![]() |
Nema toga više,sad "new target audience" igra,zamisli da im netko resetira statse,pa suicide bi bio.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uostalom, ko da je fixan skill kao što je bio u bc2, nego ova glupost sa skakanjem skilla po 200 gore dolje nakon 3 partije:hitthewal: |
|
Nema mape s kontejnerima TDM :(
|
Citiraj:
Pa rek'o da i ja probam i ono, svidjelo mi se i ne mogu se 'skinuti'. Kada nerfaju M26 DART prodajem igru. :D |
Gledam leaderboards za najviši skill... :D http://battlelog.battlefield.com/bf3...ats/513908734/
Visi samo na Omanu, skida letjelice i ima KD od 277 :D |
Bože koji lik :care:
Ima strašnu volju ali bi trebao imati 0 smrti... To se jadnom omaklo dok je trčao prema centurionu |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://battlelog.battlefield.com/bf3...M-Canals-only/ Malo da vidimo kako diše na ovaj način:fiju: |
Sada je pun. Vjerovatno kad mi dođemo će se isprazniti :D
|
jebate pun ko koštica :D
A navečer mi soliramo. :D |
Sporazumnim dogovorom došli smo do toga da bolje i da ovako bude pun preko dana, nego da zjapi prazan. A uostalom, nije da nemamo tdm lovera i više nego dovoljno u LM-u :)
|
Citiraj:
|
Sa strikom smo komunicirali Inception style
btw Symthic je updateao weapon charts i sve malo uljepsao, pa bacite oko |
Citiraj:
Believe it or not, on je suučesnik u ideji:D |
Citiraj:
|
Ja ne znam gdje sam ja bio suucesnik u tome, al mene gore necete vidjeti...
|
Donya Fortress, nova mapa nadolazečeg DLC-a. Od novih oružja bit će: MTAR-21, L86A1, SCAR-L, LSAT, SPAS-12, AUG, carbine varijanta Remington ACR-a (ACW-R) i turski snajper JNG-90. |
Strašno,još samo fali tactical nuke.
|
nabijem njih i njhov COD DLC :fuming:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2:evo vam a glavni "argument" u raspravi BF vs COD je bio da nema dodatnog sadržaja za $$ koji su "pljačka":roller: |
Opet pitam, o cemu ti?
|
Koji fail od DLC-a. Kad sam vidio onaj "sniper collateral" puko sam od smijeha. Sad je i vise nego ocito (ako prije vec nije bilo) da se radi o cistom pokusaju sto veceg zgrtanja financija claimanjem COD publike.
Nek si strpaju ovu igru gdje im je najmilije. Meni je vec dosadila do krajnje mjere. |
ja , naprotiv,tek počinjem:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |