![]() |
Citiraj:
|
Ja sam nedavno naletio sa sa LAV-om na T-90 sleđa, opleo po njemu i hitmarker sam jedva vidio kak je bio brz, ali nisam trajao dugo jer se tenk ubrzo okrenuo i mene riješio u 4-5 sekundi.
|
Citiraj:
|
zasto mi extinguisher nekad ne radi?? -lik me zapali, extuingisherom ugasim. lik me opet zapali, extinguisher ready ali nista, ne gasi? a gledam videje po youtubu ekipa se u dogfightu samo pali i odmah gasi sa extuingisherom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hhaha,dobar dobar, pokupili smo iste rewarde kao i ja onu rundu samo imas veci KD , sto jest jest :chears: Citiraj:
|
sad imam geforce9800 gt i intel dual core E8400 3.00GHz
igra radi ali nije to to ... sa sniperom kad naciljam pogotovo na metrou akosam blizu one vatre u tunelu onda jako pocne stekati i kod nekih mapa bas onako zesce torkira, ima ko neki savjet o nekom procesoru i grafi koji da kupim ? sad ne big htio pretjerivati sa nekim svemirskim grafickama , razmisljao sam o gtx560 TI OC i o i5 ? vidio sam ima puno razlicitih tig gtx560 pa neznam koja je bolaj i koju d radje uzmem ? |
Citiraj:
|
Nisam igrao gore igre što se tiče zvuka od ovog BF3. Ne znam dali sam ijednim čuo korake neprijatelja koji mi se trčeći približava nožem s leđa ili sa strane..
Čisto sr..nje. Što se tog tiče COD je zakon.. |
e to je istina. Meni se nerijetko zna desit da mi pojavi "duh" s nožem. Zvuk stopala je nepostojeći , a to je nezgodno jer je spawnanje katastrofalno riješeno.
|
|
Prebrzo se rankiraš, moraš to malosporije :)
|
Citiraj:
|
|
Jesi igrao na njemu?
|
bum poslije probao ,sad se igra jedan "handgun only" al u favoritsima je
|
Nemoj se čudit ako naletiš na kuglofskog iza čoška na njemu :D
|
Što je ovo? Prije sat vremena spajao se na servere i igrao bez problema a sad ne mogu ni na jedan!
"You were disconnected from EA Online" |
Kad ti se to desi prvo pogledaj ovaj link:
http://www.ea.com/servers/battlefield3 Kaže da su stressed PC serveri :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
ping do 150 u bf3 mi je prihvatljiv. Igra je tako koncipirana da je i na tom pingu sasvim u redu bez laga.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
Striko, ne svacas da postoji latency calculation engine u igri koji apsorbira kašnjenja pingova do 500ms. |
Citiraj:
|
"handgun only" mod u ovoj igri je nevjerovatno dobar! Samo radi takvih servera se isplati imat BF3 ako radi ničeg drugog! Serveri su odlično napravljeni pa je automatski "suicide" kad se koristi neko drugo oružje.
|
EA ToS
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
:banned: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:55. |