PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Android aplikacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207579)

dzajko 18.12.2022. 18:14

Jeli netko ima problema nakon zadnje updatea, whatsapp mi uopce ne vidi videa iz kamere kada ga idem poslati nekome. Jedino mogu kada udjem direktno u galeriju pa onda podijeli i posalji nekome. Ukoliko udjem u wap i idem poslati video, kada otvori galeriju uopce ne prikaziva videozapise. Samsung a52s

OuttaControl 28.01.2023. 17:48

Keyboard Designer, najbolja tipkovnica, kompletna kustomizacija, zasad ima samo 2 mane, ne mogu kupiti dodatke u hrvatskoj,a rado bi coviku da 3 eura i nisam nasao hrvatski rijecnik u json formatu da ga ubacim. Malo mi jos treba da se naviknem al top topova.

markotornic 28.01.2023. 18:27

Citiraj:

Autor dzajko (Post 3646010)
Jeli netko ima problema nakon zadnje updatea, whatsapp mi uopce ne vidi videa iz kamere kada ga idem poslati nekome. Jedino mogu kada udjem direktno u galeriju pa onda podijeli i posalji nekome. Ukoliko udjem u wap i idem poslati video, kada otvori galeriju uopce ne prikaziva videozapise. Samsung a52s

+1

xlr 28.01.2023. 18:28

To si vjerojatno i skinuo mimo playstorea jer mi nije dostupna ni na jednom uredjaju doma

OuttaControl 28.01.2023. 18:57

Citiraj:

Autor xlr (Post 3655799)
To si vjerojatno i skinuo mimo playstorea jer mi nije dostupna ni na jednom uredjaju doma

Jap jap sa apkpure, ali sam poslao mail developeru da doda i hrvatsku.

SPLiFF 02.02.2023. 17:51

Ispao sam njub i kupio na Amazonu 2kom play store gift carda od 5€.
Sad mogu guzicu obrisat s njima, odnosno ne mogu ni to ako ih prvo ne isprintam.
Koristi netko njemačku regiju u play store pa da može to iskoristiti?

Ili možda znate, mogu li to ovako riješiti - da prijavim sekundarni google račun i na njemu podesim location Germany. Mogu se spojiti preko VPN, to nije problem.
Primarni račun ne mogu prebaciti na dojčland jer mora proći godinu dana (!!!) od prvog dodavanja kartice za plaćanje, znači još 364 dana :)

Ispitujem zato što nije za mene, nemam nijedan android uređaj da isprobavam.

nepalac 18.03.2023. 13:13

U zadnje vrijeme mi Telegram aplikacija stvara foldere na mobitelu u koje stavlja sva videa, slike i dokumente koje sam pogledao u telegram grupama.
Otvorim galeriju, a tamo par Telegram foldera koji su se sami napravili.

Jel to neki novi glupi fičr i kako to isključiti?

domy_os 19.03.2023. 03:21

Autodownload media stavi na low i save to gallery sve isključi, to je prvo što sam napravio nakon instalacije, nije se nikad samo uključilo.

nepalac 19.03.2023. 11:28

Auto media download mi je bilo medium, stavio sam sad na low, a save to gallery mi je sve već isključeno.
Vidjet ću kako će se ponašati ali to mi se dogodi otprilike svaka 2 tjedan, da mi sve živo što sam gledao po grupama poskida na mobitel, čudno...

Cuky 19.03.2023. 11:38

Iskljuci permission za pristup storageu aplikaciji i trebao bi rijesiti problem.

nepalac 29.03.2023. 21:22

Ne znam jel još netko ima ovakav problem.

Dakle, na google photos imam par foldera u library, čisto radi preglednosti.
Kad otvorim folder, odaberem "add photos" i uredno mogu dodati fotke u taj folder ali ako želim dodati video ne prihvati ga.
Znači video je uploadan u photos aplikaciju ali se ne želi dodati u folder.
Neke uspijem dodati, a neke nema šanse.

Većinom se radi o kratkim video sadržajima, dužine 20-30 sek.

Guglao sam ali ne nalazim rješenje problemu pa možda netko slučajno zna...

GreenLife 30.03.2023. 14:48

Evo ja sad probao, uredno radi. Video od 9sek, syncan i dodan u folder.

Probaj Force stop, clear cache i ponovno pokreni.
Provjeri ažuriranje.

nepalac 30.03.2023. 18:02

Probao clear cache i ostalo, neće opet.
Neke video datoteke dodam bez problema, neke nema šanse da dodam u folder, piše da je dodano ali nije.
A ništa, proučavat ću još malo, u nečemu je caka...

Mar 14.04.2023. 19:03

Otprije dan-dva mi više ne radi YouTube Vanced (javlja "the following content is not available on this app").

Očito Google nešto mulja. Probao sam i ReVanced koji ima problem sa bufferingom videa nakon kratkog vremena i YouTube Pro ali ništa.

Da li tko zna neki ekvivalent Vancedu a da radi.

nepalac 14.04.2023. 19:13

NewPipe >> https://newpipe.net/

Open source, nema reklama.

Vanced je napušten projekt pa se pojavljuje sve više bugova i reklama, ja ga još uvijek koristim ali vidim da nema svrhe pa se lagano privikavam na Pipe koji sigurno ima budućnost jer je open source pa ga neće nitko gasiti.

AndroiOs 14.04.2023. 19:51

youtube premium...cijena jednog pica mjesecno

scarwin 14.04.2023. 20:21

Da, za 1.64€ ne želim tražit alternative.

Sn4k3 14.04.2023. 20:48

Citiraj:

Autor Mar (Post 3670865)
Otprije dan-dva mi više ne radi YouTube Vanced (javlja "the following content is not available on this app").

Očito Google nešto mulja. Probao sam i ReVanced koji ima problem sa bufferingom videa nakon kratkog vremena i YouTube Pro ali ništa.

A ja se upravo pitam zašto mu svaki video koji pokušam pogledati prestane nakon 30-60s... :hitthewal:
Inače Revanced do danas radio bez greške...
Odo isprobati New Pipe.

Isprobao kratko NewPipe, odlična lightweight aplikacija sa dovoljno opcija za fino štelanje, nažalost ne podržava Google/Youtube sign-in niti će ga ikad podržavati... Youtube Premium izgleda jedina opcija.

Dottore 14.04.2023. 21:49

Citiraj:

Autor Sn4k3 (Post 3670887)
A ja se upravo pitam zašto mu svaki video koji pokušam pogledati prestane nakon 30-60s... :hitthewal:
Inače Revanced do danas radio bez greške...
Odo isprobati New Pipe.

Isprobao kratko NewPipe, odlična lightweight aplikacija sa dovoljno opcija za fino štelanje, nažalost ne podržava Google/Youtube sign-in niti će ga ikad podržavati... Youtube Premium izgleda jedina opcija.

Koja je verzija? Trenuto 18.13.37 vrti skoro sat vremena i bez greške. Da kucnem po ekranu.

https://i.ibb.co/vmv0V1Q/Screenshot-20230414-214653.jpg

Sn4k3 14.04.2023. 22:07

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3670897)
Koja je verzija? Trenuto 18.13.37 vrti skoro sat vremena i bez greške. Da kucnem po ekranu.

https://i.ibb.co/vmv0V1Q/Screenshot-20230414-214653.jpg

Kod mene je 18.07.34. Ne zapinje na svakom videu al na većini da... Idem napraviti update pa isprobati.

locks 14.04.2023. 22:44

ReVanced 18.11.36 radi bez greške kao i Vanced 17.03.38...

Mr.Ex.President 15.04.2023. 11:29

Meni Vanced također još uvijek radi, kolegi ista verzija ne radi, tj. radi loše.
Također iako mi sve radi i nemam (još) reklama u videu, primjetio sam da su se reklame počele pojavljivati dok browsam tražeći video, što prije nije bio slučaj. Očito da Vanced broji zadnje dane slave, što je i normalno s obzirom da se ne razvija kao projekt...

Gogole Premium (indijski ili čiji već se nudi po tutorijalima okolo) je next step očito... za 10ak kuna mjesečno se neću mislit...

nub 15.04.2023. 12:50

Citiraj:

Autor Mar (Post 3670865)

Ista stvar. Probao malo new pipe, ali na kraju i to maknuo i sad gledam kroz browser (brave) pa nema reklama. Za pogledat video tu i tam na mobu ok.

locks 15.04.2023. 13:32

Vanced je ugašen zbog znanih razloga, ali ReVanced se razvija stalno. Radi odlično...Meni osobno ne pada napamet plaćati nešto što ne moram...

Darko150 15.04.2023. 14:13

Skinuti Revanced manager, s njime krekirati Youtube koji je aktualan na telefonu... Taj Youtube postaje Revanced i radi ..
Izgleda komplicirano, ali nije, 3-4 minute posla

d0X 15.04.2023. 14:24

Citiraj:

Autor locks (Post 3670984)
Vanced je ugašen zbog znanih razloga, ali ReVanced se razvija stalno. Radi odlično...Meni osobno ne pada napamet plaćati nešto što ne moram...

Onda zahvali svima koji plaćaju premium ili gledaju reklame jer se njihovim parama održavaju serveri da bi mi ostali mogli piratski uživati bez reklama.
Btw. običan Vanced još radi najnormalnije, osim što prikazuje reklame u home pageu. U videu blokira sve kao i prije.

goran1985 15.04.2023. 14:29

Meni Vanced radi na mobitelu, na tabletu nije. ReVanced sam instalirao sa prvog linka na internetu, bez Managera ili MicroG i radi, valjda je povukao to od Vanceda, nemam pojma...
ReVanced je i bolji od starog Vanceda, gestama i mogućnošću preskakanja introa, sponzorskog dijela videa i sl...

the.elles.d 15.04.2023. 15:30

Odakle ReVanced skidate?

strikoo 15.04.2023. 15:38

Imas revanced manager na githubu
pa sam specas YT

locks 15.04.2023. 15:38

Citiraj:

Autor goran1985 (Post 3670995)
Meni Vanced radi na mobitelu, na tabletu nije. ReVanced sam instalirao sa prvog linka na internetu, bez Managera ili MicroG i radi, valjda je povukao to od Vanceda, nemam pojma...
ReVanced je i bolji od starog Vanceda, gestama i mogućnošću preskakanja introa, sponzorskog dijela videa i sl...

ReVanced traži MicroG, a prepoznao ga je jer imaš instaliran Vanced...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41.