![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
ako netko naiđe na kakav dobar deal ... u potrazi sam za 1440p 27" IPS monitorom ili 1440p 21:9 34" IPS
|
Citiraj:
Kako ide dostava preko es? |
Kao i za bilo koju kupnju s Amazona ako je diler sam Amazon - iz njihovog skladišta.
|
212€ stoji...:stoopid:
|
A proslo :D sta bi ti da te amazon ceka :lol2:
Bilo je sinoć. |
Meni je i jučer pokazivalo preko 200€, ali onda nakon nekoliko refresha prebacilo na cijenu koju je kolega napisao. Čudno.
|
Sinoć je više puta išla cijena gori doli. Za one koji ne znaju taj Keepa graf koji ostavim u temi za akcije se updejta svako malo, nije statična slika.
|
Citiraj:
|
I sada je cijena vrlo povoljna - 220€ sa poštarinom za 4Tb je odlična cijena. Kod nas je oko 300€. Na mindfactory-ju je 238€.
|
A koji je kupon jel vrijedi jos
|
Ima ispod vaucer za 25€, pa sa dostavom dode 206€.
|
Citiraj:
|
Hah nisam uopce skuzio da su na linku slike...brutalna cijena za švicu...vidim sad gdje je vaucer hvala
|
Citiraj:
Već su javili da je poslano DPD-om, brzi su. Inače, isti model sam prekjučer naručio i na centar tehnike, tamo je samo 10 eura više, ali njima je sustav u banani i ne znam hoće li narudžba uopće proći. |
piše nedostupno :D tsk da ne znam kad će ti doć
|
U city centar west imaju jos 2 komada. Pa kome je usput...:-)
Cijena je ista kao i webshop. |
Citiraj:
Javi je li došao jer čitam na drugom forumu da su ove s Centra Tehnike krenuli otkazivati. Sretno :chears: EDIT: Ipak i njima došlo :D |
Hvala dinos i od mene. Rijesio sam i za sebe u lokalnoj trgovini 😀
|
Edit, brisati.
|
Citiraj:
Uzeo i ja😀 Tnx i od mene 😀 Poslano sa mog |
Nestalo u centru tehnike, dobar uredjaj pa je brzo otislo ili su imali 1-2 komada na lageru?
|
Nisu imali ništa koliko sam ja razumio. Bilo je dostupno na netu, naručio sam i javili kasnije da nemaju ipak .
Vjerojatno vuku od Xiaomi store cijene i dostupnost pa nije ažurirano bilo Poslano sa mog |
Nešto novo na tržištu usporedbe cijena: https://koreqt.hr/
Još je work in progress, skupljaju se trgovine. |
Koja je razlika prema nabavi.net?
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Koliko vidim, za sada je razlika u tome što imaju puno manje filtera :D
|
Sve ok, uz jeftinije.hr i nabava.net koji imaju duopol 3ci igrac morao bi ponuditi nesto exstra da privuce korisnike za pretraživanje na njem. Meni je draza nabava od jeftinije kada trazim nesto za kupovinu. A najnižu cijenu prikazu oba jednako. Odnosno isti shopovi su tamo i vamo.
Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
Naziv im isto nije baš primamljiv.
|
Kao što je Lika091 napisao, novi igrač bi trebao ponuditi nešto novo.
Od novoga mi pada na pamet integracija SVIH web shopova, htjeli oni to ili ne. Možda i vidjeti mane trenutnog pretraživanja kod konkurencije i poboljšati to. |
Mislim da je taj poslovni model baziran na tome da onaj tko je uključen treba za isto plaćati. Uključivanje na silu po meni baš i ne bi bilo strateški uputno :D
Drugi način bi bilo s referalima/postotkom od prodaje, ne znam koliko je to kod nas izvedimo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |