![]() |
Bit će sunce, veliki +
Ja idem u kratkim hlačama definitivno, a u ruksak ću ubacit nešto za frku. Par majica + šuškavac, bit će to ok. Ima li još prijava? Za sad, sa trga u 15 krećemo Destro, Hash i ja. Nik, malo kasnije i lovi nas negdje na pola puta :) Renesis, ako ispit riješi u manje vremena od predviđenog, nas lovi na vrhu :D |
ja se jos uvijek pokusavam nagovarat da idem gore, jer to znaci da moram ici jaako brzo gore...
jel netko ikad vozio po cesti? koliko brzo se dođe gore po cesti u odnosu na lojstek? |
brijem da ekipa govori da je vremenski tu negdje.
cesta je oko 12km, ali ti je uspon konstantno 7% i ima nekih 60 stajalista |
Mislim da ti je po cesti 14km tj. dva puta duže nego po lojesteku. :)
@zgmmax..možemo se dogovoriti na 13km pa svaki na svoju stranu? :p |
cesta je oko 14km a lojstek oko 6.3 ili 6.7...tako negdje
odradio sam i jednu i drugu dionicu i vjerujte mi bolje je lojstekom :) na cesti je konstantni uspon i onda kad siđete s bicikle pa ju gurate, morate ju pun k gurati...a kad na lojsteku siđete s bicikle onda ju manje gurate :) ukratko lojstek>cesta |
Citiraj:
Citiraj:
|
mislim da sam ja u pravu :P
slika Statistika: Duzina staze: 11,04 km Nadmorska visina START: 277m n/v Nadmorska visina CILJ: 923m n/v Visinska razlika: 646m Podloga: asfalt |
Citiraj:
nemam pojma, jos se predomisljam, nisam bas najbolje s lovom ali nekako se uvjeravam da ce mi te hlace dobro doci |
I ja sam uglavnom u kratkima. Vidjeti ću još, imam i jedno rješenje sa slojem ispod kratkih, preko koljena :) Renesis, nemoj cestom, ubitačna je
|
Pri brzinama od 50ak kmph će vam tijelo biti zahvalno na dugim rukavima. ;)
EDIT: i nogavima! |
ima li netko neku vilicu sa min 210mm steerera i v-brake pinovima za prodat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jeli te zanima RST s ovog bajka: http://www.bike-shop.com.hr/kategorije/proizvod/403 Vožena par mjeseci, još je valjda i pod garancijom.
Za šta ti vilica treba, odmah ću ti reći dlai je ova za tebe :D |
Citiraj:
|
sljeme 7, zagreb 14 idem u kratkima i nosim pamucnu trenirku pa sta bude, vidimo se na trgu :)
|
|
Citiraj:
|
jeee***
:D:D treba mu pokloniti nekog bmx-a i postene rukavice... jer koliko vidim, ima one baustelske kozne :D :D :beer: |
E ova staza danas je nešto najbolje šta sam do sad na bajku iskusio. Sreća da sam kupio kacigu prije uspona jer bih vjerojatno od straha pola staze prešetao. Na kraju me kučka ozljedila dok je visila na ruksaku. Hop na pločnik, tup u glavu - čvoruga :D
Kasnije ću zaljepiti par slija s uspona. Citiraj:
|
ajd fino je bilo. ja se busom dopeljao gore, ne bi stigao od ispita dopedalirat, a i koljeno me i dalje boli... gore bio nik, pa smo ja i on pricekali ostatak karavane. kad su dosli smo povagali bajkove, malo se nasmijali i krenuli na 57micu.
uglavnom fini spustic, stvarno ima svega, i moze se dosta zivo vozit :) ekipa sa veelikim vilicama sad ima kamo vjezbat :) |
A kamenje leti na sve strane, 3 puta sam u nogu dobio. Ramu neću niti gledati ali znam da je dosta zvonilo
|
Citiraj:
|
Ja cijelim putom ocekujem kad cu sustici ekipu, i na kraju dodjem prvi, a ubrzo iza mene Renesis kojeg uopce nisam ocekivao.
Ekipa je kasnila jer je Murina kupovao kacigu u TS-u - ajde napokon! Steta sto nismo slikali micanje drveta sa staze. Nas pet deblo pod ruku i s njime u stranu :) Slijedece godine ocekujem da tu istu stazu, odvozimo u istom ili slicnom sastavu ali kao jedan mali vlakic - fluidno, brzo i bez stajanja i spustanja nogu na zemlju - a zadnji ce snimati HD kamerom - samo protutnjimo stazom :D |
Like a Rolling Stones :D
Zašto sljedeće godine? Par slija s uspona: (56k) ovo je slučajno ispalo ali mi je vrhunska: http://slike.hr/slike/d/dsc01563_6575f.jpg Jesen: http://slike.hr/slike/d/dsc01567_a7300.jpg Tankanje: http://slike.hr/slike/d/dsc01568_e9c6d.jpg |
Citiraj:
Spust je teska kaljuga, a onaj detalj s korijenjem po mokrom je samoubojstvo... ne vjerujem da ce se vise stici posusiti. Ja sam to jednom vozio po mokrom i ne preporucam :D |
Šteta.
Sad su mi počeli flashbackovi sa spusta. Lijepo sam preskočio volan na prvom dropu :D iznenadio me Vidi se po onom kamenju da tamo voda dobro nosi sve pred sobom (mislim na onaj dio iza) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |