![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Case je odličan, mislio sam da će se razlohat i oslabit, ali kvalitetan je. I imam već 3 ponude da ga prodam... :) čak i za veće pare nego sam ga kupio. No ne dolazi u obzor jer bi opet uzeo Jiayua, no riskiram da mi dođe zdrkan ili da me oglobe na carini :D Sve u svemu, prezadovoljan sam mobitelom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/1O/Kj/2OP07s1g/usb1.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Još jedno pitanje za Jiayu G4s/c. Jel ovaj srebrni okvir okolo metalan ili samo "kromirana" plastika.
|
Citiraj:
I kad se puni preko usb-a i preko punjača (od Samsunga) ostaje hladan ko Ellen. Doslovce, nema razlike u temperaturi kučišta. |
To mi je drago cut, jer sam i sa narucia isti :D
|
Citiraj:
Rekao sam svoje iskustvo s jeftinim powerbankovima, Xiaomi tu ne spada. Što se Nea tiče, MS zasad nije najavio podršku za nijedan MTK SoC, no to ne znači da neće. Treba pričekati hoće li ovaj model biti zaista i biti predstavljen. Također, Neo nije ni na MS-ov popisu proizvođača. |
Oppo N1 Mini dobio cijenu - 430$
http://www.unwiredview.com/2014/06/0...ni-isnt-cheap/ |
Citiraj:
|
Vjerovali ili ne jedna prijateljica je kupila THL T100S za 2400kn u našoj trgovini, ima garanciju od 2 godine ako se ne varam...
:hitthewal: Odabrala je kineza u moru svih poznatih i provjerenih brendova... |
A čuj, zbog balansa na ovom svijetu, mora biti i takvih ljudi.
|
Ekran za iocean x7 mi dodje bez carine, zamijenim ga, ne radi, baca samo backlight bez slike..bit ce da su mi dali ekran za neku drugu verziju...sad ga vracat natrag, riskirat carinu na drugi...
|
Citiraj:
|
Evo ga u prodaji. OPO http://www.spemall.com/OnePlus-One-S...-3G-Ram_g.html
|
Malo su pretjerali sa cijenom jer je najavljena cijena od 300$ za 16Gb i 350$ za 64Gb verziju. Čekati ću da dođe u EU i da vidim neke reviewe jer je još uvijek nepoznanica za sve.
http://www.phonearena.com/news/OnePl...veiled_id55452 |
Očekujem flop of the year što se moba tiče... Pogotovo kad se sjetimo kakav je hype dignuo taj mob.
|
Hype je bio prevelik, stvorila su se nerealna očekivanja, a mob je sasvim prosječan u moru tih kineskih flagshipova... dosta tih stvari danas stvara baš marketing, umjesto specifikacija.
|
Jiayu G4S Camera samples
Kako ja nemam vremena nešto pofotkati dijelim link na mtkforums gdje je netko okinuo par fotki, pa možete analizirati i kritizirati. :)
Nadam se da se nisam napravio nešto suprotno poslovniku. :D |
stiga i meni powerbank sa merimobiles. Stvarno je hladan, evo puni se već 5 sati, macan je totalno kul. :D
|
Ne kužim zašto iste te slike ne postaš tu u temu... Samo thumbove stavi tu u temu i gotovo. Čemu linkanje drugih foruma...ti stavi svoje pa da vidimo onda. To kaj je slikao netko drugi, otom potom.
|
Citiraj:
|
Po specifikacijama to izgleda odlicno. Prilicno sam zainteresiran za taj mob, ali to sa voucherima i ostalim mi se ne svidja. Kada izadje na trziste i prodje mjesec-dva vidjet ce se pravo stanje stvari a mozda i cijena padne makar malo, ili bar dodje na onu cijenu koju su najavili
|
Ak imate pozivnicu, cijena je ona napisana na njihovom sajtu.
|
Citiraj:
Vivo i Oppo dolaze iz iste kuće, proizvode skupe i kvalitetne uređaje, a OPO je u biti Oppov proizvod, namijenjen "overseas" tržištima. Bez obzira na priču o privatnom biznisu bivšeg VP-a. |
Citiraj:
A drugo, Cyanogen romovi su komedija u zadnje vrijeme. No, nadajmo se da sam u krivu ;) BTW, evo pukljavi GPS na Điđotu G4C :D http://www.pohrani.com/t/1Z/wi/3xfJ72Vy/dsc0451.jpg Nakon 15-tak minuta. Jel to donekle OK? |
Ne, to je donekle GPS. :D
|
BMK :D
Nego, zamolili su me kolege da i u ovu temu ubacim ovaj post, no da ne copy/pasteam, evo jedan lagani osvrt na Cubot i ekipu oko njega :) (tko nije vidio post u temi o kupovini sa neta) LINK |
A što sam ja cijelo vrijeme govorio zašto su na naslovnim stranicama šopova kjuboti i ostala žgadija.
Ako su tebi davali za 75, onda ga banggod dobije za $50. |
Ne znam što si govorio jer nisam baš pratio teme na drugim forumima, ali jako dobro znam što se ovdje pričalo za cubotare i sličan odron.
|
Oni imaju 8 jezgara a samsung recimo samo 4.
|
Citiraj:
Citiraj:
A i nisam te ja napao s ovim odgovorom, samo sam izbacio info da su ovi koji ga imaju rekli da nemaju nikakvih problema s temperaturom(zapravo da se uopće ne mijenja). Pa MS i ne mora najaviti podršku, dosad je i bilo neko pravilo da uređaj bude na popisu proizvođača, al pomalo se to mijenja. Znam da je WP puno zatvoreniji od androida, al zašto misliš da se to nije promijenilo, zašto nebi proizvođači sami mogli ubacivati WP na svoje uređaje kao što svi rade s androidom ako se iz MS-a otvore, u svakom slučaju novi čip nije potreban(kao što si napisao gore, odnosno moglo se krivo razumjeti iz tvog teksta gore). Neo je bio samo primjer, al nevezano za njega, ubrzo ćeš vidjeti dosta WP uređaja na MTK procesorima ... Citiraj:
A debele marže će ovi sa strane uvijek uzimati, al njih ni ne trebamo gledati pošto ćemo imati originalne Oneplus trgovine po europi... |
Citiraj:
|
Koji genercki odgovori.
Igral sam se sa Zopotom 998 u East Gateu i dobro to cudo radi i ogromno je. |
|
HAHAHAHAHAHAHA this made may day :D
|
Citiraj:
|
Bome da. I vidi se da sam tipka jer ima tipfelera :D obično kopi pejstaju iz translatora, ko oni moroni na FastCardTechu.
No dobro, drago mi je da smo elaborirali vrlo renomiranu firmu Cubot :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |