![]() |
...četvrti put za redom One,Metallica naravno..psihopat,jbg:D:roller:
|
Divlje jagode - Oluja - prigodna za one koji danas idu put alkohola :D
|
dandy warhols - bohemian like you
|
meni najjača pop pjesma ikad Black - Everything 's coming up roses http://www.youtube.com/watch?v=rwlFp4f9CBY
lik ima preheben glas :goood: jedna od najboljih stvari ikad, i najcool serija svih vremena(Crime Story) Del Shannon - Runaway http://www.youtube.com/watch?v=tSuzt...eature=related i za kraj car svih careva:care: the Man in Black sa Folsom prison blues http://www.youtube.com/watch?v=N5Ts4M3irWM |
Citiraj:
inace taman preslusao Godflesh - Streetcleaner (1988) a sad ide Kozlak - Wintertouch Kozlak - Hladno Srce Je Vjecna Zima |
Citiraj:
Citiraj:
Bilo koje epic balade 'f kors :) Hmmm... znaći, pjesma 8 minuta, i noć cca 7 sati, u jednom satu čuješ ~7-8 puta tu pjesmu x 7 sati... = 50-ak puta :p - jedna pjesma na repeatu To je pos'o :) Citiraj:
Inače čisto ok bend za naše prostore :) Meni ide: >>Breaking Benjamin - Had Enough<< Premočna stvar, predobro :care: :) Nego, ako itko zna koji je ovo "film" u pozadini dotične pjesme, bio bi mu zahvalan na informaciji. |
Lagani O.T:
Ali dali netko zna naziv one stvari koja ide u pozadini one emisije: Plodovi zemlje Znate ona stvar koja je ista odkad ja znam za sebe. tn tn tn tttttttt tn tn tn... :) Tražim, ali nigdje nemogu nać koju glazbu koriste za pozadine. One day at the time |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Clint Mansell? Curtis Mayfield? :zdero: Pf, još će ljudi linkovat A. R. Rahmana, HM. |
da,taj requirem of dream je isti strava...sorry ako sam pogrijesio...
i jos harry potter theme song |
lenny kravića monikinog bratića XD
american woooman |
Kate Voegele - 99 Times
|
DJ Tiesto - Adagio for Strings
|
Megadeth - Five Magics
|
Arch Enemy = The day you died, I will live again i za kraj Saints and sinners
Još me drži od sinoćnjeg koncerta:D |
Strata - Daylight in the City
|
Muse - Knights of Cydonia
|
|
|
Whitesnake - Here I Go Again
|
|
Earthtone9 - arc'tan'gent (2000)
Pulkas - Greed (1998) btw, ako netko jos nije, obavezno poslusati Pulkas... 'the best of late '90s alterna-metal - powerful, danceable and effortlessly listenable' |
|
Katerine - Ayo Technology
|
|
Ivana Brkić - I ne bih rekla ne
|
Sepultura - Roots bloody roots
|
|
Slipknot - Sulfur
|
linkin park divide
pjesma je predobra,obavezno poslusajte;) |
Megadeth - Anthology,nabavio neki tipa best of na dva CDa,pa vrtim malo..
|
Đorđe Balašević - Čovek Za Koga Se Udala Buba Erdeljan
Došao sam u posjed diskografije (fale neke stvari) @320kbps. Fantastičan glazbenik. :care: Slušam ga sporadično već koju godinu,ali u zadnje vrijeme tek vidim kako mi vjerojatno od sve muzike koju sam slušao ima najveći omjer dobrih stvari. Metalcovi,sad sam vam sjebo koncepciju :D :p Inače,kako izgleda vaše odrastanje u glazbenom pogledu? Kod mene otprilike ovako,od 6 godine pa na ovamo: Maja Blagdan :D ---> Nered i Stoka,Tram11 & Co. ---> Wu-Tang & East Koust :D ---> Bijelo dugme ---> Cajka (traje i danas,dosta manje nego prije) ---> Crvena Jabuka i Bijelo dugme opet ---> zadnje vrijeme Đoka |
Now Playing: B.B.E. - Seven Days and One Week [04:14m/256Kbps/44KHz]
|
Citiraj:
poslusa san je cim je izasla...zakon stvar...LP pratin od pocetaka...a zadnjih par dana me uvatilo classic rock ludilo lol =) ovakve stvari: wind of change-Scorpions knocking on the heaven`s door-izvedba od Gunsa Livin` on a prayer-Bon Jovi i te stvari =)... |
Letu Štuke - Psycho
|
D:\Downloads\The Birthday Massacre Discography\(2005) Violet\04 Horror Show.mp3
|
Citiraj:
Nekak hmmmm.... Back Street Boys===>Tupac & Puf Daddy====>Metallica===>Limp Bizkit & Linkin Park===>opet Metallica===>onda počneš bit turbo kul det met'lhed===> i na kraju... uzdigneš se iznad svega i slušaš Chuck Schuldinera :) :D Inače... meni trenutno svira: >>Jon LaJoie - I Kill People<< - "I'm invincible like Bruce Willis in that movie "Invincible". I'm invisible like.... well i'm not realy invisible" :D - "I'm dangerous like fire in the nursing home. Old people burning, old people burning, put your hands up, old people burning, old people burning, it's kinda messed up" :D :roller: - "So if you come at me i'll trip you and I'll suck your nuts... I mean I'll punch your nuts, sucking them would be gay, and I'm totally not gay, I'm all about v-a-g-i-n-a" - "Im crazy, like Mel Gibson... no wait that just makes me sound racist" :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prejako :D . Jedno smo vrijeme ja i društvo izlazili van, napili i samo pričali o tim njegovim rekvizitima. Također, moj all-time favorite je Public Masturbator Trench Coat, premočno :D Serial Killer Van je isto OK :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |