![]() |
Citiraj:
nikuda mi se nezuri |
Ej, da li ima neka dobra dušica koja bi share account a da više ne igra?
Na dan/tjedan/mjesec? :D Ako da dajte se pls javite u PM pa ćemo riješiti ;) |
Jucer sam prodao odlican Unity koji je prije kostao cca 450 M za 360 M....pale su cijene.
Treba mi jos IAS-a na barbu, a ovaj Unity mi je bio s visokim CHD te CC, a treba mi sada onaj s 8 IAS te 4.5 CC (tu gubim cca 3 k damage-a nego na ringu s CHD, ali treba mi jos IAS-a pa cu zrtvovat malo DPS-a). |
Citiraj:
|
Ma prodajem gear od barba jer ga trebam malo preslozit, ali ocito je da cu tokom slaganja novog geara biti ostecen za malo DPS-a. Damn.
Kupio sam danas odlican Unity za nekih 290 M, sada trebam zamjenit belt, glovese pa cu onda vidjeti sta dalje. Problem je sto je i ovaj belt te glovesi jako skupi pa ih prvo idem utopit i onda kupujem novo, makar teska srca se odvajam od njih. :nono: Wiz mi je npr. tako fino slozen da s malo vise od 200k DPS-a radim vise nereda nego barb s preko 300k DPS-a. Radi toga idem malo preslozit neki gear pa da opet malo zaigram s barbom posto mi vec nedostaje WW i sav damage koji je sposoban napravit. |
Počeo sam neki dan malo HC, 12.lvl pa ako netko ima nekih sat-dva dnevno za priključit se nek se javi :)
U pravilu igram uvečer oko 21h. De5tr0yer#2451 |
Može. I meni se igra igra opet. Čini mi se da imam DH približno taj lev..
|
Kul. Bit ću gore večeras pa se vidimo :)
Normal ćemo lako proći ali dalje svakako treba ekipica da bude lakše :D |
ROS features trailer
|
Htio bi uzet origianl d3, di je najjeftinije uzet samo key? Tj ima tko od vas da prodaje key ili netko iz hr da mu uplatim na tekući i to je to?
|
Mhm, ovaj video me nabrijao :D
|
hahah, vidim da se samo dobre stvari uzimaju iz PoE! :D uključujući i community uniq-e. ali neka, možda poprave igru malo
|
Zijeeeeev... isto sam se tako nabrijao na trailer za D3 pa dobio ispljuvak od igre. Jednom su me zeznuli, drugi put neće.
|
Jel najavljen datum izlazka RoS ? Ili će na blizzconu bit objavljen?
|
Mene je isto nabrijao malo ovaj trailer ali sam se odmah sjetio diabla pa me prošla volja:D
Mislim da im to sada sve badava.....takionak su prazni serveri.....ostala je šačica ljudi i botovi.....:roller: |
Citiraj:
A što se tiče expanzije nema još datuma al ak AH ukidaju 18.03. vjerojatno neće izbacit prije toga no tko zna. Nekako mi se činilo da će s RoSom ući "čisto" sve fino aktivno, Loot 2.0, Smart dropovi i AH-free. No još nisam naletio na slično pa sam možda i fulao. |
Da Go2Arena, stvarno su korektni. Inače očekivana evolucija igre u expanziji.
|
Citiraj:
|
novi paragon sistem , loot, klanovi,craftanje...evolucija D3 u D3 2.0.
|
Evo upravo izgubio HC lika zbog disconnecta, jebeni IP refresh svakih 24h... :(
Ah. |
Citiraj:
|
|
hm imam jedno pitanje.....Da li je moguće recimo kad izađe expansion za D3, registrirati ga na različiti account od ovog na kojem mi je vanilla D3. Razmišljam si o tome već duže vrijeme jer sam D3 kupio od jednog lika i rado bih barem expansion imao na svojem accountu s original podacima. Muči me to da li će mi dat uopće da instaliram tako. Kakva je situacija sa starcraftom 2? Jel potrebno imat original i sve expansione na jednom accountu ili ih se može imat na različitima i svejedno instalirat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čuo se s blizzard agenticom rekla je da je nemoguće nažalost. |
Hvala i mislio sam si da je tak nekak :). A ništa budem ga onda stavio već na ovaj account na kojem je D3
|
Citiraj:
Citiraj:
S time da nisam bas neki novi igrac vec igram od kako je izasla igra. Mozda nema ljudi kao u startu, ali ih jos uvijek ima hrpa, a kada izade ROS i kada dode loot 2.0 biti ce masovna navala i to s razlogom. Osobno mi jos uvijek nije dojadio + s nekim likovima nisam ni igrao pa imam jos hrpu gameplaya ispred sebe (ako je gledati prijasnje nastavke onda je rijec o godinama igranja :lol2:). |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |