![]() |
Citiraj:
Definitivno će izdržat. I G430 su već bile na putu trajnosti. A tu nam je i ebay koji je već izbacio zamjene za g35. najviše me brine micro usb konektor. Koliko će potrajat dok se ne razloka. Onda će opet bit user error :D na odbijenici reklamacije.... |
a mikrofon, kakva je kvaliteta tog rješenja?
|
Citiraj:
Kako drugi kažu dobro me čuju ingame i TS, nije bilo vikanja " šta si reko?" :D Malo je nezgodan za izvuć van s obzirom na dizajn, ali nije problem. Kad je zaklopljen potpuno se stopi s dizajnom slušalice. Nisam ništa podešavao. |
ma znam da je kvalitetan zvuk, samo me dizajnerski i konstrukcijski zanimalo
sve logitechovo se raspada nakon nekog vremena pa se bojim :D |
Relativno nedavno sam kupio asus strix 7.1 i prezadovoljan sam.
ako već gledas neke skuplje pogledaj i ove.. imao sam g35 i razer timat 7.1 i ove su jednostavno bolje slušalice u svakom pogledu.. no vjerojatno se da naći i bolje za te pare |
Ljudi kupujen za jedno misec dana slusalice max 600-650kn razmisljan kupit steelseries siberia vs2 full version.Zanima me kakve su stocse tice izdrzljivosti jel se brzo razjebu i kakve su sto se tice zvuka na fps igrama.
|
Imam nedoumicu koji od ova 3 headseta uzet, s tim da sam 70% na strani ss 5hv3, ponajvise radi prakticnosti (mogu se rastavit na djelove pa mi stanu u laptop ruksak, i imaju klasični 3.5mm jack). jeli imao netko kontakta sa ijednim od ovih slusalica da me rijesi nedoumice? il mozda preporuku do 500kn u links/hgspot/ronis/bilo sto u rijeci
razer kraken 7.1 - 500kn steelseries 5hv3 - 400kn roccat kave xtd stereo - 470kn |
http://www.links.hr/?naziv=slusalice...kl=100.506.689
ajde nije 2000kn nešto su jeftinije web cijena je 100kn jeftinija, jej |
Citiraj:
Artikl nije dostupan Artikl nije dostupan Artikl nije dostupan Artikl nije dostupan ............. |
Tek je uvrsteno jer ujutro nije bilo, pa mozda pricekat treba, cekam ostale ducane
A i moram jos pregledat rivjue, nisam na 100% |
Citiraj:
|
Muce muce, istina bog imam G930 od izlaska i jos me super sluze (oguljena koza samo) i jedva sam docekao da izbace nasljednika, ali malo cu jos pronjuskat sta kaze struka :D
|
Uzeo jutros G933, dojmovi su za sad pozitivni, treba se malo priviknuti sa G930.
Probao sam u CS:GO na brzinu i cuje se dosta primjetno bolje od G930. Morao sam ici na posao pa veceras zapravo iztestiram. |
Jel to nije malo preextremno dati 1800kn za logitech slušalice? Mislim pored renomiranih audio brendova beyerdinamic,sennheiser ...
|
jel ima za te pare wireless headset s mikrofonom od tih renomiranih? samo sluške su po 3-4k kuna. nabaci linkove sve se uzima u obzir :D
|
Citiraj:
ne znam.. precjenjeno je to sve od logitecha, ali opet bolje dati vise love u sluske nego u grafu.. investicija duze drzi cijenu :D |
Citiraj:
Iako za vrhunsku kvalitetu zvuka i snažan zvuk, žica je ipak žica. Citiraj:
Naravno, po kvaliteti ne možeš uspoređivati sluške i headset. Npr. od kada sam prešao sa headseta na poštene sluške sa kvalitenim DAC-om i pojačalom ... nisam ni sanjao da takvi zvukovi postoje :D O pozicioniranju unutar prostora ili raspoznavanju zvukova da ni ne govorimo. No opet, ako netko hoće bežične sluške sa svim tim Logitech điđama, njega baš i ne zanima Beyer, Senn, AKG, AT, HM, Philips i sl. |
treba probat pa tek ce onda shvatiti...
cijelu platformu sam nedavno promjenio samo zbog ove zvucne :D ..nije kao xonar DX , ali nije ni daleko.. nije da imam sad neke super skupe sluske, ali probao sam ih hrpu ovih gejmerskih i nikad vise ne bi dao svoje superluxice za bilo koje od tih "logitech" i slicnih ..to je jednostavno kao da sam usao u drugi svijet.. a ja sam ga tek zagrebao.. mikrofon se moze kupiti odvojeno, tako da moram priznati da je velika greska makar ne probati nesto posteno.. ..cak ni ta zica nije neki problem , imam sluske sa konektorom kod lijeve slusalice , disconnectam ih sa kompa, izvucem vec spreman kabel kod telke itd i samo ih vrtim :D |
Slažem se u potpunosti, a i puno lipih stvari sam čuo za te bagatela SuperLuxxice :)
Btw u svoju testnu proceduru sam od nedavno uvrstio ove videozapise ... uff, kakav osjećaj na pravim sluškama :) https://www.youtube.com/watch?v=vgWmA2Qn8zc https://www.youtube.com/watch?v=2BxO9cd-sYA https://www.youtube.com/watch?v=1ixb4kk6HwM https://www.youtube.com/watch?v=u163wC6mP2A |
moze par informacija iz prve ruke sto se tice dvoje slusalica, u dvojbi sam izmedu CM-Ceres 300 i GameCom 388, zanima me, kakve su tezine i udobnost nakon 5-6 sati, ulazi li uho u ear-cup tj. ide li ono preko kompletnog uha (da ne stiscu uho nakon 5-6 sati drzanja na glavi) te kakva je kompletno kvaliteta zvuka te kvaliteta same izrade. naravno, ako imate prijedloge za nesto bolje do 300 KN slobodno napisite
|
mozda netko tko koristi Sennheiser HD 201 za gaming?
|
Citiraj:
za 30kn si kupi mikrofon :chears: |
malo gledam reviewove, znaci neki best buy su sluske?
|
Citiraj:
nakon njih ce trebati i neka bolja zvucna da bi iskoristio sve sto nude :D |
hvala majstore, citam sve i svasta i danas sam skoro uzeo HD 201, ali sam znao da se isplati cekat i da ce doc neki random best-buy za koji nisam cuo, inace svi reviewovi hvale ove sluske toliko da je deffo best buy!
btw. zna li netko cijenu dostave na combo shopu i ima li ovih superlux igdje drugdje? |
brijem da sam ih vidio negdje na nekom flajeru da ih metropolis iz ilice drzi..
ja sam svoje narucio iz zadra :D |
U čemu je razlika u odnosu na isti Superlux HD-681 model koji je 100kn jeftiniji (link ispod)?
http://www.combo.hr/katalog/studio-o...-hd-681-detail Specifikacije koliko vidim iste, konstrukcija (osim držača earpadova) ista - doadatna oprema (fensi vrećica, dodatni earpadovi i 2 kabela) mi ne triba :D BTW tribat će mi za povremeni "geyming", i zanima me kvaliteta izrade /robusnost pa ako ih imate već neko dulje vrime napišite štagod :chears: |
ove bez EVO nemaju dodatne padove one mekane, nije izmjenjiv kabel i treble im je mrvu prejak (navodno, ne mogu provjerit :D ) po meni se isplati dat 100kn više samo zbog dodatnih jastučića, a još kad uračunaš i izmjenjiv kabel i bolje tonove (razlika je vjerujem mala jer su driveri očito isti, al svejedno :) ) i oku ugodniji izgled no brainer ;)
|
Citiraj:
A još veća parodija da osim all around zvuka pariraju srednjem high endu u muzici.... Imah Pro80 i prodah je frendu a Hi2050 su nastradale pod pijanim kopitama zla....kak me pustilo gejmanje tako nisam imao potrebe naručivati ponovo i interes je prešao na in-ear slušalice. |
2 privitaka
evo, danas mi dolaze HD-681 Evo, inace imam zvucnu Xonar DG, a ovo je profil koji trenutno koristim. Koji bi mozda profil za slusalice i gejmanje bio optimalniji?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:57. |