PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

Roberto 08.05.2023. 00:25

Ja zaspao od dosade i probudio se na pol produzetka :D

Bradonja rijesio, al drhatli su na Smartovom sutu, srevom 0.1 sek prekasno je pucao :D

Ante M 08.05.2023. 00:32

Brada je bolji igrač i dalekoooo veći clutch od Steph Currya.

Autentični košarkaški SUPERHEROJ, za Marvela :goood:

Roberto 08.05.2023. 06:20

Haha, jesi me nasmijao rano ujutro :D:D :D

Booker i Durant jašu i dalje usprkos 53 koša Jokića. Rezerve SUnsa su ponešto i pogodile, za razliku onih u Denveru.

Dottore 08.05.2023. 09:13

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3674875)

Trebaš to glasno na desno uho @adaskinjo :)

adaksinjo 08.05.2023. 12:13

još koju godinu i seli u Kinu/Portoriko/tak neku jaku ligu, jedino će tam biti u stanju nešto napraviti.

Dottore 08.05.2023. 21:37

Brada is locked in

https://i.ibb.co/wBqwXp6/RDT-2023050...603284669.webp

adaksinjo 09.05.2023. 06:18

94:94, 4min do kraja. nema bolje termin za tekmu, vidim sve bitno :D

Roberto 09.05.2023. 06:39

Kakva katastrofalna zavrsnica GSW :D

Ovaj Walker spasio Lakerse. Momak zabio hrpu teskih suteva u Q4, 15 koseva u Q4 cini mi se.
Velika prednost za Lakerse, GSW ce ovo tesko tesko moc okrenut.

Al ajde, vrijedilo se dic u 5 za drugo poluvrijeme :D

Ante M 09.05.2023. 06:47

A što sam govorio, Lonnie Walker 4 , isprozivao sam Šunku zbog njega i to sa razlogom jer sam znao što momak sve može, snajper , koji šutevi pod pritiskom, ubio tekmu , riješio gsw.

Kakav stav. Kakvu tekmu izvučemo, na mentalitet , di nam ništa nije išlo na ruku, uz dosta problema, , a uopće nismo ni igrali baš dobro. Ali šampioni smo :goood:

adaksinjo 09.05.2023. 06:48

Thompsonu jednostavno ništa nije ulazilo, par minuta do kraja je ubacio treću tricu na utakmici i onda fulao još 2 ili 3...

https://www.landofbasketball.com/sta...series_3_1.htm

samo 5% svih 3-1 playoff serija završe preokretom, taman se nije dogodilo već 3 godine, ovo je ko rođena serija za to.

ako slučajno GSW okrene, Splash Brothers će prozvati Ash Brothers, a u pozadini svira Vuco - Podigla me iz pepela :D

Ante M 09.05.2023. 06:52

Ma ovo je trebalo biti gotovo i prije, iscurilo je LW4 i Bronu par trojki, baš ispalo iz obruča, da je ušla 1 od tih bila bi tekma gotova i ranije jer bi gsw to slomilo , bili su na izdisaju.

Dali su sve od sebe, ali ovo nisu Kingsi, ovo su novi moćni Lakersi :goood:

Roberto 09.05.2023. 06:56

Ma tesko, skoro nemoguce. Ovo im je bila idealna sansa jer su uz dobru igru Davisa i oni odigrali odlicno, i vodili i bili u egalu na kraju

Rekoh prije pocetka serije da ce ovdje rezerve biti jako bitne. Lakersi konstantno dobivaju push od svojih role playera, dok GSW ne. Poole 0-4, 0 koseva, jos jedna ocajna partija.

Ante M 09.05.2023. 07:09

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3675037)
Thompsonu jednostavno ništa nije ulazilo, par minuta do kraja je ubacio treću tricu na utakmici i onda fulao još 2 ili 3...

samo 5% svih 3-1 playoff serija završe preokretom, taman se nije dogodilo već 3 godine, ovo je ko rođena serija za to.

ako slučajno GSW okrene, Splash Brothers će prozvati Ash Brothers, a u pozadini svira Vuco - Podigla me iz pepela :D

Samo najveći od najvećih koji su ikad igrali košicu okreće 1:3 na 4:3 i to sa 2 brejka na gostujućem terenu, a to je zna se- LEGOAT :goood:

adaksinjo 09.05.2023. 08:10

stvarno lijepo od tebe što toliko cijeniš Jokića, ne bih rekao da je najveći od najvećih, Duncan ga ipak šiša debelo, u istu rečenicu s njim će moći tek ako osvoji kantu ili njih nekoliko.

:D

Roberto 09.05.2023. 11:01

Dottore 09.05.2023. 11:31

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3675037)

A gdje su mu dani kada su prozvali najboljim tricačem??? Čovjeku svake tekme ne ulazi u rupu. Propao?

Ante M 09.05.2023. 12:27

dottore pazi ovo...

Citiraj:

In his playoff career, Stephen Curry has shot 0-12 on go ahead shots in the last 45 seconds. James Harden just hit two in this past week.
a kad ja neki dan kažem...

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3674875)

i onda se oni smiju. Pa ko će meni dottore platiti ovo moje košarkaško školovanje neznalica ??
Tko ??

Roberto 09.05.2023. 13:25

E moj troleru, mislim da na ovom svijetu ne postoji nitko osim lebroniste ili hardeniste tko bi taj sut dao hardenu preko karija :D

Kad već voliš statistike izvlačit, budi konkretniji, pa nemoj u tu statistiku uvlačiti i besmislene go ahead pokušaje za kraj q1,2,3... i dodaj i one za poravnanje u zadnjih dvadesetak sekundi u kojima je kari 4 od 7, od toga dva pogodjena u nba finals ;)

A drugo, prekratak je forumski format da krenemo o hardenovim choke utakmicama i koliki ih je broj gdje zbog njega njegova ekipa nije ni dosla u situaciju da gađa go ahead pokušaj :D

Otrpike je isti tolki broj PO tekmi koje je kari riješio dovoljno rano da ih ni ne mora gađat.

I treće, najvažnije:
In his playoff career, James Harden has won 0 rings in the last 10 years.

Kratko i jasno :)

Znam da su teške muke ponekad biti lebronist, Ante, izdrži!

Ante M 09.05.2023. 13:38

ej kako samo ciljam tamo di boli :D

loš trol da da da, a napisao si opet novu poslanicu, je da ima u njoj argumenata u stilu onih fabriciranih slika iz 2013e, tj zero argumenata haha, pridjeva lebronista i hardenista, ali naravno ništa konkretno da obori jednu prostu rečenicu koja odiše čistom i nepatvorenom faktualnosti...

Citiraj:

In his playoff career, Stephen Curry has shot 0-12 on go ahead shots in the last 45 seconds. James Harden just hit two in this past week.

no jasno mi je, svak se češe di ga svrbi :D

možeš možda radije o tome kako se mislite vratit u seriju sa moćnim Lakersom jer semafor kazuje 3:1, pusa bok :D

Tajl3r 09.05.2023. 13:39

Koji je omjer ima glorificirani prodavac kineskih patika za 27 koseva i 40 + minuta ,srica ima igraca iz g string lige da spase stvar :s
Slobodna bacanja 20/20 vs ...
Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Dottore 09.05.2023. 13:41

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3675071)
dottore pazi ovo...

a kad ja neki dan kažem...

i onda se oni smiju. Pa ko će meni dottore platiti ovo moje košarkaško školovanje neznalica ??
Tko ??

Znaš dobro tko ne voli Hardenizam. Tko drugi nego @adaskinjo

Harden uvijek pogađa trice pred kraj sirene , najjače bilo protiv GSW , Klay i Green nemoćni. To pamtim .

https://youtu.be/Iv8opEjJWF8

Roberto 09.05.2023. 13:45

Citiraj:

Autor Ante M (Post 3675082)
ej kako samo ciljam tamo di boli :D

Meni se čini da tebe boli jer si ti uglavnom taj koji se češe :D
Dovoljno mi je da se sjetim Hardneovih 2/13 za tricu u svibnju 2018 u sklopu onih 27 nanizanih nula :D

Nema igrača u ligi koji je imao više meltdowna od Hardena u PO, neću više o glupostima raspravljat, nema :D

Ante M 09.05.2023. 13:48

Ne kuže oni moj dottore, kako bi i kužili kad nemaju i ne kuže košarkašku emociju niti mogu proniknuti u momentum same tekme , njima je samo kopi pejst sa twittera i ajmo, zato i ovako lako padaju pod navalom čiste faktualnosti i znanja kaKvo im priređujemo iz dana u dan u ovom topicu .

Nabio im je Brada komplekse, ko i LeGOAT :goood:

a adaksinjo, a što reći, ja se već radujem njegovim narednim prognozama :D

Tajl3r 09.05.2023. 17:46

Istina to ptice na grani znaju lik je totalni choke kad najvise zatreba ALI jos jednu utakmicu ovakvu mogu rec da je bia odlican ovaj PO ,nije opcija broj jedan ,promjenilu su doslovno nacin sudenja zbog njega nema vise ni tu prednost a i na kraju ima vec priko 30 godina i nema brzinu za uc pod kos ki prije tako je da sve kad gledas jako iznenadujuce ovo sta sad igra realno.

Dottore 09.05.2023. 19:31

Puna usta o choke Hardenu čitam u ovoj temi. A nigdje od choke Đanija. Koji glumac pored novinara kada ste uzdigli kao gospodina. Ali zato neće priznati svoju krivicu pa izgovara "nismo uspijeli". Choke Đanii ili Antiša kako odmilja zovete. :))))))

Roberto 09.05.2023. 20:05

Citiraj:

Autor Tajl3r (Post 3675109)
Istina to ptice na grani znaju lik je totalni choke kad najvise zatreba ALI jos jednu utakmicu ovakvu mogu rec da je bia odlican ovaj PO ,nije opcija broj jedan ,promjenilu su doslovno nacin sudenja zbog njega nema vise ni tu prednost a i na kraju ima vec priko 30 godina i nema brzinu za uc pod kos ki prije tako je da sve kad gledas jako iznenadujuce ovo sta sad igra realno.

Ma Harden je toliko toga začokao u karijeri da je suvišno išta nabrajati a sad spominjati njega kao clutch igrača nakon dva šuta u jednoj tekmi je smiješno :D

I pritom se ignorira da je uz njega stanoviti Maxey zabio hrpu clutch šuteva u dvije tekme koje su dobili.

Da se razumijemo, nemam toliko loše mišljenje o Hardenu, štoviše čak bih i volio da Fila ovdje prođe, ali ak je i od Ante, previše je :D

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3675122)
Puna usta o choke Hardenu čitam u ovoj temi. A nigdje od choke Đanija. Koji glumac pored novinara kada ste uzdigli kao gospodina. Ali zato neće priznati svoju krivicu pa izgovara "nismo uspijeli". Choke Đanii ili Antiša kako odmilja zovete. :))))))

Nisam prije htio komentirati, ali kad se vraćaš na to - da, čouk je bio i to, i koliko god to Antiša ne htio reći, njihov rezultat je neuspjeh. failure. Mogu se složiti načelno s onim što je pričao o shvaćanju sporta općenito, ali stari moj, budi iskren sebi. Jedan si od najboljih igrača lige, MVP bio, osvojio naslov, imaš solidan support cast, imaš najbolji omjer u RS, i favorit si bio. I izletio si u prvom krugu, od ekipe koja se u PO prvoukla kroz play in iy drugog pokušaja. Prosuli dvije tekme pritom na vrlo choke način. Jes, to je neuspjeh. Suprotno ostalima, tu mi je pao u očima. Znam ja da je bio vruć i da ga je novinar iznervirao, ali nemojmo bježat od realnosti.

Ante M 09.05.2023. 20:11

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3675130)
Ma Harden je toliko toga začokao u karijeri da je suvišno išta nabrajati a sad spominjati njega kao clutch igrača nakon dva šuta u jednoj tekmi je smiješno :D

I pritom se ignorira da je uz njega stanoviti Maxey zabio hrpu clutch šuteva u dvije tekme koje su dobili.

Da se razumijemo, nemam toliko loše mišljenje o Hardenu, štoviše čak bih i volio da Fila ovdje prođe, ali ak je i od Ante, previše je :D

Da, sad je Maxey heroj, to što je Brada u te dvije pobjede ugradio po 45 i 42 poena i pogodio u obe 2 ključna šuta za pobjedu. Sigurno bi dobili bez njega ahaaa

Vidim da ti dosta dobro sjedaju ove pobjede LA Lakersa, busola u glavi polako vrti naopačke, ono di je nekad bio sjever, tu je sada jug, moram priznat da me oduševljavaš danas :D

samo nastavi :D

Roberto 09.05.2023. 20:24

A što Maxey nije pogodio neke bitne šuteve? Možda si ti neku drugu tekmu gledao, dapače tekme, jer vidiš u jednoj od 4 knap tekme Harden ni niej uputio šut u clutch vremenu.. Maxey je u svakoj, i u svakoj pogađao :D :D
Pogledaj malo statse i poravnaj svoju busolu :D

Ništa ja nisam pričao o tome da nema zasluge s dvije brutalne partije,. ali ako gledamo clutch, ajmo ne ignorirati i zajebanih odokativnih 20ak tekmi u PO, pričati o superheroju Hardenu... haha :D

Al evo slobodno nek Fila dobije, navijat ću za njih, bit će dobar korak prema popravku Hardenove loše PO statistike :D

Ante M 09.05.2023. 20:37

Pazi ovo...

Citiraj:

Stephen Curry is now 0-12 in the fourth quarter of playoffs on shots to take the lead.

Rankings:

LeBron 17/29
Reggie Miller 4/10
Ray Allen 5/13
Jimmy Butler 4/10
Manu Ginobili 6/16

Stephen Curry 0/12
Russel Westbrook 0/13
birano društvo na dnu, kolege po mentalitetu :D

LeGOAT stands alone at the top :goood:

adaksinjo 09.05.2023. 20:43

Citiraj: