![]() |
sad gledam... :D
|
E a ja ne gledam jer nemam živaca sa modemom al sigurno ima neko da snima pa će se golišave situacuje brzo raširit Netom:D
|
a vidit cemo sutra na indexu...
idem spavat ne mogu vise ovo gledat.... |
petak pa nema nikog... :(
|
Citiraj:
ja danas pogledao kill bill vol.2 i upoznao komada :D |
i sta bilo sa zenskom? :D
(je zensko, je li?) |
Citiraj:
|
Evo pogledao sam Who is Cletis Tout, vidio da nema ništa zanimljivo na TV-u i sad malo pregledavam forume.
|
evo da se i ja javim :smoke:
|
hello! :)
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ----------> puno ovoga tece mojom krvi. :) |
jucer sam gledao mortal kombat i zaspao prije borbe liu kanga i shang tsunga.... nisam mogao vjerovat... mora da sam bio prepre premoren... a danas cekao reprizu.. i nema je?
|
Evo i mene poslije ponoci se javljam :clap: :beer: . Tu sam i ziv sam.
|
malo je bilo slavlja veceras... :D :beer: :beer: :beer: svima!!!
|
Heh...nemam dokaza...ali...sinoc legao u 3h a digo se jutros u 5:30...i citav dan u skoli mi se za divno cudo nije spavalo....O.o
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
BTW sretno ti ,papkaru jedan
moras polozit da mozemo se nastavit kupat...:D |
Citiraj:
|
jao mad kakav ti je to bolesni avatar :D
|
Evo pucan po svin šavovima vidin samo izvode i teoreme jednom rijecu LUĐAK. Ko misli zivit dugo nek se okani se faksa.Aj ekipa sritno svima: hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa MadBoY mozda san oborija tvoj rekord:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
konacno idem spavat prije ponoc... :D
kronicno san neispavan... |
:smoke: :smoke: :smoke:
zamrli malo insomniaci :D |
Evo da se i ja malo javim. Budan sam već negdje 40-tak sati. Kod frenda smo imali mali LAN party pa se nije spavalo, al kad legnem u krpe zaspat ću ko beba jer više ne znam za sebe.
|
ja sam zadnjih par dana redovito odlazio "spavati" od 6 do 6 i pol, samo da zavaram neprijatelja i onda se dignem i to je to, nema spavanja, altekice na uši i tako cijelu noć... :D :D :beer:
|
i ja ljudi...
samo nitko nije pisao ovdje a malo mi je glupo se dopisivat sam sa sobom oce tko da bacimo na CoD:UO? |
Citiraj:
|
hehe, moran priznat da su je malo usrali sad... sa pusti
m topovima i tenkovima... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |