PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

ODO 04.05.2016. 16:05

Blade, komplicirano je to njemu, Caldesan, CHC (Critical Hit Damage) i sl.

http://www.icy-veins.com/d3/solo-end-game-builds

Momminstake, ovo su ti najbolji solo buildovi za GRiftove.
Imaš i buildove za speed farming (dakle što brže prikupljanje itema, craft materijala)
Imaš i buildove za igru u grupi.

Build s kojim možeš obavit GRift recimo 80 na solo ne mora i vjerojatno neće funkcionirat u multiplayeru na istoj težini. (ima ljudi koji imaju sate igranja ove igre, pa se svejedno čude kad ih ljudi kickaju iz grupe)

Pogledaj koje iteme imaš u usporedbi s buildovima na onom linku i shvati na kojoj trenutno razini možeš igrat.

Već sam ti savjetovao da uzmeš DH, multishot DH je multipraktik i bez velike filozofije za početnika, a i prilično dobar build za ovu sezonu jer s njim možeš obavit conqueste bez puno muke.

Mommistake 04.05.2016. 16:06

Sve sam ja progooglal, našel 3 gema koja moram levelati. Nije to problem. Pitam, jer ne vidim objašnjenje. Trebam shield onda pod hitno. Dosta toga kaj si ti nabrojao imam, sad trebam farmati dalje.

Tazmaniac37 04.05.2016. 16:17

Vidim, profesor Blade je napravio učinak. Još bude nešt od tebe. ;-)

Slobodno baci oko na moj profil. Imam crusa s invoker setom
i crusa sa horse phalanx buildom, meni jako zabavan build.

BladeRy 04.05.2016. 17:30

Solo griftanje je samo fishing il preseravanje.
Je, i meni je drago vidit koliko daleko mogu doc, al sta mi to sluzi ako upadne Grift sa reflect dmg elitama na kojima se ubijem instant, a imaju toliko hpa da treba tuc 30+ sec po njima sa max buffovima... naravno to failas. Onda dodje Grift bez ranged trasha i elite bez reflecta i predjes ga ko od shale. Cisti RNG.

Evo sam prekopao inventorije i druge likove da sastavim leapquake barba, odem na Gr50 i poginem 20 puta od trasha, a elite da ne spominjem. Onda fino stanjes, pogledas skilove, malo razmislis rotaciju skilova i gameplay i razlika je nebo i zemlja.

D3 nije igra gdje kopiranje builda ima smisla ako neznas sta koji skill radi. A za to prvenstveno treba proucit svog lika. Ima na DiabloFans guideove i detaljno objasnjenje ekipe sta cemu sluzi i kako se sa time buildom igra.

Evo ti par hintova, odjebi Greater Riftove, ekipa je blesava, il ginu il stave prelak/pretezak rift a pola vremena se nemogu slozit dal uopce da pokrenu rift. Igraj T10 obicne riftove kad skupis keyeve, a za to igraj bounty. Dobices i tone matsa za salvageat i extractat powere u cube. Ja sam za proslu sezonu skupio 130 boxova, i danas jos nemogu protrosit matse za extract powere. To ce ti trebat. Greatere igraj poslije kad budes mogao pomoc partyu a ne dignit hp monstera i samo ginit i ne vuc svoju tezinu sta se kaze.

Dalje, sa poda skupljaj samo BIJELE (sta vise mozes, bacaj zute jer su zakurac) i plave. Shema je da za jedan bijeli item salvageom dobijes 8 matsa, a za 1 zuti item, 1 mat. Tako nakupi tone bijelih matsa, i sa cubeom ih transformiras u zute.
Znaci jedan zuti item, 100 bijelih matsa i DeathBreath i dobijes 100 zutih. Daleko brze i lakse nego faramt 15 zutih itema za salvageat i napravit jedan rerol.

Mommistake 04.05.2016. 19:21

Dobio štit frydenhirs wrath, složio si build koji ubija sve pred sobom, napokon.

Fali mi još 5% CDR da mi bude Akarat's Champion cijelo vrijeme upaljen. Sad levelam gemove i pokušavam nafarmati weapon i armor da extractam u kanai.

Tazmaniac37 04.05.2016. 19:28

Naravno, moj savjet je bio i ostao da se bar jedna klasa, po odabiru dovede do te točke da bar, ako ništa drugo isprobaš mehaniku igre s tom klasom, plus setove, a ne mijenjati klasu zato, jer si vidio da ta klasa s tim nekim OP buildom (koji je trenutno OP), reže ko kroz maslac, a za odabranu misliš da je sr...nje, a nisi je ni doveo do njenih mogućnosti. Skok na drugu klasu, opet sve ide iz početka i opet je klasa sr...nje jer ne može ono viđeno, a nije skupljeno ni pola onog što je potrebno za build. I opet sve iznova i nakraju dobiješ gemišt nedovršenih klasa, svaka započeta, nedovršena, i nakraju je svaka da izvineš na ponavljanom izrazu, čisto sr...nje.

BladeRy 05.05.2016. 13:17

Cekaj samo da proba s DH i otkrije kakav je uzitak igrat glass klasu sa 2 recourcea i sporom generacijom na startu.
DH briljira poslije sa UH setom, a M6 bez pride helma/cindercoata i resource reductiona sta ga tjera na Yang recurve bow + bombardier il DML u kocki a drugi na liku da moze efektivno uopce pucat, + dobar cooldown reduction da ne ceka pola dana da baci sentrya :)

Poucak, sta god vidis da netko radi effortless, nije effortless. Nego dobar build lika i/ili puno srece il znoja da nafarma iteme.

Mommistake 05.05.2016. 16:59

Evo probao DH-a.

Imam 2/6 set UH, dobio BiS ringove i Oružje već, već ide solo grift 20, makar radim riftove T10, da dobijem gear. Užasno koliko je zanimljiviji od Crusa za sada, samo trebam u kanai još oružje dobiti da mi padne vengence na 50-60% CD, onda bude užasno lagano.

Super je.

Kal-EL 05.05.2016. 20:23

Uzasno lagano do GR 25 :)

Sent from my D5803 using Tapatalk

Mommistake 05.05.2016. 20:31

Eto rezime od danas.

Jučer izlevelao DH-a.

Danas skupio sve što se dalo skupiti, da bi bilo BiS (osim Dawn-a).

Lagano se gurao s nikakvim gearom u T6, pa su lagano počeli padati zeleni itemi. Dobio 2/6 UH set itema i Restraint+Focus zelene ringove.

Pa sam se bacio u Rift t10, i tako lagano dobio sve. Imam 6/6 set sad. Grift 45 ide solo bez ikakvog problema, farmam riftove i bountie u t10 bez problema. Fali mi samo Dawn.

Kal-EL 05.05.2016. 20:42

Fali ti samo dawn i ono sto je kolega govorio, itemi sa boljim statsima.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Mommistake 05.05.2016. 21:17

Ma jasno. Lagano levelam gemove, bude i boljih itema, i antient bude kad tad, samo da dawn padne, bilo bi super.

Tazmaniac37 05.05.2016. 21:31

Ista ona stvar kao i s bracerima, vrijedi i za crossbow.
Znači blacksmith, žuti crossbow, kanai.

Mommistake 05.05.2016. 21:49

Probal danas prek 20 puta.

Bude sutra drop ili kanai valjda. ;)

Mommistake 10.05.2016. 09:15

Evo dobio sam full UH spec, 2/6 antient seta, lagano igram grift 60 solo, paragon preko 500 u sezoni, igra je full zanimljiva.

dean225 02.06.2016. 09:43

Ima li još naših igrača za GR 70-90??
Ispod 70 ne igram. Probao sam sinoć sa nekom ekipom
105, nisam ih mogao stići ni pratiti. Ludnica kakvih likova ima.

Kal-EL 02.06.2016. 10:55

Sa invoker crusaderom igram do 60, wiza nisam sad igrao neko vrijeme tako da nisam taj :(

Snowrider 02.06.2016. 12:05

Diablo 3

Jeli ima netko da igra HC seasonal ? Vikendom kad imam vremena igram , pa ako netko igra da mi se pridruži....😃

Mommistake 02.06.2016. 15:00

Ja radim 65 solo, 70 sam odradio par puta s clanom.

Sam clan radi puno više od 70.

X-Plosiv 02.06.2016. 15:31

Ja počeo igrati, ali normalno, ne seasonal. Trenutačno GR17, polagano se budem penjao gore. Ja i zaručica, ja Crusader, ona Wizard.

Mommistake 02.06.2016. 15:36

Trebao si sezonu, jer bi dobio set odmah + ti se sve kasnije merge u "nesezonu". + novi portreti itd.

Ja sam paragon 600 u sezoni, dh ide do 65GR solo, sad ću wizarda ili WD, nemam pojma.

Možemo baciti koji meč. U pravilu u jednom, dva dana možeš već igrati 40+ GR.

X-Plosiv 02.06.2016. 15:45

Iskreno ne da mi se igrati opet priču :lol2:

A sa dragom igram radi užitka, stvarno nam nije važno nikakav speedclear ili tako nešto, igramo i zajebavamo se. Ako možeš igrati non-seasonal, inviteamo te kada te vidimo online :D

Mommistake 02.06.2016. 15:49

Pa kakvu priču? :D

Boostam te za 20 min na 70 u adventure mode.

Niti ja ne tražim rekordne riftove i speedrunove, ali geranje je najveći fun u toj igri. Tako da što prije na 70, dobiti set 6/6 i početi farmati riftove i griftove t10 +. To je fun. Ovo sve prije toga je smiješno.

ODO 02.06.2016. 16:56

Probao odigrat sa novim crus sup umjesto monka, onako, brzo se ekipa vratila na monka.:D
Sinoć imali u onoj mapi Caverns of Araneae u one dvije veće zone 2 puta po 6 elitnih.:goood: Šteta šta je bio samo Grift 105.

Solo, sa wizzom (još uvijek bez Caldesann Despaira na itemima, treba još koji gem lvlat) očistio GR 87.

dean225 03.06.2016. 12:15

Jel ti mogu gdje pogledati Wizza??
Daj baci link. :)

Kratkius 04.06.2016. 11:08

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2931991)
Iskreno ne da mi se igrati opet priču :lol2:

Ne moraš prolaziti Act1-5 uopće, na sezoni ti je odmah otključan Adventure mod. I za pola sata igranja (sa nekim jačim koji ti pomaže) imaš početni set od 6(7) komada opreme, A i 100tinjak paragona :goood:
Ja sam prije par tjedana dizao jednog klanovca, nakon što sam ga digao na level 70, i ubio Izuala, odradili smo 1 GR 65 u 2, i imao je 105 paragona na kraju :fiju:

X-Plosiv 04.06.2016. 11:16

Nije to gušt...ovako ja polagano sa dragom odigram dnevno 30-60 minuta, trenutačno sam na cca 50tak paragona :D

Tazmaniac37 04.06.2016. 13:48

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2932583)
Nije to gušt...ovako ja polagano sa dragom odigram dnevno 30-60 minuta, trenutačno sam na cca 50tak paragona :D

Onda ti je najbolje odigravati bountyje na svim actovima, i to tako da uvijek krećeš od onog acta na kojem je bonus.
Ako ništa nakupit ćeš dosta special materijala za kanai cube, možda naleti koji managerist goblin koji baca petse,
i gdje ćeš veće sreće, bar su one uvijek freakovi na kozmetiku. Tako i ja s dragom. Njoj je najdraže ganjati gobline. :D

X-Plosiv 04.06.2016. 16:42

Ja imam Goblina koji mi skuplje bijele iteme...i smije se non stop. Ali draga čim čuje drugog goblina (ja ne prepoznam osmijeh) odmah bude kao da je osvojila jackpot :D

Kratkius 10.06.2016. 16:11

Blizzard je odradio novi pokolj "sirotih" botera :roller: :care:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/20745235469

De5tr0yer 10.06.2016. 16:42

Nema teme više pa bih molio opet ili drugi source ili sažetak :)

Kratkius 10.06.2016. 17:18

Da vidio sam i ja sad da su ga makli...
Uglavnom, udarili su i season i NS ovaj put.
Lijep primjer je leaderboard, u 4, NS.
Samo su trojica na listi (a 4 su završili 121) :goood:

Imaš malo ovdje

https://www.reddit.com/r/Diablo/comm...q/banwave_inc/

i ovdje

http://www.diablofans.com/forums/dia...03690-ban-wave

Malo pomalo čiste varalice :D

EDIT: Sad sam našao brojeve, 331 baniran (to je samo ekipa koja je bila na leaderboardu - onima nižima se ne zna broj) na US i EU severima, sve je tu . i sezona i ne-sezona i HC i ne-HC....

ODO 10.06.2016. 17:59

Bilo bi lijepo kad bi počistili ono sranje sa firebird bugom, a ne da im pola leaderborda drže trash buildovi temeljeni na bugu.

Kratkius 11.06.2016. 09:59

Citiraj:

Autor ODO (Post 2934496)
Bilo bi lijepo kad bi počistili ono sranje sa firebird bugom, a ne da im pola leaderborda drže trash buildovi temeljeni na bugu.

Misliš na "FireBUG" wizarda :D

Već su prije 15ak dana rekli da ostaje tako do kraja sezone...
Usprkos očitom bugu, jedna stvar sa Firebug wizom je dobra - igrači bar ne ovise o paragonima :fiju:

A, iskreno, i ja ću ga pokušati iskoristiti na HC sezoni - da se dignem do 1000 paragona ako me DC ne pokopa :D

ODO 11.06.2016. 13:09

Normalno kad im se hebe za solo, a i eto malo sreće za ove low level likove, pa neka tuku paragon solo kad ne mogu u grupi.

Bug je sranje, napravio sam ja taj trash build bez CD-a, ChD-a i AD-a i testirao u GR90. Smiješno, dva elitna u 10 sekundi zbriše. Zbilja dinamično i zabavno, non stop teleportiranje i burn svake 3 sekunde.:baad:

Dizel 15.06.2016. 04:21

Već mi je dopizdila igra,igram uglavnom DH i igram sa clean setovima (u zadnje vrijeme Marauder sa physical dmg), ni ne trudim se igrati te M6 i slične pizdarije s kombinacijom Maraudera i Shadowa. Prođem GR70 ko iz pičke i to mi dost.

Kak se čini neće ni bit ekspanzija više jer bi ju već izdali da imaju nešto, s obzirom da im se konstantno osipa broj igrača već par dana po početku sezone...

Tazmaniac37 15.06.2016. 16:48

Evo opet ovi u Blizzardu kemijaju...
Dizanje torment levela na XIII, balans pojedinih skilova klasa, dodavanje nekih novih leg itema... Sve u svemu opet nas čeka bezvezni patch...

Više na ovom linku:
http://www.diablofans.com/news/48757...tch-2-4-2a-ptr

potemkin.hr 15.06.2016. 20:05

Citiraj:

Autor Tazmaniac37 (Post 2936114)
Sve u svemu opet nas čeka bezvezni patch..

Ma kakav bezvezni, čak ima nešto za Jadeove, to imam par dana što igrati pa onda natrag na Overwatch :D
Citiraj:

Autor Battle.net
Ring of Emptiness
Haunt and Locust Swarm damage bonus increased from 75-100% to 250-300%

Tazmaniac37 15.06.2016. 22:00

Ma, sve se svodi na buffanje postojećih itema, koji će kasnije biti ili nerfani ili neupotrebljivi. Zato i velim da je patch bezvezan, skoro kao i ovaj zadnji,
jer to sve je trebalo doći sa zadnji patchem. Nekako mi to sve smrdi na to da Blizz lagano diže ruke od ove franšize.

klem 15.06.2016. 22:07

Citiraj:

Autor Tazmaniac37 (Post 2936210)
Ma, sve se svodi na buffanje postojećih itema, koji će kasnije biti ili nerfani ili neupotrebljivi. Zato i velim da je patch bezvezan, skoro kao i ovaj zadnji,
jer to sve je trebalo doći sa zadnji patchem. Nekako mi to sve smrdi na to da Blizz lagano diže ruke od ove franšize.

Meni se još najviše od svega gade trilijoni dmga koje radim. Toliko jadno da su ubacili opciju da ti skrati text dmg-a jer eto izgleda da s budući,m patchevima više neće ni stati na ekran :D. Kad se sjetim Diabla 2 di si se bogami trebao pomučit da s nekim characterom dođeš do 10.000 dmg...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:18.