![]() |
Citiraj:
|
Prekjučer mi crko Vanced pa sam napravio sve po ovim uputama i ReVanced dela bez greške.
https://www.reddit.com/r/revancedapp...e_for_dummies/ |
Vjerujema da neki nisu ažurirali na zadnji MicroG pa je javilo problem.
|
Citiraj:
|
pozdrav.
dali postoji neka aplikacija kojom mogu neke aplikacije disable-ati privremeno. mob nije root-an (Xiaomi A2). nekad davno na rootanim mobovima sam koristio titanium. imam FX file manager instaliran na mobu i vidim da ima neku mogucnost "disable package", ali i baci ogromno upozorenje za to. jel to cemu? disable-ao bi viber, signal, sykpe, whatsapp, google authenticator i aquamail. |
Koliko cesto moras/zelis paliti/gasiti te appove? Sve to mozes s kompa preko adb komandi, ali je bezveze ako to radis vise od jednom dnevno.
https://www.xda-developers.com/unins...t-root-access/ Mozes ti napraviti i bat skriptu na kompu pa umjesto da upisujes x naredbi, lijepo spojis mob, pokrenes skriptu i disejbla ti appove. S drugom skriptom/setom naredbi ih upalis. |
ma ne. rjetko. to mi je backup mob, ap ikad zatreba ko sto je sad trenutno jer sam glavni mob spickao. al taj mob koriste i drugi ukucani pa kad ga njima dam u ruke zelim ove appove disable.
edit: ovo navedeno gore u FX-u sma probao i nemere, isto treba root :-( koja glupost da nema u opcijama od moba da te neke non system app mozes temp disable. glupost. a nemam vremana sad ic kopat satima i danima kako root-at taj mob samo da to mogu napravit. |
Postoji li neki downloader manager koji podržava premium accounte (k2s, rapidgator & co.) slično JDownloaderu na Winsima?
|
Citiraj:
Morat ću se pozabavit s tim ReVancedom. NewPipe mi je ok ali više mi paše Vanced sučelje pa ćemo vidjeti. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G996B koristeći Tapatalk |
Instalirao sam i ja ReVanced ali odmah uočavam jedan problem.
Aplikacija mi ne pamti pretragu. Nisam logiran i ne želim biti, ali na starom Vancedu sve što sam pretraživao bi mi ostalo, a to mi je dosta korisno. Pa ako netko zna riješenje... P.S. I ne, nisam pauzirao povijest pretrage u postavkama. |
instalirao i ja revanced, sve radi ok ali imam jedan problem koji nisam imao s vanced appom. imam galaxy sat i sada svaki put kad na mobu gledam nesto na revanced ili yt appu, na satu mi se aktivira music app i mogu upravljati s videom kojeg gledam.
problem je sto cak ako i to ne koristim on je aktivan u pozadini i brutalno trosi bateriju. pokusavao sam naci neku opciju koju bih iskljucio ali bez uspjeha. tako da trenutno na mobu imam iskljucen bt ako gledam yt. |
da li stvarno whatsapp pop obavijesti nisu moguće na androidu 10? probao sam nekoliko googlanih savjeta ali i dalje kaže da ništa od obavijesti na desetki. kako je to moguće?
|
Microg zadnjih 7 dana koristi 1.4 %, revanced 1.1 al baš i ne gledam na mobu yt i to na a53 5g.
Uključen BTW stalno, 120hz na revancedu itd. |
Ata ce ti 120 na revancedu ako nema videa priko 60 :D
Meni na revancedu ne radi automatsko pauziranje videa nakon x min, osim ako nije upaljen ekran, na premiumu mi to radi |
A pusti ti to
Mora revanced ispast pametniji izbor od nas glupih koji plaćamo premium :D koji je naravno bolji i ispravniji Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk |
Ne bih youtube plaćao ni da košta 1 lipu. :)
Moj izbor, najviše zato što ne želim uopće koristit YT dok sam logiran, a ni ne želim uopće biti vezan za google usluge više nego što moram. Tako da ne kužim čemu stalno isticanje kako postoji neki indijski/turski/kirgistanski YT account za 1.4$... who gives s fuck - neću plaćati. Dakle, ReVanced je zakon, ima neke mušice ali popeglat će se to, većinom radi savršeno... |
Bolje spomenuti kirgistanski primijum nego da se netko lud zaleti i plati hrvatski primijum :)
|
Imam ReVanced i stari Vanced koji rade kako treba. Da plaćam korporacijama koje se valjaju u novcima, ne pada mi na pamet, pa makar bilo i 1 cent...
|
Pozdrav svima i sretan Prvi maj. te obljetnica Bljeska.
Zna li netko kako obrisati sms poruka sve odjednom? Aplikacija dopušta samo selektiranje, pa brisanje, a poruka ima 5 godina :) Hvala svima. edit > uspio preko Honor suite. |
Gdje skidate zadnju verziju Youtube Revanceda? Vidim da ima više stranica..
|
Citiraj:
|
Ajd mi ovo zbildaš objasni :D
|
Ja skinem gotov apk, instaliram i sve radi....
|
Citiraj:
|
Ma kakvo bildanje, skini i instaliraj
https://revancedextended.com/ |
ono sto sam ja primjetio je da revanced zdere bateriju puno vise od starod vanceda.
|
Na koji revanced misliš? Do sada nisam primjetio brzo trošenje.
|
Preporuke za dobar android file manager?
Uvjet mi je da ima dobru podršku za konekcije na ssh i samba server. Poželjno da je s 2 panela :) Koristio sam godinama x-plore međutim šteka u oba zahtjeva i izgleda da autor ne misli to ažurirati. |
Root explorer ako su ti tabovi oke. Probao preci na x-plore i fx ali nikako. Na tvu mi je xplore top, na mobu ipak root explorer
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:30. |