![]() |
Citiraj:
inače sam na torrenthr.org i ni tamo nema the night of part 7 zasad... A i prethodne epizode su kasnile po nekoliko dana, tako da tražim neki novi tracker za torrente, uglavnom filmovi i serije... Ima neko kakav prijedlog ili možda pozivnicu za neku dobru stranicu? |
Pogledao MR Robot prvu sezonu, jako mi se svidjelo.
Krećem na drugu sezonu. Također, nabaio 11.22.63 na preporuku frenda, ćemo da vidimo jel dobro. |
Nemoj. S02 je koma u odnosu na S01.
|
Vidim da vas ima nekoliko kaj niste sretni sa drugom sezonom :D
Dat ću joj šansu ali idem sa manjim očekivanjima. |
Meni je 2. sezona ok, s tim da ima više smisla ako se gleda zaredom svih 7 epizoda koje su izašle do sad.
|
The night of 7
|
Netko je vec jednom preporucio, pa bi se ukljucio u tu preporuku:
Iznad spoilera stavite o kojoj seriji pisete? :) Ovako recimo za ovaj spoiler iznad nemam pojma o cemu je. Mozda je nesto sto sam pogledao pa bih rado komentirao, a mozda je nesto sto nikako u ovom trenutku ne zelim procitati. Ovako ne mogu znati. Nikako :) |
Citiraj:
|
Fear the Walking Dead, kako je to loša serija. Prestao gledati sad kad su se vratili nakon pauze.
|
FTWD meni uopce nije losa. Sasvim ok za ubiti malo vremena, tako da i dalje pratim. Pratim i dalje Dark Matter takodjer koja je od prosjeka postala jako dobra serija. Svaki sljedeci nastavak je sve bolji i bolji :)
|
Dali se govori sta o xfiles sezona 11?
|
kakva je ova jessica jones, sinoc pogledali prvu epizodu, ono sporo do boga, neki virtualni lik napada, jel vrijedno trosit vrijeme na jones?
|
Citiraj:
|
Kaj nije Mulder zaokupiran same lovom name Carlie Mansona j Aquarius?
|
Citiraj:
|
the night of
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a bogami, bas. :D
|
wayward pines, s02
slabo. jedina svjetla tocka sezone su antagonisti s druge strane zice. cak ih se i premalo dodirnulo koliko je trebalo, u stvari. sam grad je u ovoj sezoni od utopije krenia u distopiju, autori su valjda zelejli prikazat realsocijalisticki ili fasisticki koncept indoktrinacije doveden do ekstrema, no nazalost, omelo ih je par sitnih detalja..kao npr labava, a i - cesto tek da se nade - prica i valjda najlosija grupa protagonista ikad... dok smo u prvoj imali iskusne kuke tipa dillona, melisse leo ili howarda, ovi iz druge su jezivo bezlicni i dosadni, kulminaciju su dozivjeli u zadnjoj epizodi s natprirodno velikom kolicinom pseudoherojske patetike. covjeku jednostavno bude zao sta ih abbiesi nisu objedovali vec u drugoj epizodi. :D sta se mene tice, ovo je def kraj w. pinesa, bez obzira na foxovu odluku da li ide dalje ili ne - ironicno, mogli bi povuc paralelu s idejom vodiljom same serije. eventualno |
Meni je isto losa s02, skrpali su kraj ko ni sebi ni svom.
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
Citiraj:
Isto, preporuka, The Night Manager, Loki i Dr.House , sverc oruzja itd... Pogledao sam samo prve 2 ep(od 8 sve skupa, mislim) i neloše. Cak dadobro. |
Citiraj:
|
Malo informacija o Stranger Things S02
http://www.index.hr/black/clanak/sve...gs/915777.aspx |
Night of imao fenomenalan kraj, super serija.
|
Pogledal, I Am Not a Serial Killer i ugodno sam iznenaden. Lagani hororcic sa dobrom scenografijom, radnjom i glumom..
Kriva tema, sry... |
The Night Of
|
Night of gotova ili će ići i 2 sezona?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ako je tako onda ću pogledati
hvala na odg roberto |
the night of
Uff, dobra, tek sad pogledo. Mislim da nece bit s02, cisto zato jer je ovdje rijec o HBOu, axe-ali su Rome,Deadwood,Carnivale,True Dectectives...Serije za koje bi druge producentske kuče ubile i vukle sezone u nedogled, oni otkazu s lakocom, jer ima vani još boljih scenarija,a ocigledno neko u HBOu zna kaj radi. Filozofija im je:"quit while you ahead and theyll come back for more". I funkcionira. Ak neko treba cool off s01 American Crimea je jako,jako dobra, s02 meh |
Pogledan The night of. Zadovoljan krajem, serija u globalu 7.5-8/10, ima nekih mušica ali ništa što puno oduzima od kvalitete.
|
The Night Of:
Zadovoljan krajem... |
the night of
|
The Night Of
|
The Night Of
|
Citiraj:
|
meni je zanimljiva ona prica s mackom