![]() |
Kako ti znaš koliko sam ja imao Meizua i šta to briga uopće. Gore sam čovjeku predložio pristojan telefon za 1300kn, kojeg može i ne mora razmotriti. Ja imam bar neko iskustvo s Meizuom, a ti nikakvo, ali uskačeš ko po običaju s lupetanjima.
|
Uzimam u obzir ali tražim i dalje..
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Da valja onda bi ga ljudi kupovali, ali nitko živ ga ne kupuje. Citiraj:
|
Fala za Mi8.. definitivno ulazi u obzir 👍
Citiraj:
|
Imao Samsung, iPhone, LG, Nokiu, Xiaomi, Htc, Huawei..nikad nisam imao Meizu ( nekažem da nije dobar ili da ne valja) ali bih se ipak držao ovih gore navedenih
Ok, pošteno.To je bio samo prijedlog. Ni najbolji ni najgori....
Imaš na njuškalu P20 Pro za nekih 1900-2000kn. |
Meizu sam i ja gledao da bih si nabavio, ali, kolko citam okolo, rak rana im je (nisu bas azurni) softver, a i poneki bug, inace dobar mob, al eto, softver im je boljka..
|
https://www.njuskalo.hr/xiaomi-pocop...oglas-31804148
Za 1300 kn bi pogledao ovo. Isto je snap 845. Ako je vjerovat u oglas da je odličan. |
Bas je nedavno bio na njuskalu novi HTC U12+ za 1400kn.
Sad mi je zao sto ga nisam uzeo. |
https://www.njuskalo.hr/sony-xperia-...oglas-31719735
Imam ovaj mob, za ovu cijenu je taman kome paše 2016/2017 dizajn. Snap 835 je u igri ovdje. Bolja opcija od meizua bi rekao ovako. |
Citiraj:
http://forum.flymeos.com/thread-50499-1-1.html |
Redovan je update CN firmwarea. Za 16th stable u 5. mjesecu, a beta konstantno. Problem je što CN fw ima samo kineski i engleski jezik.
Meizu je lijen za global i to je nažalost tako. |
Citiraj:
Ljudi/ forumaši očekuju dobru podršku i solidan mobitel. Nije bitno imati SD845 kad badava nema sw podrške. Отправлено через SM-G975F |
Nikoga ne nagovaram. Predložen jer je jako povoljan s obzirom na specifikacije.
Slažem se za update, ali dosta forumaša će reći: "ne diraj ako sve dobro radi"🤔 Kad vidim kakvih sve krševa se prodaje u rangu 150-200€ kod nas, a tu mislim na razne Cubote i Doogee i šta ti ja znam, koliko loš može bit mob na SD845 s Amoled ekranom kupljen kod nas s 2god. garancije za 1300kn?! Jel zabranjeno predložit nešto što nije Samsung, Huawei ili Xiaomi? |
Citiraj:
Čemu onda preporučivat i malo manji drlog Meizu? Citiraj:
Nego tek kad netko drugi dođe na forum i kaže da Meizu nema update za Global onda to sve saznamo. Ali bitno da prije toga kažeš: Citiraj:
Mobitel bez kvalitetnog softvera i podrške je poluproizvod, a to je Meizu. |
Citiraj:
|
Očigledno trolovima poput ovog panasonica sve smeta i lupeta gluposti jer mu je dosadno. Ne smeta mi 😁
|
Citiraj:
Prošao sam s Nokiom verzije Androida od 8 do 10, nisam primijetio nikakvu pozitivnu promjenu, osim hrpe bugova nakon prelaska na 9 i jebenog search bara u 10ki. Sad imam ZTE koji srećom neće nikad dobit update, ali sve radi kako treba i nije me briga. Citiraj:
Forumska populacija je u globalu nebitna. |
Pa bas zato sta je forumska populacija nebitna se ne bi slozia s vama oko preporuke nego s panasonicom. user danas zeli plug n' play uredaj, kakve instalacije romova i slicni bakraci.
Mislim da bi bilo fer napomenit kad se preporuca takav mobitel da za imat ga up-to-date treba bit podosta racunalno obrazovan i trosit podosta vremena. Tko kaze drukcije - laze. Takoder da nema jezik nego engleski i kineski. Da se razumijemo, ja sam isto nekad drljao po cubotima, coolpadima i slicnima ali mi danas to niti ima smisla niti pada na pamet. Dovoljno o meizu (anti)preporuci govori ovaj quote locksa :kafa: Citiraj:
|
Imao Meizu mx5 2 god...niti jedan update....Zte Axon 7 u 2 god jedan update....Do havarije oba uredno radila....sad imam Šaomija i u pola godine više updateova nego ova dva zajedno....Da me ubiješ ja ne vidim razliku u svakodnevnom korištenju....A šta se tiče jezika dosta ljudi preferira engleski....Usput meizu je ima puno manje bloatwera u odnosu na šaomi....
|
Da mi je vidjeti takav "plug/n/play" uređaj danas, a da nije ovog tipa
https://www.zutiklik.hr/overmax-mobi...-fm-bt-torbica Što sam stariji, sve me više živcira Android i njegova "otvorenost" i sve mi se više sviđa Apple i njihova politika da je korisnik kreten i da mu treba dati što je manje ovlasti moguće. Pametni uređaji za glupe korisnike :D Odeš u prvi dućan s tehnikom, staneš malo dalje od stola gdje su izloženi mobiteli i u roku 15 minuta vidiš sve tipove korisnika i što im je zajedničko. Kupuju "big & shiny" proizvode, a ne kvalitetne i funkcionalne i živo ih zaboli što gore piše i što znači flešanje, apdejt, android verzija, SoC, SOT, Snapdragon i ostale gluposti oko kojih se ovdje svađate. |
Meni je prije nekoliko godina ajfonovska "jednostavnost" bila ipak malo previse pa je brzo otisao dalje :) Nakon sto godina na Nexusima i provodeci vise vremena na XDA podforumima nego u diskačima, odlucio sam se na Samsunga. Mogu priznati da sam fino oglupio u ovih 3-4 godine. Nedavno fleshao sat na drugu regiju, onako, znoj i dva dana istrazivanja "kako i sto ako...". Starim(o) :D
|
@locks
Nemam ništa protiv tebe , ali slažem sa @panasonic. Nepoznajem ga niti osobno i u pravu je. Bolje da prestanete prepucavati. Citiraj:
Više ne patim za rootnjei i jailbreak. Staviš app i vozi miško dok zora ne svane. Отправлено через SM-G975F |
ekipa ima tko iskustva s reklamacija mobitela kupljenih s njuskala s produzenja pretplate, znaci drugo ime nego ovaj sta predaje zahtjev.
naime htio bi uzet p30p s njuske novi zapakiran s racunom iz tele 2, i s njihove stranice s chata mi odgovaraju da u slucaju popravka osoba koja je na racunu mora donjet na popravak, ne itko drugi? jel to istina ili da ne gledam onda njuskalo i trazim dalje |
Ja sam nosio službeni Huawei direktno u Agram. Mislim da su tamo samo otvorili HiCare na mobitelu i iz njega sve isčitali.
Imao sam i račun od firme i garantni listić koji sam si sam ispunio (jer ga nisu u centru), ali mislim da to nisu ni pogledali. Možda sam telekom to traži, ali zašto bi išao reklamirati u telekom, kad ti ovlašteni servis to brže riješi ako odneseš direktno njima. |
Zato jer se znalo događati da ti servis samo popravi dio moba (najčešće mbo), a telekom ti da ganc novi mob.
|
Ola, da priupitam za pomoć.
Firma kupuje mobitele pa na izbor imam: Xiaomi Mi Note 10 Lite ili Samsung Galaxy A71 DS Stavke koje su mi nebitne - ekran, kamera :D odnosno jedina bitna stavka mi je baterija i zato više naginjem Xiaomiju pa me zanima s obzirom da je baterija jača na papiru je li tako i u praksi. Davnih dana sam koristio Xiaomi Redmi 5 i koliko se sjećam sve je bilo skroz ok, nisam imao neke battery drainove niti probleme. Korištenje: dual sim, whatsapp, viber, 3x mail, razgovora 2-6h dnevno. Nekoliko puta mjesečno i GPS pa ne bi bilo zgorega da nije 1 min = 1%, nešto sitno tapatalka kad sam na kenjari ili pušim :) |
Također pitanje imam xiaomi pocophone već gotovo dvije godine i trebao bi novi telefon jer je na ovome baterija već u banani a i smeta mi debelo meso gore kod kamere.
Ima li kaj bolje do 2 soma od redmi note 9s a da je veci ekran? |
Redmi Note 9S ima 6,67 inča. Teško ćeš pronaći nešto s većim ekranom u toj cijeni.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |