garant se zeznuo :D.
|
Citiraj:
E sad, buduci da imas SLI ne znam tocno koje performanse imas, no meni je skok u performansama sa single 8800-ice ogroman. A mozes biti siguran da ces znacajno smanjiti i zagrijavanje u kucistu ako odes na 460-icu :D |
Hej
A što mislite o najnovijoj 460 sa 2gb koja se u admu prodaje za 2000kn http://www.adm.hr/product_info.php?p...d0a6b31ba747bd |
Mislim da bi baš lijepo surađivala s tim 26'' monitorom :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Seasonic od 520w bi takodjer drza tu konfu bez problema.. Taj ram na 1600 neces "osjetiti" u svakodnevnom radu i igrama, a 1333Mhz-ni bi smanjija dodatno cijenu,
za razliku si uzmes neki posteni aftermarket cooler (pogotovo ako mislis oc-ati). Sve u svemu, odlicna konfa... |
Ma ja vec dugo razmisljam sto bi, prvo sam birao i7 930 ali je uvijek cifra bila 8500kn za konfu zbog skupe maticne tog socketa,pa sam odlucio 1055 i taman kad sam mislio uzet zotac 460 bitnu vidio sam ovu 2gb verziju a i kuciste sam mjenjao u konfi dosta, checkout se stalno mjenja u admu, a u utorak mi zadnji dan da kupim ( posao)
mislim da cu jos do tad 10x promjenit misljenje haha I da, mislio sam uzet 6gb al neznam koje bi islo najbolje uz tu konfu a da mi budget ne prijede 8000kn |
Citiraj:
|
Niza cijena GTX460 768MB. Kad ce korekcija bit obavljena kod nas ostaje misterij zasad, pogotvo kad vidim sadasnje cijene od cca 1500kn u odnosu na dosadasnju MSRP od 199$ (za 768MB modele naravno). Prije da ce ih kod nas dodatno povisiti :D
|
Pozdrav!
Evo bas gledam na neweggu cijena mi se cini odlicna. Jel ima tko iskustva s kupovinom s te stranice? I jel zna netko kolko bi cijena bila nakon carine i PDV-a?(i moze li se to nekako eshivirati?) http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814261074 |
Newegg šalje samo u SAD i Puerto Rico. Znači, morat ćeš zamolit nekog svoga u Puerto Ricu da ti naruči stvar sa Egga i da ti ju on onda pošalje za Hrvatsku.
Računaj da će te doć oko 1200kn + poštarine + neki (nadaj se sitniji :)) carinski/manipulativni trošak. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne isplati se jer bi na kraju uštedio 100,200kn a toliko bi i izgubio kad bi je prodavao zbog garancije.
|
Citiraj:
|
ako sam ja dobro procitao, niza cijena je samo na 192 bitne modele
edit: pov ultracharged pala cijena za skoro 200kn, hehehehe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:16. |