![]() |
Citiraj:
Ma Banchee je osvježenje, pustit na pašu i uživat kak šora i kara :D |
Citiraj:
Isto dao šansu toj seriji al brzo odustao. |
Svaka čast onome tko gleda Banshee zbog priče.
Dva su razloga samo zašto se to prati i dalje. Proctorova nećakinja i indijanka :D |
|
Citiraj:
|
pa ja gledam isto više serija,neke su ono,bezveze,al aj da pogledam fajt,kaj će se dogodit itd,a neke su malo remek djelo sa jako dobrom radnjom i glumom,al gledam obje kategorije,jedino ne gledam one sa lošom glumom,bez akcije i radnje,to nejde :D
idem sad pogledat tog arrow-a,koliko se sjećam,nije se baš proveo dobro zadnji puta :D |
|
najjadniji arrow do sad,popušio bi mač,ali mač,pad,zimu,pa kaj je to za čoveka!? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
odlican, sjedi 5! |
on je samo covjek u seriji,zato me to muci,nit je super junak,nit je plivao u tom izvoru nit ništ..
|
|
Citiraj:
treba vidjet kak se bude razvilo. |
Citiraj:
|
pa da vidimo dokle ljudska glupost ide,po albertu do beskonačnosti :)
|
Citiraj:
Vjerojatno će izvrtit nešto na ovu spiku kad već Lazarus Pit nije u priči (iako bi imalo daleko više smisla). Ali, ako uzmemo u obzir da je sve otišlo nizbrdo uvođenjem novih likova (posebice ženskih) i kompletna serija počinje ličit na izdrkotine tipa One Tree Hill, logika (stripova) je davno skočila kroz prozor. |
Citiraj:
Meni je najbolja policajka koja je kao za napast najmanje gola, zatim nećakinja pa Indijka. Najbolji likovi su mi redom Job, Kai i onaj s leptir mašnom. Serija stvarno nije nešto i ne bi ju pretjerano uživao gledati iz fotelje, ali kao stvorena je za gledanje dok vrtim trenažer - puno akcije i šarenila te ništa razmišljanja. Najveća bedastoća je definitivno tučnjava Ivane i Rusa s tim da zadnju sezonu još nisam gledao. Onome tko je tražio preporuku serije neka pogleda Deadwood. |
Odgledalo zadnje 2 epizode American Horror Story. Za sada mi je 4 sezona daleko najgluplja. Kraj je bio totalno predvidljiv. Jedina fora je što su neke stvari povezali sa sezonom broj 2... nadam se da će sezona 5 biti bolja.
I jedva čekam početak treće sezone The Americans. |
Banshee, zadnja epizoda... uf...
|
Captain Cold je najjadniji zlikovac ikad,presmiješan je,s onom jaknicom i fejk krznom,i cviksama :lol2: i po čemu je to ledeno oružje bolje od bilo kojeg drugog? osim što se ne mora puniti,barem mislim da ne mora.. :stoopid:
očekujem da sljedeći bad guy bude Fernando Sucre :roller: |
Ma lako za to, poanta je u tome da je ovaj toliko brz da im bez beda može u djeliću sekunde uzet oružje iz ruku i odnest ga 2 km dalje, pojest štogod, pročitat knjigu i vratit se a da ovi ne skuže. Al ne, on bezveze trčkara okolo.
![]() |
e da,i to,al onda nebi bilo epic fajta :D
ništa,prelazim na Banshee s01 |
Helix s02 postala jako zanimljiva. Po dobrom starom obicaju prestajem pratiti, cekam da kompletiraju cijelu sezonu :)
|
Mah da. On mora prekrižiti zrake da se poništi... Ma daj molim te. Uzmi im to i strpaj ih u onaj zatvor i gotovo. Jedino što je super što su opet braća u igri :)
|
Vrijedi li taj Helix gledat? (naravno, kad završi sve)..
|
Imho, da. Vrlo dobra serija. Nije klasik, ali meni osobno debelo iznad prosjeka.
|
Hmmmm.
Mulder i Scully se izgleda vraćaju :D Vrnuli Jacka Bauera prošle godine, iduće će izgleda i Twin Peaks i X-Files. Što je slijedeće? :D |
Citiraj:
|
Gilmore Girls :D
|
Otpisani... :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |