![]() |
F1 ima gorilu
|
Danas sam imao priliku minutu dve prckat po Xiaomi Mi3
Kakav solid piece of hardware!! Robustan, cvrst, ljep, miui mu pase savrseno, ekran mu je vrhunski... |
Citiraj:
|
N2
Imam ga vec par tjedana,veliki upgrade s obzirom da sam imao arc s No mob ima par mana -cijeli prednji dio se lako ogrebe,pregrijavanje,dolazi s bugovitim softverom etc |
Coolpad F1 ima GG,a kad smo već kod Coolpada, najnovija bomba je da novi Coolpad Note (mtk6582, 1/4 GB) ide možda uskoro za 299 juana ili oko 270 Kn!
Još kad bi došao u WCDMA verziji :D Kad bolje razmislim, dobar je i bez 3G mreze za te nofce.... Izvor |
Citiraj:
Citiraj:
Koliko mi je poznato, trenutno je najbolji po Antuntun score-u, zašto je toliko bitno što je Octa Core, jači je od svih flagship-ova, to je bitno. U biti, ovaj "Octa Core" je kao i Samsung-ov Exynos s big.LITTLE arhitekturom, kao što je i Darkensync već spomenuo... Da ne govorim o usporedbi s pravim Octa Core-om iz Mediatek-a, kojeg u prosjeku gazi sa preko 10000 bodova. Citiraj:
S Huawei-evim vlastitim Kirin 910 proc-om, ljepšim back cover-om i naravno 4G-om. Kojemu će cijena isto pasti dolaskom novog Honor-a i kojeg će vjerojatno biti u crnoj boji za našeg Druga Brku :D i to u "leather" finish-u :) A što se tiče novog Honor-a, teško da će imati ispod 5 inča(iako bih i ja to volio)... Znate da kinezi/kineskinje vole velike :), teško da će ostati na istoj veličini a još teže će prijeći na manju od trenutne, bojim se da će ipak narasti i ići preko 5 :( Citiraj:
E to je već bargain iliti bagatela :goood: |
Citiraj:
|
Bojim ste da ste fulali cijenu - čisto sumnjam da netko uopće može proizvesti mobitel za 270kn jer samo djielovi koštaju više, a rad i ostalo ni ne računam.
|
Možda su fulali za par yuana, ko će znat.. :p Al s obzirom na ostale brandove koji imaju "note" model u ponudi treba se izborit za dio kolača, pa makar i poslovali s minusom, jer time jačaju brand.. Istu stvar radi gugl s nexus serijom.. ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Newman inace dolazi sa folijom gore, tako da jedino što mi izgleda logično je da nije skinuo foliju. Nema nikakve šanse da mu staklo ogrebeš noktom, provjereno.
|
zna se kako kinezi muljaju sa specifikacijma, pa zasto onda ne bi i sa GG?
imam stari galaxy S+ sa GG, znam ga nositi u dzepu i sa kljucevima i sa kovanicama.. onaj "kromirani" okvir se vec izgrebao na par mjesta, ali staklo je bez ijedne crtice.. mobitel star vec vise od dvije godine |
Taj coolpad note sigurno nece biti toliko jeftin, ali hoce biti jeftiniji od prosjeka. Sigurno.
Gorilla glass je prozvakana tema. Kljucevi i kovanice ne mogu izgrebati kaljeno staklo ni u snu, a kamoli u dzepu. Izgrebe ga pijesak i slicno. |
Citiraj:
isto tako nebih se čudio da kineski mobiteli koji imaju Gorilla glass staklo, da to zapravo nije Gorilla glass nego nekakva njihova kineska verzija koja možda nije toliko kvalitetna. |
Noktom ne možeš ogrepst ni prozorsko staklo, jednostavno ne vidim kako bi to bilo moguće. Možda plastiku, ali staklo ne.
|
Citiraj:
Nisi valjda jedan od ovih? :roller: |
Tako isto i na onom drugom kineskom forumu :)
Tema je "Dolazi KK na iNew" a raspravlja se o gorilama :D Mislim, kad nema o čemu drugom... :fiju: |
Momci, treba mi pomoc da odlucim koji od ova 4 mob da kupim.
Ovaj vikend naručujem jedan od ovih, pa kud puklo da puklo. Izdvojio sam ih iz više razloga, ova prva 3 su imali svoj 'boom' na forumima u različitim vremenskim razdobljima kako su se pojavljivali. Ovaj Lenovo mi se sviđa zbog baterije (3 000mAh), a nekako se osjećam sigurnije kad znam da je Lenovo... Koji je po vama najbolji izbor? :chears: - Neo M1 - 157$ - iOcean x7 HD - 146$ - XiaoMi Hongmi 1S - 155$ - Lenovo S660 - 155$ p.s. svi više nego udovoljavaju mojim potrebama... |
Mislim da nećeš falit ni s jednim, iako bih osobno preskočio Nea M1(nije bilo reviewova)..
A pogledaj i Jiayu G4S/C sličan ko taj Lenovo.. |
Folija...
U moju obranu,mob nije bio u mene prvih par dana,pa sam mislio da je osoba maknula foliju.Provjerio sam jos jedanput i nisam uspio nac foliju :bonker: |
|
Citiraj:
prijatelj mi ima s650, to je isti model samo sa slabijom baterijom, ugl. prezadovoljan je, od kamere, zvucnika, softvera, ma sve pet :D |
XiaoMi ima bolju rezoluciju, ako igraš igrice i visiš na internetu he he......
|
Citiraj:
Ja bih ti u uži izbor isto ubacio Jiayu G4s i ako ti nije problem baciti koji dolar više Huawei Honor 3c i Coolpad F1. btw. Eto, došao i taj dan, Ameri kopiraju/kloniraju KINEZE :D Na tren sam zamislio Amerikanca kako ide po kineskim mobilnim shopovima i škljoca na sve strane :fiju: |
Ja nebi uopce dvojio, kao laik za kineze u odabiru. 1s, Qualcomm, 720p, ipak kao njihova jaca ak ne i najjaca marka, MUI itd. Jos sam ga malo probao u zivo i osim kaj je malo deblji, sve drugo je i vise nego dobro i jako "snappy".
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma znaaam, šalim se bzvz,... zanemari :) Ponio me manjak truda u Amerikanosa. Naravno, BLU tako uglavnom i radi koliko mi je poznato,... ne znam jel oni uopće imaju uređaj a da je njihovih ruku djelo ili samo lijepe svoje ime? |
Imaju neki ajvon ili tako nekako, ali sam cuo
da ima los softer, ne mozes nista na njemu mijenjat i tako... Poput mediateka - ne daju source code :D |
Joj, lijepo nedjeljno jutro, no nažalost bez linka kojeg tražim :D.
Budem preveo LEWA-u dok ti to sve napišeš :D. |
Skinuo sam Screen protector sa Điđota. Počeo je lagano u kutevina zrak hvatati i responzivnost je postala manja. A kao high quality orginal je koji košta 10 dolara komad :D
Sad nemam ništa, pa ćemo vidjeti kroz nekoliko tjedana je li na njemu prava gorilla ili nije ;) za sada mi se čini OK. |
probaj si narezati kobasice koriteći jiayu kao dasku :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Je li bio ručak Brko? :D Inače hebemu ove kineze, moj Amoi se nije još mrdnuo iz Singapura od 23.5. a u međuvremenu je pojeftinio, pa se još pojavio i ZTE Red Bull WCDMA kojeg mi se nije dalo čekat... :hitthewal::fuming: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
BTW, ovaj ZTE Red Bull mi se čini kao odlična kupnja, čak i bolja nego Redmi S1. EDIT: Red Bull... opet samo bijeli :( FUUUUUUUUUUUUUUU!!!! :( |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jedino je minus kaj zte nema 900mhz za 3G, al s obzirom da je ovo nubia u jeftinom odijelu ne čudim se jer sve imaju samo 2100mhz za 3G, al zato crveni bik ima 4G..
@Brko, imaš zadnjih poklopaca za uzet u duginim bojama tak da nemaš frke.. :D |
Red bull fakat izgleda bolje od hongmia. Nadam se samo da softverski nije toliko zapostavljen kao xiaomijevi low modeli.
|
Pozdrav ekipa jel mi netko može preporučit neki mob do recimo 90-100 dolara max?
http://www.aliexpress.com/item/Origi...786181925.html se isplati recimo ovo,netreba mi bog zna kakav mob,bitna mi je samo veličina ekrana i ajde bar tih 512mb rama da ima |
Imate sutra na Pandinom HH-u Hongmi Note za 199,49$, a u utorak Hongmi 1S za 157$.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |