![]() |
Citiraj:
uglavnom, meni nije toliki bed za Firefly koliko za Freaks and Geeks. e ovo je stvarno steta sto je stalno na samo jednoj sezoni, tko je gledao vjerujem da se slaze. |
Citiraj:
|
Ok, i Firefly i John Doe su ukinuli. A serije koje treba ukinut tipa Two and a half men i Big Bang Theory će se prostituirat još 3 sezone...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A jako jako male šanse su da će se to desiti :D |
Citiraj:
precisely. skroz cudnjikava atmosfera koja realno danas je nepostojeca, a posto sam dijete Star Treka, nekako tu naprednu buducnost zamisljam utopijski, gdje danasnje vrijednosti koje se vrednuju su jako slabe, tj zamjenjene nekim vrijednostima za dobrobit svih :). samim time i nacin razmisljanja, obavljanja stvari, svega...... kad smo vec kod nekakve takve tematike, nemam ja nista protiv mjesavine SF-a i recimo vesterna, pogotovo kad je jedan Space Truckers mjesavina svega, ali bas svega :). i funkcionira, pogotovo za svoje godiste. dok film Firefly je onak', svjetlosnim godinama ispred serije, IMHO ponavljam. ali se bas vidi puno odrasliji i nekako pogled iz buducnosti na cijelu tematiku, same recenice su mi bile ozbiljnije, sve, bas sve. @Druže sto se tice muskaraca i teorije, zaboravljas jednu veliku cinjenicu - to su sada brendovi. dakle, da jedan ili oba brenda cijelu sezonu daju doslovce govno sa etiketom na kojoj pise da je iz serije, izdrzali bi barem tu cijelu sezonu, ako je i onu iza. ili paralela - glazba (ovo sam uzeo sa jako labavim pojmom za glazbu) koja izlazi iu usta jedne Severine, Rozge, recimo Nives (!!!!!) je kakva? nikakva, bas nikakve nema kvalitete, nema nicega vrijednoga u smislu odredenih kvaliteta i opisa dobre glazbe. no, one i dalje izbacuju hitove, i dalje pune dvorane, imaju koncerata itd itd. zasto? jer ima vise nego dovoljno publike koja jede takvu vrstu govana :). isto je i sa danasnjim Muskarcina i Teorijom. sada je to aktualno, da pustis za 20 godina ove dvije serije, doslovce bi valjda 99% ljudi reklo u jednom trenutku - ovo vise nikako nije zanimljivo i prekinuli prije nego sada aktualnih sezona jer nema te vise sta drzati da pratis i gledas. |
Citiraj:
Sta imaju ukinut u seriji od 8 epizoda:D. |
Pusti, bilo je slučajeva kad se serija prekinula nakon samo dva emitirana nastavka.
|
Krenuo 12 monkeys... jel netko pogledao pilot, jel čemu?
|
Citiraj:
Ali tako je bilo sa vec nekim serijama ove godine, pa neke su cak imale i sl. uvod (epidemija, virusi, itd.) i onda su kasnije podbacile. Mada mi ovo sve djeluje dosta ozbiljnije. Sad je dilema da li pratiti u stopu, ili pricekati cijelu sezonu pa odgledati kao gospodin covjek u jednom danu :lol2: |
Citiraj:
Trebalo bi ih biti više po mom saznanju. Stavili su ih samo osam da izbjegnu fijasko kakav su imali sa Agentima ŠTITA gdje je prvih ono 15-16 epizoda bilo katastrofa :lol2: Citiraj:
|
Citiraj:
WTF :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Krenula i druga sezona Helixa.
|
Odgledao Boardwalk Empire :(
Nisam očekivao onakav kraj, iznenadio me. Sve u svemu serija je vrh. Sinoć počeo The Borgias. |
Citiraj:
|
Pogledao i drugi nastavak 12 Monkeysa, stvarno obecavajuca serija. Da je nesto sto bih rekao da pripada samome vrhu - ne. Ali jako dobra serija, i ne shvacam ekipu online sto toliko pljuje po istoj. Ali briga me, ovo pratim, meni odgovara :)
|
28.01. započinju nove sezone Suitsa i The Americansa.
|
12 majmuna pogledao prve dvije epizode, nije mi nešto prezanimljivo jer očekivanja su loša s obzirom da last ship u prvoj sezoni rješi stvar i dalje bude sapunica. Tak da očekujem sličnu radnju, a s druge strane razvlačenje opet ne dolazi u obzir..
Gledat ću seriju jer volim sf. Jel bude orphan black 3 sezone? Prve dvije su mi solidne, jedino na kraju druge izgleda kao da će razvlačit. |
Citiraj:
|
Meni se 12 monkeys svidja... pogotovo zato jer u cijelu pricu idem Spoiler-free, obzirom da film jos uvijek (:hitthewal:) nisam gledao...
|
nakon toliko dobrih komentara o "žici",odlucio bacit oko,pogledao s1e1,i ono,nije mi diglo obrvu,malo mi je dosadnjikavo,ne znam gledat dalje il ne,mada je 1 epizoda malo za procijenit..
a opet,sopranosi,fargo,tbb,oz su me kupili na prvu.. |
Ovo zvuči kao neko podhebavanje za Žicu :D
Gledaj dalje svakako. Nijedna serija nije obrađena tako detaljno kao Žica |
ne,nije,samo velim kaj mislim,je,detaljno je(skoro ko dokumentarac :D ),to se vec u prvoj vidi,ali mi fali neki začin,neki ludi lik,malo brutalnosti,ne znam,nešto..
|
Citiraj:
Omar kad krene u pohod Žica je teška serija i treba koja epizoda da čovjek zagrize žestoku za nju baš. Pogledaj još koju. U prvoj epizodi se ni ne skuži praktički o čemu je riječ i tko je tko kad je mnogo likova. |
dogovoreno :D
|
Javi kakva ti je nakon par epizoda ;)
|
Kolega MuroF poslušaj kolegu Juicea, serija je za mene osobno remek-dijelo, teška je. Imao sam isto mišljenje o njoj kao i ti kad sam ju prvi put vidio na telki (još sam bio mlađan lovac ja :D).
Znam da nisu svačiji ukusi isti ali zaista nemoj odustajati. Meni je ona kliknula u prvih 10 minuta, tebi će možda za epizodu-dvije. Ako voliš Fargo ovo bi ti se trebalo sviđati. Tbb je kratica za koju seriju? Ako misliš na the big bang theory onda to ne bih htio dalje komentirati. :D |
Ja se nekak nadam da je mislio na breaking bad, samo mu je suvišan THE :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:27. |