![]() |
a pas mater, ova moja gamad još spava
U koji lidl si bio? |
Ja sam došao isto!
Kupio sam Ciklokomp, pumpu i najbolje kekse na svjetu! Ljudima koji su eventualno htjeli kupiti one nosače za biciklo, e pa sretno im, ja sam stigao u Lidl u 9h i dolazim unutra kad ono hrpa ljudi oko stvari za bajkove! I vidim jednog lika kako stoji i drži ruku na pet kutija tih nosača, reko neću ga uznemiravati sigurno ih odmjerava, odem uzmem si pumpu, ciklokomp, okrenem se kad ono leek nosi svih 5 komada i ide na blagajnu!!! U nevjerici se počnem vrtiti oko košara svih mogućih ali nosača više nije bilo! Sreća moja pa mi je djevojka na drugom kraju grada bila u isto vrijeme u Lidlu (Dubrava) i ja ju cimnem i reko daj molim te pogledaj dali ima nosača, ona veli ima još dva, ja reko uzimaj!!!! Tako da ako nekome treba nosač može ih očekivati (ukoliko ih ne nađe u Lidlu) u oglasu kroz nekih tjedan dana, jer čisto sumnjam da netko ima 5 bajkova i da je do 9h nestala cijela košara tih nosača za ljude kojima je on stvarno trebao, to su pokupovali lopine od trgovaca i pošto ih nesmiju prodavati preko firme, moja pretpostavka je da će ih biti u oglasnicima uskoro! Toliko od mene, javim se sa dojmovima pumpe i ciklokompa čim ih instaliram! Pozz. |
ja sam bio u lidlu u slobostini :D
nosaca nije bilo bas puno, al je ciklokompova bila puna ona metalna kosara. i sva ekipa je bila oko te opreme :D EDIT: Instalirao sam ciklica :D pros: - ima za unjesti za 2 bajka - manualno se moze unjeti dimenzije kotaca u mm - ima 30 funkcija - kod mjenjanja baterije pamti postavke 30 sekundi - moze se birati km/milje - ima termometar - prikaz istrosenosti baterije cons: - drzac se moze postaviti samo na volan, jer se ne moze okrenuti pa da se stavi na lulicu - pa ak imate rise volan sva su malo necitka - magnetic na zbicama mi djeluje dosta slabo Ovo je moje osobno misljenje tak da se nemojte ravnat po tome :D Jos mi ostaje da vidim tocno kak se neke stvari resetiraju i kaj koja funkcija znaci pa ce biti vise dojmova, a moram ga i posteno istestirati na nekoj voznji. |
Citiraj:
btw, bio jutros u zagrebu, zaboravio na lidl akciju, vec sam u 7 dosao u svoje selo, jedino me ta pumpa zanimala, makar imam kompresor, ali za nekam na put ponest pa nek se vozi u autu:hitthewal: |
Ja instalisao ciklokomp i na ovu obzervaiju od zgmmax-a mogu samo još nadodati jedan CON: a to je minimalna udaljenost senzora od magneda od svega 2mm i da probao sam i ne radi na više od 2mm tako da mi sada magnet prolazi svega pola mm od senzora jer je taman tamo gdje bi moglo biti 2mm onaj dio gdje se žice križaju!
:( Ostalo je sve boleština, ima SVEEEEEE i osvjetljenje! |
Citiraj:
ja sam se isto sa time najvise mucio :D za 45kn je za sada dobar, dok negdje taj senzor u sumi ne odvalim :D |
Jel vidio tko od vas one rukavice u Lidlu?
Kakav dojam ostavljaju? |
Citiraj:
Ili su fakat dobre ili je cifra od 30kn fakat dobra, neznam ali kupila si cura jedne pa ti javim kad se vratim iz Dubrave! E pa ti si tamo negdje pa mogli bi na piće neko :D Ja sam tamo oko 17h ;) |
Subota oblačno, ali više ne spominju kišu. Nedelja možda i sunčano. Tko je za ?
|
Citiraj:
btw, deda se pocastio novim gumama za zemljane puteve... http://img.photobucket.com/albums/v7...139_resize.jpg http://img.photobucket.com/albums/v7...140_resize.jpg ostatak ekipe si chilla na stangi :goood: http://img.photobucket.com/albums/v7...141_resize.jpg |
kaj ovo imas cestovnu kazetu na MTBu?
Rukavice nisam vidio :(tak da neznam kakva im je kvaliteta |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali je zato vikend rezerviran za bicikliranje ;) Citiraj:
|
Oko 11 sati je u Lidlu kod arene bilo rukavica, ja uzeo jedne za sebe i jedne za frenda. Nisu nešt posebno, ali za 30 kn nema bolje :D
Prošle godine su bile nekakve slične, možda malo lošije od ovih, i još ih imam iako se izlizao logo od nošenja. Odozdo imaju neki gel za udobnost i protiv klizanja. Ja zadovoljan. Kupio sam i nekakvu laganu majicu, isto mi se ok čini. Stari je u drugom lidlu uzeo potkošulju, jaknu i hlače, tako da imam komplet za manje od 400kn, što je dost povoljno u odnosu na ostale dućane. |
Ja sam bio u lidl Novom Zagrebu. Ulovio sam rukavice, čine mi se ok ali nisam mjerodavan jer su jedine koje sam ikad navukao na šape (osim ovih debljih koje imam). Osim njih, kupio sam kompjuter, malu pumpu za u ruksak (ona sa ebaya mi je pala sa balkona :D), neke trekking hlače, par čarapa i puno kekasa :D Nosača nije bilo
|
prokleti vetar, nije ni za hodat, a kamo li vozit, napravil krug oko sela i nazad nutra, grrrr...
|
jel tko mozda vidio one silikonesk uloske za tenisice? Bili su u katalogu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja najvjerojatnije sljedeci tjedan imam tour d'Istra sa bajkom :D Moram ic masline okopat i porezat pa cu uzet bajk i u planu mi je da odvozim parenzanu Od mene do pocetka pruge u Vižinadi ima nekih 20km. |
Citiraj:
|
Bio danas u lidlu kod arene nesto prije 10h, uzeo rukavice 2 para i nisu bas nesto, nakon danasnje voznje se izvuklo 4-5 končića i brzo će se raspast. ali ono, koliko para toliko muzike :D
nosaca naravno nije bilo ni za pogledat, rukavica je nestalo prilicno brzo, mislim da je ostao samo jedan broj moje velicine. jedino je ciklokompova bilo dosta. iako, u intersparu ima neki ciklokomp za 29 kn. bezican, 18 funkcija, uzeo curi za bajk, i ne cini se nista posebno, za nju ce biti ok sto se tice silikonskih ulozaka bilo je nesto malo, i za to su se ljudi potrgali ocito |
Evo i mene iz Lidla. Ima još svega i to dosta ali nosača niti jednog. Kupio sam rukavice i računalo za bicikl :D.
Citiraj:
Citiraj:
Lidl Jastrebarsko. |
Citiraj:
kaj nemas zube 11-23? ja imam tak na toj cestovnoj sa narančastim spajderom. |
bio i ja u shopingu u lidlu
krenuo po jaknu, al posto nije bilo uzeo jednu majcu i torbicu s alatom neznam kakva je majca, al za 70 kn bude dobra (bolja nego pamucna ko do sad) uglavnom trazio sam tak neku malu torbicu pa vidio ovo i ugodno se iznenadio ima komplet za krpanje guma i nesto imbusa i kljuceva. uglavnom 31u1 :goood: |
Citiraj:
Pumpa je dosta dobra, i obzirom da je deklarirana da može napumpati do 8Bar-a mislim da nemereš fulati za 50kn! |
Citiraj:
|
Bio i ja u Lidlu...i kupio sam samo kekse - nisu izdrzali do doma :D
Sutra padaju jos jedni za 3.99kn |
Bio danas u TLu, Giant Seek4 s mehaničkim diskovima na sniženju 2100kn. Da tražim nekakav drugačiji bicikl(neki s prednjom suspenzijom) za po gradu ili će ovaj biti dobar?
Neplaniram se vozat po nikakvom brdu il blatu, samo asfalt tako da ništa hc netražim. I da, da li bicikli imaju di propisanu nosivost? :D Citiraj:
|
Citiraj:
Gume su na 6.8 BARa i racunaj de ces bez suspenzije osjetiti svaku rupu i grabu na tijelu (pogotovo na rukama) a preko rubnjaka ces malo opreznije. Znaci to je tvrd bajk. Inace po brdima vozim fulku, i nedostatak suspenzije na Seeku mi uopce nije tesko pao. Okvir je po meni debelo predimenzioniran (pogotovo na Seeku 2 koji ima robusniju vilicu od seeka 4) tak da ne brini. |
Citiraj:
Inače, gledao sam i njega danas. Zanimljiv bajk, odnosno kočnice i brzine. Nisam vidio tako rješene kočnice već jako dugo. Naravno, nisam vidio takve skupe nikad:D već na taj način rješeno |
Citiraj:
Ali da su ukusni, jesu :D |
Citiraj:
|
Meni su ti keksi previše masni. A ja mastan ovako još bolje da ih ne jedem :D:D
|
Da vi znate koliko ja mogu pojesti, pogotovo slatkog...upravo sam veceras potukao jos jedne :D - znaci danas 2 paketa.
Skupljam energiju za vikend :D Ima li netko preporuku kuda se spustiti sa Sljemena ali na Zagorsku stranu - cilj je gadjati Stubake |
Citiraj:
@riceburner a da samo znaš kako je fino staviti 4 komada u šalicu i preliti ih mlijekom ali ne previše i pričekati da se malo razmoče i onda ih izmrviti i dodati još malo mlijeka i staviti u mikrovalnu na 45sec, e to je POSLASTICA! :) Ako mi nevjeruješ pitaj ekipu koja me vidjela koliki sam pa će ti biti jasno zakaj sam toliki :D Eksperimentiranje mi je srednje ime, naravno govorimo o hrani ;) |
Nova bebica je naručena. Dolazi idući tjedan kad i plaća.
http://www.merida.com.au/en_au/bike/...s+TFS+XC+600-D Ovaj put novo da nebi bilo nisam znao... :D |
Citiraj:
bum probal ovaj tvoj "eksperiment" :goood::chears: Citiraj:
|
E ovo u Lidlu nije normalno, jučer navečer bio tamo u Rudešu i od opreme samo brzinomjeri ostali, ništa obleke osim par komada za žene. Danas tamo otišao kod Doma sportova i opet ništa osim brzinomejra pa sam si ga uzeo, ima funkcija 2 stranice a i svjetli:D
Ovo da ljudi kampiraju ujutro prije početka rada mi nije bilo ni na kraj pameti:D |
Ljudi ja sam vidio već za slijedeći četvrtak kaj hoću i ovaj put kampiram ispred da si odem kupiti to :D
I ja sam malo prije bio u Lidl-Jankomir i nema niš osim ciklokompova, nožnih pumpi, nešto obleke za žene ono jedna jakna i možda koja majica i to je sve, e da i onih glupih lampi je bilo još par komada! Evo i novi katalog http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=19142 Ja mislim neku pajicu ubosti! |
Jel netko da se ide sutra?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:02. |