![]() |
sa spanjolskog ne, al ova akcija i nije za spanjolski vec kineski.
op, op, evo ga i mi3 je $378.91, lagano pada, samo neka pada :D |
342 EUR s pdv-om. To je dobra cijena kad usporediš šta dobiješ od brand name mobitela za tu lovu.
EDIT: 1+1 ima fiksiran datum prezentacije - 23.04. http://forums.oneplus.net/threads/on...4-23-2014.542/ |
Odakle je najbolje naručiti Mi2 S? Minideal, Antelife, Ibuygou? - ili može preporuka nekog EU shopa?
|
Ako veća cijena nego kod Kineza nije problem..
http://www.androidfiguren.de/epages/...aomi_MI2S-16GB http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-mi-...l#.UzGo9YWPpPw |
Malo je ipak prevelika, mislio sam da ima nešto jeftinije. Ništa onda, neki od kineskih shopova mi preostaje.
|
Na xiaomishop.it je 249eur...
|
Osobno ne bi nikada kupio kineza za više od 230$, svatko ima svoje gledište...
|
Nije to za mene, frend kupuje. Ja ako bih uzimao za sebe onda bi to bio Hongmi 1s kad izađe WCDMA verzija.
|
Citiraj:
|
Svako ima svoje glediste naravno.ja sam imao G2, a sad Mi3 i dok ne isprobate ne bi vjerovali sto moze taj "kinez"...:)
|
Citiraj:
|
Došao iNew v3. Firmware je inew_v3e_v1.0.1 i ima hrvatski. Kernel je od 15.02.2014.g. Piše da je dostupno 13,15Gb prostora na njemu. Rootan. Popodne ću se zabaviti GPS-om.
|
Citiraj:
|
Panda, bio na akciji s dodatnom baterijom, etuiom i nekom bzv điđom za 180$.
|
Welcome to the family !¨:)
Jel sve radi ? |
Bravo, nadam se da će oduševljenje i ostati nakon mjesec dana...
|
Mozete li mi pomoci da mi objasnite gje da iskljucim opciju pocket mode na lenovo A 850 telefonu.Pokusavam danima da je pronadjem,ali bezuspjesno.
Inace,telefon imam nekih mjesec dana i jako sam zadovoljna. |
settings ,-character settings , pocket mode
|
Citiraj:
|
Vidio THL prodaju u Chipoteci i još neke NGC ili tak nekako
|
Citiraj:
|
NGM mobiteli su iz Italije.
|
Zanimljivo, talijani. Bio je ovaj thl w100s za probati mislim 2700 kn
|
Citiraj:
1100 Kn s porezom iz Kine. Malo su ga pretjerali s 2700 Kn ;) |
Ajde da je još duplo,znači 2200,ali kak su ovi došli na 2700.Pa moraš biti kreten da pljuneš tolku kovu za taj mob.
Svašta...pa nije ni čudno da sve propada u ovoj državi. |
Kineski mobiteli - klonovi napadaju :)
Prije optuzbi provjeriti o kojem se mobu radi. Thl T100S 2500kn
U kini npr minideal cca 270usd ili Amazon Uk 200£. Cca 1850kn ili cca 2000kn s pdv-om iz kine minideal. |
Je tko osim mene naručio Cubota X6, odakle i pošto?
|
Vidim da polako ovi kinezi tipa THL polako dolaze u dućane. Sad samo čekamo kad će telekomi počet kineze ufuravat. Iako to nebu tak skoro jer jedva da zte i huaweija imaju u ponudi.
|
Telekomi imaju brandirane kineze već godinama. Možda je neisplativo proširivati ponudu dok netko ne otvori zastupništva i servise ?
Ali i kad se otvore koštat će 200-300% više pa je opet pitanje tko će to kupovat ... |
Svaka roba ima svojeg kupca, pa bi tako i kinezi imali svoje trziste.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:15. |