PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

DeadMan+ 18.05.2012. 11:11

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 2165398)
de ti meni bolje sa 670gtx reci ako mozes koliko ti je avg fps na ultra presentu na 1080p rezi i high presentu. kontam uzet grafu pa da vidim koliki ce mi biti boost u odnosu na 5870 kontam da mora biti bar duplo

nisam vrtio benchmarke sa ASUS GTX 670 DC2 na 1920x1200 sve ultra osim: antialiasing post je na medium, ambient occlusion SSAO, antialiasing deferred off i motion blur off jer mi tako najbolje izgleda, imam preko 100 FPS-a na vecini mapa, na Caspianu imam nesto manje, nisam jos stigao puno igrati

jurbAs 18.05.2012. 13:14

uffff jebeno.... kontam si da cu si nabavljat jednu :) koliko si ti platio asusicu?

DeadMan+ 18.05.2012. 15:10

Citiraj:

Autor jurbAs (Post 2165662)
uffff jebeno.... kontam si da cu si nabavljat jednu :) koliko si ti platio asusicu?

3470 kn, ali me jebe BF3, sve igre rade odlicno, a u BF3 mi se nekad pojave artefakti nakon ALT+TAB, ne mogu skuziti da li je problem u grafickoj ili u driverima ili u BF3 ili svo troje

Alph4Dawg 18.05.2012. 16:25

Vjerojatno driveri.Imas na guru3d dosta diskusije o tome i nekolicinu korisnih savjeta. :chears:

DeadMan+ 18.05.2012. 18:56

cini se da je iskljucivanje aera rijesilo problem

Shockre 18.05.2012. 20:03

stavi si da ga iskljucuje samo kad igras battlefield, a ne da ti je stalno iskljucen. ako ga zelis imat/ak nisi to vec stavio.

DeadMan+ 18.05.2012. 23:49

Citiraj:

Autor Shockre (Post 2165929)
stavi si da ga iskljucuje samo kad igras battlefield, a ne da ti je stalno iskljucen. ako ga zelis imat/ak nisi to vec stavio.

tako sam i napravio :)

ali xulos je nasao bolje rjesenje:
http://forum-en.msi.com/index.php?topic=158975.0

nakon sto sam iskljucio hardwaresku akceleraciju u Firefoxu vise nema artefakata u BF3 :stoopid:

Dottore 19.05.2012. 00:03

Citiraj:

Autor Shockre (Post 2165929)

Može link?

sinisa1989 19.05.2012. 09:18

Citiraj:

Autor Dottore (Post 2165998)
Može link?

Properties od bf3.exe, compatibility i stavi kvačicu na disable desktop composition.

hammer_of_thor 24.05.2012. 02:24

:D
:care:

Soundtrack isto odličan!

Beo 24.05.2012. 13:47

Jel možda netko zna di (i da li) ima za kupit Limited Edition BF3? A i da nije RU verzija.
Treba mi za bratića a nigdje naći. Thx :chears:

PointDexter 24.05.2012. 14:18

Citiraj:

Autor Beo (Post 2169764)
Jel možda netko zna di (i da li) ima za kupit Limited Edition BF3? A i da nije RU verzija.
Treba mi za bratića a nigdje naći. Thx :chears:

Direktno sa Origina?

Beo 24.05.2012. 22:58

Gledo sam to ali nema Limited Editiona pa reko ako ima još gdje za kakvu povoljniju cijenu.

Goranbm 25.05.2012. 20:32

Nisam uspio pratiti baš u zadnje vrijeme ove službene kanale, jer se zna datum izlaska ovog prvog DLC-a ??

I jel se spremate na double XP weekend ??

:D

hammer_of_thor 26.05.2012. 00:26

Upravo banan sa nekog Firestorm servera.
Ja pilot i lik sa friend liste gunner u Viperu, totalna dominacija, on cca 120 killova i 18k pointsa, ja nekih 70 killova i 23k pointsa.

Totalno smo okrenuli borbu, gubili smo za nekih 400 ticketa kad smo se joinali.

I par minuta prije kraja samo odjednom gunnera ubije admin, pa opet, pa kicka, ja kažem da nitko ne vara nego smo dobar Viper tim i meni ban. :fuming:

Goranbm 26.05.2012. 11:00

Hehehe, a tako ti je to. Ako si malo bolji odmah te ljudi banaju i optuzuju da si citer. A pazi kaj se meni dogodilo nedavno. Odem na neki server Leteci medvjedici ili tako nesto. I igra se TDM na kanalima. Igram negdje 10 minuta (7-15 score,u donjoj polovici svog tima) i lik me pocne castiti svakakvim lijepim rijecima preko chata i optuzivati da sam citer. I ajd ja reko neki kreten se nasao, boli me briga. Kad odjednom Killed by Admin. Nisam igrao ni 10 sekundi,opet killed by admin, i tako me lik izubijaojedno 5-6 puta, i odjednom mi napise onako socnu psovku vezano za mamu i neke stvari na dnu ekrana. Sto je najgore lik je bio neki nas ili tu sa ovih prostora, jer mi je sve pisao po naski. Stvarno nije normalno kakih ljudi ima...

JuiceBox 26.05.2012. 11:12

Citiraj:

Autor Goranbm (Post 2170959)
Hehehe, a tako ti je to. Ako si malo bolji odmah te ljudi banaju i optuzuju da si citer. A pazi kaj se meni dogodilo nedavno. Odem na neki server Leteci medvjedici ili tako nesto. I igra se TDM na kanalima. Igram negdje 10 minuta (7-15 score,u donjoj polovici svog tima) i lik me pocne castiti svakakvim lijepim rijecima preko chata i optuzivati da sam citer. I ajd ja reko neki kreten se nasao, boli me briga. Kad odjednom Killed by Admin. Nisam igrao ni 10 sekundi,opet killed by admin, i tako me lik izubijaojedno 5-6 puta, i odjednom mi napise onako socnu psovku vezano za mamu i neke stvari na dnu ekrana. Sto je najgore lik je bio neki nas ili tu sa ovih prostora, jer mi je sve pisao po naski. Stvarno nije normalno kakih ljudi ima...

Cuj me sad frajeru, da ne kazem nesto gore jel mi stvarno ides na zivce. Blatis nas po bugovom forumu, ovdje neces. Usto sjetio si se postat nesto sto se dogodilo prije 3 tjedna al bitno da si okacio tamo u roku odmah , a svoju stranu price nisi napisao?

No . da c/p s onog foruma

goranbm kaže...
Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3...M-Canals-only/

I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(

A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....

Xulos (ja)
Drugi put kad nekom ides govoriti da necija mama ima tvoj broj mobitela ili tako nesto i privatno te se upozori i ti nastavis, budi sretan sto nisi dobio permaban a ne samo kick ;) Nemoj se pravit glup jer vjerujem da to nisi ;) Svi su na server pozvani i dobrodosli, gluposti i vrijedanje nije, ako krenes s bezobrazlukom bezobrazluk ces i dobiti u najblazem slucaju kick pa ban.

Prvo je bio 7-11, sad je score 7-15. Sreca pa nema neki drugi forum bilo bi 7-40. Lijepo sam ti rekao i ti nastavljas opet, sad si dosao ovdje isto trkeljat po forumu i blatit nas ? How yes no...

Bishop 26.05.2012. 11:45

Na svakom serveru gdje se đojnam samo su dve vrste igraca, noobovi i citeri :D salim se of kors, al nisam igrao neko vrijeme i ekipa je ili postala uber pro ili mozda se stvarno vara, al nekak mi je presumnjivo da na svakom serveru netko vara. Kako god, sjecam se samo da u bc2 je bilo citera al svejedno je bio gust igrat, nekako mi je gust za bf3 splasnuo, dosta...

Goranbm 26.05.2012. 12:05

Citiraj:

Autor xulos (Post 2170963)

goranbm kaže...
Odem ja sad lijepo na ovaj server : http://battlelog.battlefield.com/bf3...M-Canals-only/

I sa scorom 7-11 nakon, ispiše se na ekranu da sam sljedeće za kick. Koristio sam shotgun kao i mnogo drugih (nije zabranjena) i pitam na chatu zašto sam sljedeći za kick (na engleskom) i javi mi se nekoliko igrača na hrvatskom svi me lijepo izvrijeđaše, ja malo uzvratim, i počne me Admin ubijat, jedno 4 ili 5 puta i ispiše mi na ekranu (prosto, nije za maloljetnike) - tvoja mama odlično puši .... I sad se ja pitam što mora se dogodit ljudima da bi se tako nešto dogodilo i kakva to mora biti nezrela i glupa osoba :(

A da ne spominjem da u životu nisam ni pogledao na neki čit ili slično nešto, a kamoli koristio. Mislim da se i to po mojim partijama i scoreu vidi .....

Xulos (ja)
Drugi put kad nekom ides govoriti da necija mama ima tvoj broj mobitela ili tako nesto i privatno te se upozori i ti nastavis, budi sretan sto nisi dobio permaban a ne samo kick ;) Nemoj se pravit glup jer vjerujem da to nisi ;) Svi su na server pozvani i dobrodosli, gluposti i vrijedanje nije, ako krenes s bezobrazlukom bezobrazluk ces i dobiti u najblazem slucaju kick pa ban.

Prvo je bio 7-11, sad je score 7-15. Sreca pa nema neki drugi forum bilo bi 7-40. Lijepo sam ti rekao i ti nastavljas opet, sad si dosao ovdje isto trkeljat po forumu i blatit nas ? How yes no...

Lijepo si to napisao, svaka ti cast. Ja se ispricavam ako sam uvrijedio tvoj server, ili ciji vec bio. I svaka cast na adminima koje imate isto tako. Zao mi je samo kaj nisam nisam uzeo lijepi SS one psovke koja mi je bila napisana preko ekrana.Inace provokacije su pocele od strane dva lika, bili oni admini ili ne, ja ne znam. Njihove rijeci nisu bile nimalo lijepe, a neporicem da i one koje sam uzvratio. A ja se nesjecam da me itko upozorio ili opomenuo. Ali onda nakon toga, ako sam vec nesto lose napravio, kao i pravi profesionalci kickate me ilibanate ili vec sta. Ali ne vi se nad menom izivljavate,bezveze me ubijate i castite psovkama preko cijelog ekrana.

A i onda si mogao c/p i post sa buga, koji je napisao neki lik odmah ispod mene:

Hahhahaha citam ovo tvoje i rekoh odoh probati,imao sam score 12 killova 5 krepo(ma nis posebno),kikne me rođak uz obrazlozenje koristim bugirani AN94 hahahaah,do jaja!

LP.

Full Throttle 26.05.2012. 12:32

ja isto mislim da nema tolko čitera kolko se čini. i kad se za nekog uvjerim da je čiter prije budem osjećal žaljenje za tog tipa nego rage

ali popizdim na sljedeće stvari:

-kad tipa prostrjeljam 7 puta (dakle 7 puta se pojavi X znak da je pogođen) i ne ubijem ga , pa se on okrene i ubije me s 2 metka (al to je do mene i kur.... sreće, a i odabira oružja)

međutim sljedeće stvari su greške same igre:

- zapinjanje za svako govno na cesti visoko 5 cm (recimo nemože se koračiti s ceste na nogostup na strike at karkand bez skakanja) + bug kod preskakanja objekata i to baš kad me neko drži na nišanu

- loš ili nikakav autobalanser. kakav je gušt u igri kad u jednom timu sam ja prvi s 12-8 i teammateovi se na deploymentu voze u krug s jeepom, a u drugom prva tri imaju po 30-5. mislim, nebi trebalo balansirati svaki put kad neki tim gubi, al za ekstremne slučajeve da.

- sve ostale gluposti i nelogičnosti zbog kojih imam osjećaj da je DICE nakupina bakterija.
a o tome kako rješavaju potvrđene cheatere neću ni komentirati...

Point 26.05.2012. 14:20

Nacin da osvojim Battlefield 3 MP key?

Postoji li ikakva mogucnost da osvojim Battlefield 3 key za multiplayer? Ima li mozda neka nagradna igra ili slicno?
Nisam u mogucnosti da kupim, zato vas pitam.

Ako iko zna neki nacin, molim ga da mi kaze.

ezz 26.05.2012. 19:58

upravo slozio fragmovie :chears: 720p ftw

PointDexter 26.05.2012. 21:57

Lijepo da još netko ovdje ima volje skupiti par fragova i staviti ih na hrpu :goood:
Preporučio bi ti ako imaš namjeru ovo i dalje raditi da se više fokusiraš na streakove i "atraktivnije" kilove. I da definitivno izbaciš ovo od Dukea :D
Zašto ti je dio ekrana izrezan?

Moram primjetiti da si na YT već dobio 2 dislajka, siguran sam da su oba od kolega forumaša :lol2:

Alph4Dawg 26.05.2012. 22:37

Ezz, zao mi je, ali pogledao sam samo minutu i nesto, ugasio i otisao pogledati 'No church in the wild'.
Vidim sto si pokusao, ali samo je jedan Birgirpall.
Kao sto je Triumph rekao, rijesi se Djuke.Iritira.
Jako losa obrada zvuka, rafali glasniji od glazbe, itd.

ezz 27.05.2012. 00:52

haha, to nije duke nego iz unreal tournamenta, kakvi ste vi gejmeri :D

posto je ovo prvi put da radim ovak nes, ja zadovoljan :P
dio ekrana je izrezan jer sam snimao u 16:10 kakav mi je monitor i onda razvuko u 16:9 za yt

cak sam i skuzio kako snimati bez frame lossa, velki napredak :)

Alph4Dawg 27.05.2012. 03:41

Mene sve sto ima dubok glas automatski asocira na Djuku. :D

Litra 27.05.2012. 23:41

Citiraj:

Autor ezz (Post 2171260)
haha, to nije duke nego iz unreal tournamenta, kakvi ste vi gejmeri :D

posto je ovo prvi put da radim ovak nes, ja zadovoljan :P
dio ekrana je izrezan jer sam snimao u 16:10 kakav mi je monitor i onda razvuko u 16:9 za yt

cak sam i skuzio kako snimati bez frame lossa, velki napredak :)

kak snimas bez frame lossa? ja probo sa fraps i padne za 20 fps-a...

musso 27.05.2012. 23:44

Citiraj:

Autor Litra (Post 2171675)

Najbolji, koriste ga moji klanski drugovi... FRAPS najgori...
http://mirillis.com/en/products/action.html

Ati freak 28.05.2012. 00:24

Citiraj:

Autor Litra (Post 2171675)

Na kojoj rezoluciji igraš?

Jel ti FRAPS na istom disku ko i igra?

Koje su ti postavke FRAPSa?

Uostalom na ovom kompu koji imaš je još odlicno da ti BF3 uopce radi...

Koristim FRAPS preko 4 Godine i radi snimanje i sve ostalo ok. Bez dropova i slicnih stvari.

Šole 28.05.2012. 10:25

Citiraj:

Autor musso (Post 2171683)
Najbolji, koriste ga moji klanski drugovi... FRAPS najgori...
http://mirillis.com/en/products/action.html

Daj napiši ili stavi sliku postavki koje koristite za snimanje.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:06.