![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro ljudi ima li sta odo ovoga? Ako se ne mozete dogovoriti gdje cemo u Osijeku mozete se strpati u 2 auta i doći u Doboj, i pri tome fino podjelite gorivo. Domy zna put (bar se nadam da ga nije zaboravio :)).
Mozete sa Vekijem u njegovoj Škodi :D |
Pa da, ajd da se dogovorimo vise, al ne ovaj vikend, zauzet sam. :D
|
Citiraj:
Eh da i ako se bude sta organizovalo, ja predlazem da to bude vikend (mislim da je subota najbolja) i da budemo tu skoro cijeli dan, da se paci roštilj, jer je meni problem doci kasno (imam zabranu voznje poslije 23:00), tako da... |
Mogu li i Sarajke tamo?:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislave? :fiju:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E da odg. moj dolazak u Os je proporcionalan odnosu sa Mislavom,pa ti vidi:D |
De jel ovo Jasmina sapunica?!
BTW bude kršnih momaka koji naprave od Mislava da se igra sa autićima na meetingu a ne da djevojke tuče! |
Ma nvm.
|
Ajde dosta sapunice Jasmina, slobodno dođi ako hoćeš biće Mislav dobar ko uvijek!
Nego oćemo mi zapit opet koji dan (tu više mislim na sebe jer sam ja zadnji put najviše povuko)? |
Ja sam isto za... Može bilo koju večer slijedeći tjedan.
|
Citiraj:
I ne fantaziraj nego dolazi :) |
Citiraj:
|
Ma di ti ovdje vidiš spam?!?!?
BTW papci ako neko negdje danas pije navečer nek javi da znam di da dođem, hvata me groznica! |
dečki i cure vidim da vam ju vruce. :D
mozda dodjemo ja i dalegic ak ga navrkam LOL |
Ma ja sam se nažderao pizze u Sebastianu, poslije otišao kod lege na kojeg pivkana, dosta mi je... :)
|
Daj umireeeeem kod kuce :D
Hajmo ekipa,jeste za meeting koji uskoro???Nije bio od 1.12. :kafa: Lijepo je vrijeme,stvarno bi mogli jedan petak/vikend? I da,ako nas se ne bude prijavilo 10+,bolje da ne bude meetinga:D(razlog:Ima 0943864307 novih clanova na PCE-u koji su iz Os,tak da,kad bi svako htio,moglo bi nas se 30+ okupit :D :lol2:) |
Citiraj:
|
Pa hajd onda,ostatak ekipe,slazete se??
|
Ajde da bude sastanak za 12dana,ja se baš pakiram danas za Izrael:D :beer:
|
A ja se pakiram za posao, radim od 14h!
|
Ja se pakujem u školu.
Ja sam za sastanak. Ja bih mogao doci iduce sedmice (ako dobijem ove jebene pare, anadam se da hocu) jer mi je ona tamo sedmica (27. april) uskrs, pa necu moci doci. Volio bih da vidim Mislava, nedostaje mi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW Samo da neko ne vidi ovaj thread ponovo, moglo bi se desiti da nam Mislav padne u krizu. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |