![]() |
Imali su prilika i nisu ih iskoristili i za to im nitko drugi nije kriv.
Ja zadovoljan. Ne volim Talijanske klubove, ne volim Inter, ali još manje volim Chelsea :D |
i moj Milan ima jako lose izglede za prolaz :( ali sa njima se nikad nezna :D
|
Citiraj:
|
Vidim postalo je moderno mrziti chelsea. Bili su bolji od Intera ali eto na žalost nisu iskoristili. Bude bilo bolje u Londonu.
@router..o kojoj tekmi pričaš? :) |
@Hamm
Da su bili bolji, onda bi i pobjedili. :P Prije bi rekao da je moderno voliti Chelsea. Ne voliti ih je odavno, samo kaj to ovi kaj vole nisu znali pa se sada čude odjednom :P PS: Rajz included :D |
Screw you...pratim chelsea od kad sam bio klinac za doba Zole, Babayara, Guðjohnsena itd...
Tak da nije "nova ljubav". ;) |
Citiraj:
|
A nisam gledao na žalost. :(
|
AAAaaaa koji čobani...puše 4:1....neš ti Chelsea:D
|
4:2 :D ali sa 2 covjeka manje...
|
Ajd, skrumpirali su se za penal:D
|
Bar smo ostali budni nakon rucka uz tekmu :D
|
Ma daj, skoro sam zaspal u prvom poluvremenu:)
|
JOš jedna noga ode...ko Eduardova. I to Arsenalovac također...
Aron Ramsey mislim. Užas, sad znam kako je mojoj staroj kad nemoze gledat nogomet, nama se "engleski" nogomet cini normalnim, ali bomemislim da bolje prođeš u ragibiju i 90% sportova nego u Engleskoj lizi. Užas... |
I tako ''veliki'' REAL ispadose.....neka, bas mi je drago za Lyon!!!!
|
Sami su krivi, mogli su ih samljet u prvom poluvremenu. lyon je prvo odigrao kao Porto jucer. :D
|
ma mene je milan razocarao xy put.. supci..
|
Večeras Chelsea - Inter. Nadam se prolasku Engleza jer talijane smislit ne mogu. :) Ko bog da Chelsea rastavi Inter ko M.United Milan i Arsenal Porto. :p
|
Ja se nadam da ekipa popuši fino doma :) To bi bilo baš kul! :)
|
Bilo bi kul da ostatak kupske počne kliziti..papak jedan. :D
|
Da baš bi bilo da Barca opet naleti na njih i da opet sudi onaj sudac. :) Nadam se da si svjestan da je trebalo biti barem dva penala u toj tekmi za Chelsea. :)
+ onaj crveni kaj je dobio igrač Barcelone je bio za bezveze. :) Barca je tada imala svega par udaraca na gol i samo je JEDAN bio u okvir i taj je ušao. Stoga nema straha od Barce. ;) |
Dobro ja sam rekao barem dva jer bi to svatko sudio, a ostalo je bio ajde opcionalno. :) Ako se taj ćelavi monstrum opet nađe na tekmi chelsea-barca nadam se da će ga netko složiti! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Saaaaamueeeel Eto'o :care: |
Kako ću te banati! :D
Užasno su igrali. Totalna katastrofa. Inter je zasluženo prošao. Ostaje još prvenstvo i kupovi. http://www.youtube.com/watch?v=WGDxe9q9Ir4 ;) A sada UNITED UNITED UNITED!!!! :D |
Citiraj:
[starts licking Hamm's tears off his face] Mad: Mm, your tears are so yummy and sweet! Mad: Oh, the tears of unfathomable sadness! My-yummy! [licks the tears off the table and off Hamm's face] :P |
Ode Chelsea:p
|
1 privitaka
forza inter
|
samo jedan igrac vuce barcu...messi.. a on je samo takva drama od igraca,decko igra u najboljoj formi .. stvarno mu svaka cast!
|
PAROVI ČETVRTFINALA:
Lyon - Bordeaux 1 Bayern - Manchester United 2 Arsenal - Barcelona 2 Inter - CSKA 1 (iako bi volio da je 2) :p Buju to bile fine tekme za pogledati. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:35. |