![]() |
Citiraj:
:stoopid::nono: |
Kaj ne štima tu?:stoopid: Kaže da neće biti kiše....
|
Kotač došao doma, dt žbice 2.34naba-2.0 ostatak + doubletrack, ako sad pukne koja žbica bacit ću ga u smeće :D
Sutra ne mogu, al kao što sam napisao u nedjelju bih mogao na sljeme, ako ne bude neočekivanih gluposti :D |
Zna netko gdje se može nabaviti nosač sličan ovome?
http://tinyurl.com/5slv9sz Ne mogu monitirati stražnje svjetlo na sic štangu, predebela je, pa mi vjerojatno treba veći obruč. Sad imam pravi cirkus na biciklu:D |
Citiraj:
U subotu moram uzeti dan odmora, bas se tak poklopilo. |
Citiraj:
Šteta, ni vrijeme neznaju pogoditi :lol2: |
ja ću do navečer probati organizirati prijevoz do vrha za sutra...
ima itko zainteresiran osim mene i poprilično sam siguran za distrača ??? jedan uspon 80% sigurno auto+ prikolica. ovisno o ljudima je promjenjiva i cijena. pa, raspitujem se dal je itko za ?! :beer: dakle, 4 osobe (putnika) i 4 bajka ! ja osiguravam i tovarim bajkove :D |
Ja sam ziher za. Blato je enormno pri usponu + ispiti su, pa bi mi svakako pasala brza promjena visine :)
Naravno, kretanje bi bilo relativno kasno onda, ne? Nema smisla da se spuštamo dok ne ugrije :D |
nema smisla ni da idemo gladni :D
tamo, oko pol 2-2 :D ili možda i mrvicu kasnije. (govorim u rasponu pol sata :D) :beer: |
Ja bi na brdo sutra ali moram bit doma u 16 jer imam nogomet u 17. Vi prikoličari mi onda najvjerojatnije otpadate. Ko ide ranije?
|
Citiraj:
Uh sad se sjetih, nemrem ,dolazi mi seka sutra moram instalirati win7 na lap :( Damn |
ja sam zainteresiran za prikolicu, pa moze neka cijena? :)
|
Citiraj:
Bit će blato, a ako će ga biti previše po Lojsteku, izaći ćemo na cestu bilo na Adolfovcu ili kasnije kad se prvi put cepa cesta. Ak je dolje blato, gore je još veći užas onda. |
Ja preskacem ovaj vikend :D
Ipak se ne zelim vozit po velikom blatu Kada vi idete na 57-cu jel vozite ovakvu kombinaciju? fakt mi se jako svidja ta staza :D snimano je 13.03 |
PRIKOLIČARI !
Sutra se kreće iz Stenjevca u 14.00 ! za sada su 3 od 4 mjesta popunjena, tj. jedno mjesto slobodno. vozi se jedan krug, 20 kn je po glavi ! možemo još nekoga usput pokupiti jer sva dosadašnja ekipica ide od samog starta. ide se bolonjom, ilicom do črnomerca, prilaz baruna filipovica, zeleni val, draskoviceva, ribnjak, gracani itd. :beer: |
Citiraj:
Trenutno je na Sljemenu -1C...odemo li ranije i ako stegne mozda se prosvercamo preko blata :) Penjem se s vama, ali spustam po stazi 39-ki u Stubake i onda cestom u Z. Bistricu. @prikolicari Odbio sam da me curka iskrca na vrhu a da ja odradim samo spust :D...zbog konde mi je trenutno vazniji uspon, tak da minimalno 1 trening tjedno mora pasti. Bas me zanima na sto lici 39-ka. |
Eto sranja sa adapterima.
Prednji 203 od shimaneta paše ko saliven sa avid codeom, ali zadnji 203 adapter original avidov NE štima sa codeom :D Originalni rotori, adapteri i kočnice otraga. :D Moram maknut jednu podlošku da bude pasent. :stoopid: |
Citiraj:
P.S. Za staze prema Zagorju vele da su ljepše od ovih naših, ali da i nisu baš previše "održavane" (u smislu da netko hoda po njim). |
Nik, bojim se kak ćeš završit na toj sjevernoj strani, kladim se da blata ima više neg tu na prisojnoj strani...
|
Budem vidio bas me zanima, na Leusteku ima previse blata zbog setaca koji rastackaju stazu.
Na sjevernoj strani ima puno manje ljudi, dere sjeverac, koji bi trebao isusiti stazu...vidjet cu sutra kakva je. Opalit cu mozda koju zanimljivu fotku, vec sam se spustao nizbrdo totalno van staze, pa mogu i ovaj puta, glavno da se krece :) Mislim da nece biti problema. OK, znaci tunel 9h |
Dečki, jedan frend odusto za prikolicu pa je opet to mjesto slobodno, naval'te. Ajdeee :D
Žac approved! |
Citiraj:
|
Sraletu je ko fol cijena bitna... :rolleyes:
|
ja se jos javim sutra ak ce biti slobodnog mjesta, jer se jos nisam dogovorio nekaj za sutra pa neznam dal mi pase vrijeme
|
cijenu sam određivao ja i mislim da je maksimalno fer i korektna !
:beer: ako netko želi voziti na isti način/ cijeni, nek javi jer bi se češće tako vozao ! :beer: |
A jeste lijeni peglati :D :D :respekt:
|
Idealna stvar kad se nema puno vremena ak se mene pita :)
Kamoli za ovakve šugave uvjete za uspon :D |
|
Elvis ti je drug s foruma, isplati se premda ja ciljam na howitzer osovinu, onda sam 100% siguran da neće otići brzo.
edit. MUAHAHAHA brži sam!!! |
elvis je tu sa foruma :D
kolko sam shvatio svi govore da se pogon ide mjenjat kada se sadasnji pohaba, a pogon izdrzi oko 4-5kkm EDIT: haha, jbga :D |
Citiraj:
Nego, sutra su rekli kišu, sad gledao meteo.hr, rekli su kišu. Šta ćemo ? EDIT: Majku mu, sad gledam opet meteo i vele suho. Koji Isus ? :stoopid: |
Utabaju da, ali tamo gdje lezi voda rastackaju i zamijese blato.
Ma nece nista padati. Mene vise muci spust jer cu ako odem na Horvatove stube nositi bajk preko cca 500 njih, i nesto vise 100m visinskih, ali i to nije sve - put ide kroz 2 spilje, pitanje je moze li proci bajk ili cu ga prenijeti u dijelovima :D Prema karti postoji i obilazni put, ali neznam kakav je, a i zanimaju me stube jer tamo nisam nikad bio. Kazu da je to najlijepsi dio Sljemena (vidio sam slike i ima dio gdje je nagib 90st, he he)...na kraju bu to ispao pravi AM spust. Limitiran sam vremenom, tako da se necu previse zadrzavati u Lugarnici. |
Nećemo niti mi. Moramo ranije biti doma. Ako neće ići po Lojsteku, izlazimo na cestu. Do 11 planiram bit u lugarnici, 10min odmora i idemo dalje. Mi ćemo sutra vjerojatno 9tkom dolje ili možda 57-icu odvozimo.
|
ne idem u jutro (da me nebi čekali :))
|
prikoljic... popunjena :D :D
ljudovi: Distrač Sem Fišer (weee nisam ga vidio... pfff... 200 godina) Zgmmax Ja smrdi mi 57. :D :D :D :beer: |
ja cu samo reći da ste lijeni, a fisheru recite da je debeli i da nece doc u formu ako ce se vozit na prikolici :)
|
Citiraj:
Trebam 30mm držač. |
Citiraj:
|
Citiraj:
@rice, recimo da je ta kombinacija. Zadnj dio je zanimljiviji na našim turama. Samo se najavi ;) Meni osobno ima puno ljepših i zabavnijih staza od 57. Evo ti naše snimke 57me: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=26&t=44828 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:45. |