![]() |
Blade, komplicirano je to njemu, Caldesan, CHC (Critical Hit Damage) i sl.
http://www.icy-veins.com/d3/solo-end-game-builds Momminstake, ovo su ti najbolji solo buildovi za GRiftove. Imaš i buildove za speed farming (dakle što brže prikupljanje itema, craft materijala) Imaš i buildove za igru u grupi. Build s kojim možeš obavit GRift recimo 80 na solo ne mora i vjerojatno neće funkcionirat u multiplayeru na istoj težini. (ima ljudi koji imaju sate igranja ove igre, pa se svejedno čude kad ih ljudi kickaju iz grupe) Pogledaj koje iteme imaš u usporedbi s buildovima na onom linku i shvati na kojoj trenutno razini možeš igrat. Već sam ti savjetovao da uzmeš DH, multishot DH je multipraktik i bez velike filozofije za početnika, a i prilično dobar build za ovu sezonu jer s njim možeš obavit conqueste bez puno muke. |
Sve sam ja progooglal, našel 3 gema koja moram levelati. Nije to problem. Pitam, jer ne vidim objašnjenje. Trebam shield onda pod hitno. Dosta toga kaj si ti nabrojao imam, sad trebam farmati dalje.
|
Vidim, profesor Blade je napravio učinak. Još bude nešt od tebe. ;-)
Slobodno baci oko na moj profil. Imam crusa s invoker setom i crusa sa horse phalanx buildom, meni jako zabavan build. |
Solo griftanje je samo fishing il preseravanje.
Je, i meni je drago vidit koliko daleko mogu doc, al sta mi to sluzi ako upadne Grift sa reflect dmg elitama na kojima se ubijem instant, a imaju toliko hpa da treba tuc 30+ sec po njima sa max buffovima... naravno to failas. Onda dodje Grift bez ranged trasha i elite bez reflecta i predjes ga ko od shale. Cisti RNG. Evo sam prekopao inventorije i druge likove da sastavim leapquake barba, odem na Gr50 i poginem 20 puta od trasha, a elite da ne spominjem. Onda fino stanjes, pogledas skilove, malo razmislis rotaciju skilova i gameplay i razlika je nebo i zemlja. D3 nije igra gdje kopiranje builda ima smisla ako neznas sta koji skill radi. A za to prvenstveno treba proucit svog lika. Ima na DiabloFans guideove i detaljno objasnjenje ekipe sta cemu sluzi i kako se sa time buildom igra. Evo ti par hintova, odjebi Greater Riftove, ekipa je blesava, il ginu il stave prelak/pretezak rift a pola vremena se nemogu slozit dal uopce da pokrenu rift. Igraj T10 obicne riftove kad skupis keyeve, a za to igraj bounty. Dobices i tone matsa za salvageat i extractat powere u cube. Ja sam za proslu sezonu skupio 130 boxova, i danas jos nemogu protrosit matse za extract powere. To ce ti trebat. Greatere igraj poslije kad budes mogao pomoc partyu a ne dignit hp monstera i samo ginit i ne vuc svoju tezinu sta se kaze. Dalje, sa poda skupljaj samo BIJELE (sta vise mozes, bacaj zute jer su zakurac) i plave. Shema je da za jedan bijeli item salvageom dobijes 8 matsa, a za 1 zuti item, 1 mat. Tako nakupi tone bijelih matsa, i sa cubeom ih transformiras u zute. Znaci jedan zuti item, 100 bijelih matsa i DeathBreath i dobijes 100 zutih. Daleko brze i lakse nego faramt 15 zutih itema za salvageat i napravit jedan rerol. |
Dobio štit frydenhirs wrath, složio si build koji ubija sve pred sobom, napokon.
Fali mi još 5% CDR da mi bude Akarat's Champion cijelo vrijeme upaljen. Sad levelam gemove i pokušavam nafarmati weapon i armor da extractam u kanai. |
Naravno, moj savjet je bio i ostao da se bar jedna klasa, po odabiru dovede do te točke da bar, ako ništa drugo isprobaš mehaniku igre s tom klasom, plus setove, a ne mijenjati klasu zato, jer si vidio da ta klasa s tim nekim OP buildom (koji je trenutno OP), reže ko kroz maslac, a za odabranu misliš da je sr...nje, a nisi je ni doveo do njenih mogućnosti. Skok na drugu klasu, opet sve ide iz početka i opet je klasa sr...nje jer ne može ono viđeno, a nije skupljeno ni pola onog što je potrebno za build. I opet sve iznova i nakraju dobiješ gemišt nedovršenih klasa, svaka započeta, nedovršena, i nakraju je svaka da izvineš na ponavljanom izrazu, čisto sr...nje.
|
Cekaj samo da proba s DH i otkrije kakav je uzitak igrat glass klasu sa 2 recourcea i sporom generacijom na startu.
DH briljira poslije sa UH setom, a M6 bez pride helma/cindercoata i resource reductiona sta ga tjera na Yang recurve bow + bombardier il DML u kocki a drugi na liku da moze efektivno uopce pucat, + dobar cooldown reduction da ne ceka pola dana da baci sentrya :) Poucak, sta god vidis da netko radi effortless, nije effortless. Nego dobar build lika i/ili puno srece il znoja da nafarma iteme. |
Evo probao DH-a.
Imam 2/6 set UH, dobio BiS ringove i Oružje već, već ide solo grift 20, makar radim riftove T10, da dobijem gear. Užasno koliko je zanimljiviji od Crusa za sada, samo trebam u kanai još oružje dobiti da mi padne vengence na 50-60% CD, onda bude užasno lagano. Super je. |
Uzasno lagano do GR 25 :)
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Eto rezime od danas.
Jučer izlevelao DH-a. Danas skupio sve što se dalo skupiti, da bi bilo BiS (osim Dawn-a). Lagano se gurao s nikakvim gearom u T6, pa su lagano počeli padati zeleni itemi. Dobio 2/6 UH set itema i Restraint+Focus zelene ringove. Pa sam se bacio u Rift t10, i tako lagano dobio sve. Imam 6/6 set sad. Grift 45 ide solo bez ikakvog problema, farmam riftove i bountie u t10 bez problema. Fali mi samo Dawn. |
Fali ti samo dawn i ono sto je kolega govorio, itemi sa boljim statsima.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Ma jasno. Lagano levelam gemove, bude i boljih itema, i antient bude kad tad, samo da dawn padne, bilo bi super.
|
Ista ona stvar kao i s bracerima, vrijedi i za crossbow.
Znači blacksmith, žuti crossbow, kanai. |
Probal danas prek 20 puta.
Bude sutra drop ili kanai valjda. ;) |
Evo dobio sam full UH spec, 2/6 antient seta, lagano igram grift 60 solo, paragon preko 500 u sezoni, igra je full zanimljiva.
|
Ima li još naših igrača za GR 70-90??
Ispod 70 ne igram. Probao sam sinoć sa nekom ekipom 105, nisam ih mogao stići ni pratiti. Ludnica kakvih likova ima. |
Sa invoker crusaderom igram do 60, wiza nisam sad igrao neko vrijeme tako da nisam taj :(
|
Diablo 3
Jeli ima netko da igra HC seasonal ? Vikendom kad imam vremena igram , pa ako netko igra da mi se pridruži....😃
|
Ja radim 65 solo, 70 sam odradio par puta s clanom.
Sam clan radi puno više od 70. |
Ja počeo igrati, ali normalno, ne seasonal. Trenutačno GR17, polagano se budem penjao gore. Ja i zaručica, ja Crusader, ona Wizard.
|
Trebao si sezonu, jer bi dobio set odmah + ti se sve kasnije merge u "nesezonu". + novi portreti itd.
Ja sam paragon 600 u sezoni, dh ide do 65GR solo, sad ću wizarda ili WD, nemam pojma. Možemo baciti koji meč. U pravilu u jednom, dva dana možeš već igrati 40+ GR. |
Iskreno ne da mi se igrati opet priču :lol2:
A sa dragom igram radi užitka, stvarno nam nije važno nikakav speedclear ili tako nešto, igramo i zajebavamo se. Ako možeš igrati non-seasonal, inviteamo te kada te vidimo online :D |
Pa kakvu priču? :D
Boostam te za 20 min na 70 u adventure mode. Niti ja ne tražim rekordne riftove i speedrunove, ali geranje je najveći fun u toj igri. Tako da što prije na 70, dobiti set 6/6 i početi farmati riftove i griftove t10 +. To je fun. Ovo sve prije toga je smiješno. |
Probao odigrat sa novim crus sup umjesto monka, onako, brzo se ekipa vratila na monka.:D
Sinoć imali u onoj mapi Caverns of Araneae u one dvije veće zone 2 puta po 6 elitnih.:goood: Šteta šta je bio samo Grift 105. Solo, sa wizzom (još uvijek bez Caldesann Despaira na itemima, treba još koji gem lvlat) očistio GR 87. |
Jel ti mogu gdje pogledati Wizza??
Daj baci link. :) |
Citiraj:
Ja sam prije par tjedana dizao jednog klanovca, nakon što sam ga digao na level 70, i ubio Izuala, odradili smo 1 GR 65 u 2, i imao je 105 paragona na kraju :fiju: |
Nije to gušt...ovako ja polagano sa dragom odigram dnevno 30-60 minuta, trenutačno sam na cca 50tak paragona :D
|
Citiraj:
Ako ništa nakupit ćeš dosta special materijala za kanai cube, možda naleti koji managerist goblin koji baca petse, i gdje ćeš veće sreće, bar su one uvijek freakovi na kozmetiku. Tako i ja s dragom. Njoj je najdraže ganjati gobline. :D |
Ja imam Goblina koji mi skuplje bijele iteme...i smije se non stop. Ali draga čim čuje drugog goblina (ja ne prepoznam osmijeh) odmah bude kao da je osvojila jackpot :D
|
Blizzard je odradio novi pokolj "sirotih" botera :roller: :care:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/20745235469 |
Nema teme više pa bih molio opet ili drugi source ili sažetak :)
|
Da vidio sam i ja sad da su ga makli...
Uglavnom, udarili su i season i NS ovaj put. Lijep primjer je leaderboard, u 4, NS. Samo su trojica na listi (a 4 su završili 121) :goood: Imaš malo ovdje https://www.reddit.com/r/Diablo/comm...q/banwave_inc/ i ovdje http://www.diablofans.com/forums/dia...03690-ban-wave Malo pomalo čiste varalice :D EDIT: Sad sam našao brojeve, 331 baniran (to je samo ekipa koja je bila na leaderboardu - onima nižima se ne zna broj) na US i EU severima, sve je tu . i sezona i ne-sezona i HC i ne-HC.... |
Bilo bi lijepo kad bi počistili ono sranje sa firebird bugom, a ne da im pola leaderborda drže trash buildovi temeljeni na bugu.
|
Citiraj:
Već su prije 15ak dana rekli da ostaje tako do kraja sezone... Usprkos očitom bugu, jedna stvar sa Firebug wizom je dobra - igrači bar ne ovise o paragonima :fiju: A, iskreno, i ja ću ga pokušati iskoristiti na HC sezoni - da se dignem do 1000 paragona ako me DC ne pokopa :D |
Normalno kad im se hebe za solo, a i eto malo sreće za ove low level likove, pa neka tuku paragon solo kad ne mogu u grupi.
Bug je sranje, napravio sam ja taj trash build bez CD-a, ChD-a i AD-a i testirao u GR90. Smiješno, dva elitna u 10 sekundi zbriše. Zbilja dinamično i zabavno, non stop teleportiranje i burn svake 3 sekunde.:baad: |
Već mi je dopizdila igra,igram uglavnom DH i igram sa clean setovima (u zadnje vrijeme Marauder sa physical dmg), ni ne trudim se igrati te M6 i slične pizdarije s kombinacijom Maraudera i Shadowa. Prođem GR70 ko iz pičke i to mi dost.
Kak se čini neće ni bit ekspanzija više jer bi ju već izdali da imaju nešto, s obzirom da im se konstantno osipa broj igrača već par dana po početku sezone... |
Evo opet ovi u Blizzardu kemijaju...
Dizanje torment levela na XIII, balans pojedinih skilova klasa, dodavanje nekih novih leg itema... Sve u svemu opet nas čeka bezvezni patch... Više na ovom linku: http://www.diablofans.com/news/48757...tch-2-4-2a-ptr |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma, sve se svodi na buffanje postojećih itema, koji će kasnije biti ili nerfani ili neupotrebljivi. Zato i velim da je patch bezvezan, skoro kao i ovaj zadnji,
jer to sve je trebalo doći sa zadnji patchem. Nekako mi to sve smrdi na to da Blizz lagano diže ruke od ove franšize. |
Citiraj:
Meni se još najviše od svega gade trilijoni dmga koje radim. Toliko jadno da su ubacili opciju da ti skrati text dmg-a jer eto izgleda da s budući,m patchevima više neće ni stati na ekran :D. Kad se sjetim Diabla 2 di si se bogami trebao pomučit da s nekim characterom dođeš do 10.000 dmg... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:18. |