![]() |
Links mi je opcija zbog kupovine na rate :D. Ali hvala vam na savjetima jer skoro da bi kupio ovu navedenu, probat cu sa ovim koje ste mi preporucili
|
Pa uzmi R9 285, osjetno jača od R9 270X.
|
Citiraj:
Hvala vam svima na prijedlozima jer bi ja uzeo onu navedenu 270X posto ne pratim puno hardveraj pa bi se zeznuo :) |
Citiraj:
|
Znam da nije dio foruma, no stigla mi kartica i izgleda da mi slabo napajanje. Nece je ni prepoznati komp samo se na njoj vrte ventovi, jel imao netko sličan problem? Samo da znam ako je do napajanja.
O ovoj se kartici radi: PCI-E SAPPHIRE AMD RADEON R9 285 Dual-X OC, 2GB DDR5, DVI, HDMI, DP |
Ne bi trebalo biti u idleu preslabo, iako je dosta loše kvalitete. Jesi uštekao oba 6-pin kabla u grafičku? Jer imaš samo 1x6-pin na napajanju, a za drugi trebaš molex adapter.
|
poz ekipa da vas pitam crkla mi 260gtx i sad gledam nes polovno do 500-600kn naisao sam na ati 6970 za 650kn moze neki prijedlog itd :D
|
znalo se naći 7850 za tu lovu, pa ako ugrabiš nju i još ako je ostalo nešto malo jamstva bilo bi ti super
|
pa bas gledam svugdje je po 800 900kn a lik kojeg sam nazvao za 6970 2gb em sto zivi u zg i blizu mi je a i cijena od 650kn je dobra , vec sam 2 tjedna bez kompa :( a koliko gledam po netu testove 6970 je jaca al jedina mana sta guta za 120w vise struje i zagrijavanje, meni samo treba da je stavim u komp i da halam nikakvo prckanje overclock itd ako me razumijes
|
naso sam vtx3d 7850 700kn fiksno hmm
|
Koja graficka???
http://www.protis.hr/products/detail...-dvi-vga/50152
jel ide meni ova graficka?..probat cu zbog tog gasenja zamijenit , tj kupit graficku, molim vas za misljenja:chears: |
Ide, samo ti to nema mnogo smisla jer je poprilično slabija od integrirane
|
Daj mi neku preporuku pls
|
U tom cjenovnom rangu nemoguće je išta preporučiti.
Tek R7 250 sa GDDR5 je nešto jača od te integrirane al je šteta davati 700-800kn za novu kad se za te novce na tržnici nađe polovna HD7850 koja ju pojede... |
Mislim da je ovo najbolja ispod 500 kuna: GT730 1GB DDR5 64-bit
|
Nisam pametna dal bi mi to rijesilo problem prestanka rada, u svakom slucaju pogledat cu, ponekad mi se javlja vga disply stopped working and recovery, pojma nemam sto je uzrok inst sam ciste drivere pa cu vidjet
|
Citiraj:
|
nadogradnja graficke
do sada sam imao sapphire radeon 4850 512mb, kako mi je grafa krepala posudio sam od frenda nvidia geforce gt 620.
koju polovnu ili novu graficku bi mi preporucili za nadogradnju? proc mi je c2d e8400 |
Koliko vrijede polovne r9 280/280x? i ako ima neko za prodat nek se javi pošto nemam još pristup tržnici
|
ovisi..mislim da nikako nećeš naći ispod cca 1400-1500kn, a ako su ne korištene ima i za dosta više
|
HD 7750(350-400kn), HD 5770(300-350kn), možda i HD 6850/GTX 460, ali će CPU će biti lagani bottleneck.
|
Citiraj:
Ja sam svoje dvije R9 280 prodao po 1000kn komad... Mislim, probavala je ekipa i sa 1200kn ali su stajale na tržnici podugo... |
Pa prije par dana je XFX 280X bila na akciji u centro.hr (koji je među jeftinijima jel) i mislim da je cijena bila 2800kn :D dolar će nas ubit :D
|
Citiraj:
|
Baš sam sinoć sastavljao konfiguraciju jednom poznaniku i Sapphire R9 280X Toxic se nova u dućanu našla za 2020kn, već danas je više nema na stranicama. :D
|
pozdrav,
malo sam izasao iz pracenja komponenti pa bi molio jednu preporuku graficke oko 1000 kn - ne bi isao na skuplje osim ako stvarno dobim puno vise u performansama a da nije prevelika razlika - moze se gledati novo, jer tko zna kad cu docekati ok polovnu sa garancijom matična: Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 _ AMD 790FX + SB600 Chipset proc: AMD Phenom™ II X4 Black mem: 8 GB DDR2 1066 LP |
R7 260X sa 2GB GDDR5 je taman oko 1000kn i dobra kupnja s obzirom na ostatak komponenti ;)
|
Ili GTX 750 2GB. Ako isto koštaju radije bi išao na 750-ku. ;)
|
ili
Citiraj:
Notorna je laž i pamflet da ćeš se načekati dobre i povoljne rabljene grafe s garom (sigurno ima još boljih dealova, ali yebiga triba svakodnevno na par mista "njuškat", cjenkat se... :p) |
Mislio sam čekati iduću generaciju, ali pojavila se jedna Gigabyte R9 270 OC Windforce 2GB, sa garancijom, za 800kn.
Dobar deal? Da požurim po nju? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |