![]() |
Odigrao igru do kraja i mogu reći da je propisno zabavna. :) Prešao sam je s 77%.
Doduše odigrao sam je na xbox one s s obzirom da mi se nije isplatilo davati višestruko više novaca za propisni GPU. :) |
Citiraj:
|
|
Odigrah je do kraja sa 92%...
|
Imam pitanje;
Kupio sam igru preko Epic, Georgia VPN. Sad me prije pokretanje igre trazi da registriram account na Rockstar Social Club. Zanima da li moram tamo staviti istu drzavu kao i na Epic (Georgia) ili bude 100% radilo ako stavim Croatia? Kako ste vi, koji se na taj nacin kupovali, stavili? I da li email isto treba biti isti? Jer za sam radio novi account za Epic pod Georgia, na novi email. Hvala. |
Stavi Croatia, Rockstar račun treba samo kod pokretanja
|
Citiraj:
Edit: Danas sam valjda 3 sata lovil životinje da mogu nadograditi torbicu(e) kod Pearsona. Majke ti, da nema blaženog interneta, nebi nikad našel rakuna a bogami sam se mučil i sa bizonom |
Vendetta, točno to sam ja napisao u PS4 grupu. Isto ostao onako, blah...
|
Citiraj:
GORE Warning (na 2:30 mi je cool game mehanika) |
Citiraj:
|
Za one koji su prešli igru, koliko mi je cca sati ostalo zadnje sam letio balonom?
|
Upalio RDR2 nakon par dana neigranja. Čim se loada, hoću krenuti i bum, sruši se igra
ERR_GFX_STATE pop up Ako netko ima istih problema, pravac na C:\Users\USERNAME\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Settings i obrišite sve što ima sga_ u imenu filea. Meni je riješilo problem. |
Imao sam slican problen, na kraju rijesio prebacivanjem sa vuclan na DX12
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kada dođete do glavne prekretnice u igri onda ste na 4/5 igre. Znati ćete što je prekretnica.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da.
|
To sam i očekival s obzirom da je počel kašljucati svako malo :)
|
Upravo završio ovu igretinu. Kako sad dalje? Što igrati? :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Nego, ima netko da je igrao RDR1 preko PSNOW na PC-u? Kako to funkcionira? Čitam po internetovima da funkcionira OK s dobrim internetom. Isplati se to igrati u 2020.? :) |
Isplati se odigrati, ali nisam probao PS Now na PC-u. Probao sama na PS-u, radilo je ok, ali lag se osjetio.
|
Citiraj:
|
Već vidim da će mi se okrenuti želudac na sva ova ubojstva životinja i guljenje životinja ( vegeterijanac sam ) ali budem ju svakako igrao :D :D
Sama pomisao da moram guliti jadnog medu vjerovatno ću obrisati igru i prodati PS4 :roller::roller: :lol2::dobartek: |
Ovaj PSNow je goli kurac... nije ni dostupan u Hrvatskoj, a fejkanje da sam iz US of A mi faila... :(
|
Mislim jedino da kupis ACC na eBayu jer nemos napravit da ti prihvati nasu karticu ili paypal
Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Ma kaj god. Rado bi odigrao igru, ali da sam toliko napet - nisam. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:40. |