![]() |
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Nemoj, ako boga znaš! Dečko ima manje godina od vozačkog staža :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I onda @9:00 vidimo da im je netko ukrao auto i vrtio se po parkingu dok je drugi pokušavao popraviti šiber... Ako ništa drugo, portali su mu boostali kanal :D |
S puštanjem žičare Sljemenska cesta bi trebala uvijek biti zatvorena, tj. samo za bus i ne bi bilo takvog kaosa ko ovaj vikend. Kolko se sjećam takav je i bio prvi plan no u hodu se smao zaboravilo na to.
Kaj se tiče Medvedgrada, nisi nekaj propustio za kartu od 60 kn po osobi :D |
1 privitaka
Citiraj:
Mi juče išli na krumpirište, do tamo bez problema, čista cesta/bljuzga. Samo gore je bila gužva, pa smo ošli ravno na kružnom do spremnika za vodu i crvenog spusta. |
Citiraj:
Ma za žičaru ili kak je od milja zovem, Bandićev spomenik, nema jebene šanse da dam pare za tu vožnju :D Kaos je bio i kod žičare, ekipa se parkirala po livadi pored, bikoz why the fuck not :no2drug: |
Citiraj:
|
Morao bi nać negdi po diskovlju jebote ne znam ni kad je to bilo. Fakat ima gro godina od tada :D
|
Citiraj:
|
Nemre se ta cesta zatvoriti jer je to Županijska cesta i ide normalan promet prema zagorju tako da ništa od toga.
Za ekipu sa djecom je jeftinije gore ići autom pogotovo jer ne moraš čekati bus il' žicu i gužvati se sa drugima. |
Citiraj:
Svih tih debilana je bilo i prije samo nije bilo drustvenih mreza i clickbait portala da spamaju feed. Dečku se zapalio namapiran BMW, sletio na snjegu u jarak ili sta vec. Neš ti problema. Dežurni hejteri sponinju vozače BMWa, govore tata će platit kao da se razbio s novim M4, a ne autom od 3000€ Pokušava napravit Adri priču s autima i YT bez pola karizme i jbg ispada cringe Malo previše pompe se pravi oko neceg banalnog. |
:)
|
U Medvegradu stvarno nemaš šta vidjeti i definitivno ne vrijedi love za ulaznicu. Ne vrijedi ni 1 EUR, a kamoli skoro 10. Jedino ako ti se u kuli gledaju stalaktiti i stalagmiti od betonske salitre.
|
Citiraj:
Ma sve se može uredit, pa i ta cesta jer ovo vikendom je koma. Ovu subotu je bila kolona od polovice i stojiš u koloni i ne mrdaš. Pa parking gore, jednostavno ga nema za taj broj vozila i ljudi samo ostave auto na cesti ili ga zapiče po livadama. Za jedan park prirode koma. Oprosti ali to nije opravdanje za ne koristit ZETov bus koji vikendom ide svako malo gore. To je samo komocija ljudi da se mora uparkirat do samog ulaza na sanjkalište. U sferu jeftinijeg ne želim ni ulazit jer tvrdnja da je osobnim autom jeftinije ne stoji. Okej, električni možda samo vikendom te neće dovest do gore kad zapne na pola ceste. |
Citiraj:
Ja sam isao ranije prije tog i bilo je veselo na onom dijelu iz Bistre prije rotora i ulaska u sumu 😁 A i gore tik do same livade je bilo specijalaca koji ne znaju krenut na snijegu, samo nabijaju gas i cude se zasto su se ukopali na mjestu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Oko podne. Taj dio kroz Bistru je bio i dalje takav, i odustao bi da je i prema gore bilo takvo, ali poslje onog kružnog na kojemu piše "Bistra" je bilo ok skroz do gore. Dam se kladit da je ovo prema gore županijska cesta i da je počišćena, a ovo kroz naselje da je lokala i da nisu očistili. Klasična HR priča. I moram pohvalit gume, uzeo sam prije ove zime Blizzak LM005 i baš sam zadovoljan. Očekivao sam da će bar klizati na usponu od rezervoara do kružnog kada smo se vraćali, ali ništa. |
Citiraj:
|
Misljenja?
https://www.caranddriver.com/news/a4...brid-revealed/ Wankel motor je u ovom slucaju "Rage Extender". Kolko ce to utjecat na dugotrajnost i klasicne boljke Wankel motora...bumo vidli...Pozitivno je sto Wankel u ovom slucaju moze i na hidrogen radit. |
Citiraj:
Video sam previdio ali budem ga danas pogledao. :) Thx! |
Citiraj:
Meni su na tom usponu prije rotora malo proklizale jer sam morao zaobilazit neki auto sa lijevom stranom po travi, al iscupao sam se na kraju. Mislio sam da su mi gume lagano u k (cetvrta im sezona), ali ispostavilo se da jos uvijek dosta dobro drze, i po snijegu i po kisi - GY Ultragrip 9. Onaj dio po sumi je poslije bio ok, da. |
Citiraj:
Ne velim da je sadržaj poučan ili kvalitetan, ali je zabavno gledat budalu koja ima novaca i radi ono što bi ja radio da imam te pare - cijeli dan šerafio u garaži. Jedino bi se ja predodredio na druge seljačke marke vozila :) Šta misliš koliko klinaca 10-23 god. želi imat npr. ono što je Destro postao koju stranicu ranije, ali im je jedina mogućnost za iole se približit tome gledanje videa na YouTubeu kako netko drugi živi njihov san.. |
Citiraj:
A jebiga, ne ideš to radit s autom koji pušta ulje na sve strane jer ti se desi upravo to što se njemu desilo. Ulje koje je kapalo po grani se zapalilo i bok. Nikakav SF. Ali dovoljno je vidit njegov video da skužiš o kakvom se kalibru budale radi. I on ima kao neki yt kanal o tuningu :wtf2: Citiraj:
Pa i cajkaruše imaju milijune pratitelja pa ne znači da su uzor :D Adri je etalon tipičnog balkanskog klinca koji vapi za pažnjom. I na žalost takav sadržaj ekipa na ovim prostorima guta. Kužim, svi smo mi bili jednom mladi i glupi, i da slažem se da tada nije bilo društvenih mreža za to pokazat široj javnosti. No žalosno je koliko im pažnje danas dajemo. |
Mali je iritantan i potvrda teze da bi svaki bmw stariji od 10 godina trebalo zdrobiti jer u 99% slučajeva padne u ruke idiota. :D
|
Citiraj:
Kod nas svaka budala misli da ima PRAVO voziti po cesti. Nažalost to bi trebala biti privilegija. Ostalo je samo dokaz da gausova krivulja prosjeka inteligencije društva daje krivu sliku... |
Citiraj:
Ekipe koja se doslovno gubi u prostoru i vremenu. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:32. |
|