![]() |
Citiraj:
Ne ide, smetnuo sam s uma da su ga ugasili. Inače ovaj tjedan završava i 2.5 muškarca i mentalist. Bil je i vrijeme :D Šuška se da će za zadnju epizodu 2.5 vratit Charliea. |
Čini mi se da ovaj tjedan počinju Vikinzi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šta je je bilo je bolje nego ovo s Kutcherom, iako se da nać pokoju dobru epizodu i sad. Čak me više živcirala ona charliejva kćerka koja je netragom nestala iz serije, totalno debilno napravljen lik :D |
Citiraj:
|
Uff, dobro onda. Ja sam pomislio da svi prate njega još uvijek :D
Nisam znao da se uopće CSI još snima. Kad ono sad vidim da snimaju neki novi s cyber krimom |
Kad sam vidio pse u Walking Dead, odjednom smiješak. To čekam od početka :)
Već vidim scenu u stilu Resident Evil dobermana, kad ono....ćorak....šteta |
TWD i Helix gledam samo radi usporedbe da vidim koja moze nadjacati u kolicini gluposti i vrijedanja inteligencije gledatelja
|
jel počeo tko gledati seriju 12 majmuna? dojmovi?
|
Citiraj:
Počelo relativno ok, nastavilo se sapuničasto i počelo se razvlačiti, gubiti na kvaliteti pa sam odustao. |
Nisam znal' dal' da to stavimu filmove ili serije, ali pošto ima više "epizoda" onda rekoh bolje u serije :D
Uglavnom, počeo sam gledati Roastove od Comedy Centrala. Pogledao za sada onaj od Sheena, Hasselhoffa, Roseanne Barr, Jamesa Franca, Denis Learya i predobri su mi. Idući u planu mi je sutra onaj od Pamele Anderson, to mora da bude brutalno :D a uskoro dolazi i Roast od Bibera :D Bit će to brutalno :D |
dosao sam do epizode officea gdje Michael Scott odlazi. Depressing. Mislim da ću morati odvrtiti ispočetka.
|
Ja pogledo još jednu sezonu poslje Michaelovog odlaska i nije to to... Presto gledat.
|
Vidis meni ostala dobra do kraja, zadnja sezona pogotovo.
|
Citiraj:
|
Izgleda da su ovi krajevi postali popularni u Americi. Nakon kuna u Mentalistu, pojavio se crveni fićo u Gothamu. :D
|
TWD solidno.. Ali i dosadno.
|
Citiraj:
|
Konačno je 2.5 došao do kraja
|
Neki dan i mentalist, i to vrlo bezvezno :D
Čitava ova zadnja sezona im nije trebala. |
Al je zato počela treća sezona The serije, Vikinzi. Baš odgledao. Dobro staro kolinje. :D
|
Pogled'o zadnju epku 2.5 muškarca.
Jedini mogući zaključak nakon tog jednosatnog sranja je da Chuck Lorre u sebi ima još mnogo bijesa prema Sheenu... |
arrow
|
to je i meni odmah palo na pamet dok. oni ''kameni'' zidovi u celiji su katastrofa, vidi se tocno da je najjeftiniji kineski stiropor prefarbam autolakom.
tuga i jad od serije :D |
Jel prati tko 12 majmuna? Kakva je?
|
Meni je dobra skroz.
|
Citiraj:
|
A najbolje da sam pogleda. Tebi je Agent Carter vrhunska dok je meni dosadno razočarenje. Ko zna kakvo će njemu bit.
|
Meni ostale još dvije epizode IT Crowda pa onda na Parks and Recreation.
Svaka čast Rickyu i Steveu iz Officea, ali Matt Berry je najjači šef što sam ga do sada vidio :D Žao mi je ko cucku što je serija još malo gotova, serija je urnebes, pogotovo kada radiš istu stvar pa se pronađeš u masi situacija :D |
Je dokumnetarni, ali preoporuka,Narkokultura, 2013,jučer bio na HTV 2, o zbivanju u Juarez, Mexico,
utjecaju i vladavini kartela, narcorriodsima, naježio sam se više puta, ono hebote.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |