![]() |
Citiraj:
|
Can not play Videos in HD from Youtube?
Evo, to se isto pitanje provlači na njihovom forum support-u:
=> Can not play Videos in HD from Youtube? Izdvojeno: Citiraj:
Citiraj:
|
Vrlo jednostavno, youtube iz nekog razloga više neda hd na wd... Samo mislim da to oni neće priznat...
|
Citiraj:
WD iz nekog razloga više ne daje HD sa YouTube-a (jer na PC-u radi normalno) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Official WD answer:
Dear Juan, Thank you for your reply. I received a reply back from engineering. It appears that YouTube will no longer allow non-browser based players to play HD content. This is accordance with their rules and regulation that we have to adhere to. I apologize but you will not be able to play HD content from YouTube on the WD TV Live. Sincerely, Leonard B. Western Digital Service and Support http://support.wdc.com |
Eto misterija rjesena, youtube blokira HD content na WDTVL :(. Nista , sad nek WDTWL firmware napravi update sa WEB browserom i podrskom za tipkovnicu/mish pa da surfamo kako treba :D :D
|
Jel netko probao skinuti HD materijal (720p ili 1080p) sa YouTube downloaderom (na HDD/stick) te reproducirati na WDTV Live-u (kad već ne podržava (više) on-line gledanje u HD rezi.
Ja probao sa dva YouTube downloadera i meni ne radi (a uvjerava me čovjek da mora raditi). Probao i u mp4 (sa "YouTube downloader 3000") i u avi (sa "YouTube downloader HD"), ali uvjek WD L izbaci: Unable to play the selected file. Please refer to the user manual for a list of supported file formats. P.S. Ide sa "YouTube Downloader Version 2.5.3" (thx MytByte) |
|
Citiraj:
|
Fala im, napokon se netko sjetio:
· Added new category in Photo/Video to view by date. |
Hmm, sto je ovo ?
"Added European language input for keyboard. " Jel to znaci da WDTVL podrzava tipkovnicu ????? |
Citiraj:
|
ma meni je sve to ok, jebesh YT, DVD Menu i sl., samo da poprave problem s desync. titlova
|
Citiraj:
|
YouTube Downloader Version 2.5.3
Citiraj:
Ovo je izvrsno, radi caputure u najvišoj rezi koja je "raspoloživa" i pohranjuje lokalno na disk u mp4 formatu. Više se ne mora brinuti o brzini (propusnosti) internet linije i trzanju slike, odnosno da li će isti materijal biti dostupan ili će ga netko skinuti u međuvremnu (ili zabraniti prikazivanje). Međutim, neće skinuti full HD 1080 iako je raspoloživ na YouTube, već skine samo HD varijantu 720 linija? |
Probal sam ovaj beta firmware i opako me jebe sa playanjem filmova prek mreže. Uopće neće, pa onda radi tromo poslije i sa diska... Samo se vrti ono plavo ili crni ekran. Sa starim radi savršeno. Nemojte isprobavat, moja preporuka.
|
Šteta zbog titlova.
Da li je neko probao novi B-rad, kažu mijenja i boju i veličinu titla. |
Probaj ga isključiti iz utičnice 30-tak sekundi, poslije bi trebao da proradi. Kod mene je bio sličan slučaj.
U pravu ste, MKV fajlove pušta poslije 1-2 minuta čekanja. Fontovi jesu veći ali se prikazuju skoro na sredini ekrana. Ništa ne valja, a jesu smotani. |
Evo nabavio i ja samo za 600 kn i jos 200 kn za apacer 320 gb :D
(moram sam se malo pohvalit :D) Kako ga mogu bezicno spojit na net? I jos nesto,stavio sam HR titlove i č i ć se prikazuju kao ono neko ''retardirano e'',dok se ž i š UOPCE ne vide...npr ne pise ''zašto'' nego ''za to'' Kako da to rjesim? |
Postavi encoding na Central European - 1250 da bi ispravno prikazivao čćžšđ
|
@hrjax - ja sam stavio pod encoding windows-1250 jer mi na central european nije prikazivao znakove kako treba, pa eto, imaj i to na umu.
|
Citiraj:
|
Hvala vam obojici na pomoci. Koji bezicni wireless stickovi rade na njemu?
|
evo liste sa podrzanim adapterima . pogledaj dal se koji moze nabavit kod nas. mislim da je cak bilo vec govora o tome u ovoj temi pa potrazi
|
Ako stavim taj wireless stick i ucitavam s PC-a, hoce li biti laga?
|
Citiraj:
|
Netko je napisao da wlan veza nije dovoljna za 1080 materijal, a za 720 materijal je bio knap tako da nemoj očekivati čuda od wlana.
|
radije spoji zicom. tako si siguran da ce raditi kako treba
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |